Hej alla rara

Idag så var jag ju ensam hemma, ganska skönt, bara jag och hundarna, vilket var ännu skönare, jag hade en sak som jag var tvungen att göra, och det var att gå till dagis och hämta mina småsyskon, och det var inte så jobbigt, behövde ändå röra på mig. Och min lillebror som annars inte vill följa med gjorde det ändå för jag mutade honom med napp!

Idag så kan jag väl lika gärna berätta vad jag bakat va? Jag gjorde lila vanilj och kardemummakakor, och en äppelkaka, ni vet som sockerkaka med äpplen nerstuckna i.... Undrar vem som kommer äta upp allt =S

Nu sitter jag i mörkret, på min säng, och försöker komma på mitt nästa steg, och vad jag ska göra imorgon då jag är ensam igen, kanske ta superlång promenad i skogen med vovvarna...

Förresten så funderar vi på att skaffa ny hund, för en är sjuk (allergisk mot allt och blir riktigt trött och kliig av tabletterna) och den nya skulle se ut såhär : Förresten så skulle hon heta Honky-Tonk i mellannamn, det är  min idé, alla djur måste ha något speciellt i sina namn, och eftersom min lite smått fantasilösa mamma;) vill döpa henne till Trussla, (om vi köper henne) så måste jag ha ett namn att kalla henne, right?
image141

Glömde en sak!

Idag kommer min kära Caroline hem! =D=D=D=D
Jag hoppas att hon tog med sig presenter haha....
Dude, welcome back! :D

Mitt beroende känns inte av längre!

Hur coolt är det inte att en sån sak kan släppa över en natt? Grymt, fast jag fick sova sittandes för att underlätta (den som inte fattat ännu är lite trög.....)

Hur som helst så fick jag en djup tanke idag när jag löste ett korsord (jag vet; jag bakar, pratar tant-språk och nu även löser korsord på mitt sportlov... Det är tragiskt jag vet!) Men jag kom att tänka på att jag inte tillåter mig själv att göra fel, nu undrar alla säkert (haha) hur jag kom på det under ett korsord, jo för att jag gör det med en bläckpenna, det innebär att om ett enda ord är fel så funkar inte korsordet och det blir kladdigt.... Jag är ganska känslig mot kladd och vikta papper och allt sånt, så om det visar sig fel så slänger jag hela saken....
Hmm är det en bra eller dålig egenskap? På ett sätt så driver det mig till perfektion, men det kan ju sluta med att jag blir helt neurotisk och måste göra ALLT perfekt... Tills det blir en tvångshandling, ja, det är något att tänka på i alla fall!

Da Lajna signing out!

Hej alla kära läsare. Som de flesta vet så varje gång jag kommer%2

DSC02030.JPG
Hej alla kära läsare. Som de flesta vet så varje gång jag kommer hit så börjar jag baka. Igår var det ju en paj. Idag två till. En med äpple och ananas, den andra med jordgubb, blåbär och äpple. Nyckelingrediensen är alltså äpple. Haha. Jag älskar pajer. Fast nu så har jag inget att fylla dem med så ska göra en sockerkaka istället. Skriver mer ikväll! :)

Hej alla glada, idag så lider jag.....

Jag har ett beroende jag inte riktigt vill ta upp här, de flesta vet redan om det, det är en ganska snuskig vana, men kanske som tur är så är jag varken alkoholist eller pundare, eller rökare, eller snusare, jag är beroende av en sån sak som det bara är pinsamt att vara beroende av, haha.

Jag lyckades sluta ett tag, sen blev jag ju förkyld, (*hint-hint*) så då kom det igen för det är en av de värsta sakerna jag vet, och idag, mina kära vänner! Så testar vi igen,jag ska se om jag kan sluta. Detta innebär att jag har sprängande huvudvärk och tycker riktigt synd om mig själv =(

För övrigt så var det en trevlig dag idag, solen sken så jag satte mig ute och läste, väldigt skönt, sen så gjorde jag en äppel&physalis-paj, den var inte så äcklig faktiskt, imorgon så tror jag att det ska bli ananaspaj, vi får liksom se hur det smakar, låter inte som en klockren favorit kanske...

Nej nu måste jag sova, för imorgon så kommer allt vara lite bättre gällande "beroendet". Ska försöka skriva lite mer imorgon också, så night night!

Så var man här igen

Ja, brunchen idag var grymt god, jag längtar liksom tillbaka....

Hur som helst är jag söder om Stockholm, närmare bestämt gotland. Jag har min älskade dator med mig, så det känns bra. Jag är läskigt trött för igår vid elva så kom jag på att jag skulle packa igen, och sen så ville jag komma hem till ett städat rum så jag började göra det, och somnade nån gång efter tre...

Nej hu, vad sötsugen jag är, och jag längtar tills mina älskade småsyskon somnar, dem är rara och allt, men sjukt vad skrikiga dem blir när jag kommer.

Min morgondag

Huh, imorgon så åker jag till Gotland. Så dagen börjar med att vi ska ut och äta brunch, därefter så måste jag vara på bromma vid ett, för att sen bli hämtad.

Inse detta, jag har ännu inte packat, och det skrämmer mig lite..... Dessutom hittar jag inte min datorväska, det skrämmer mig ännu mer.... Om jag inte har min dator! Vad gör jag då!? :O Nej ska försöka komma på nåt sätt, nu genast.....

Syns imorgonkväll! Kommer antagligen inte skriva något förrän då, eller kanske mms-bloggar, det får vi se =D

Pass och brinnande förstärkare

Oj oj oj, bandet vi var där för att se, Det hette Bohemian Lifestyle, dem spelade så högt(?) så förstärkaren sprängdes, och började brinna. Bob som var med på Ungdoms parlamentet, kommer någon ihåg honom? Han var i alla fall där, och så fort det började brinna så sprang han upp på scenen och skrek, haha, klassisk Bob!

Sen åkte jag i alla fall hem, kom hem pappa frågade om jag skulle bli ledsen om det blev New York istället för Beijing, jag tror nog faktiskt inte att jag skulle bli det..... Men nu ska vi i alla fall åka och förnya mitt pass som gick ut förra året, även om vi inte reser någonstans så känns det som en säkerhet att i alla fall ha möjligheten!
Jag vill egentligen bara åka iväg, ha något att verkligen se fram emot. Så vi håller tummarna att papi eller Ingela kan flytta undan alla jobb och möten så jag får åka! :O

Nej nu måste jag klä på mig haha, See Ya'll!

Vet ni vad Lina gör ikväll? Hon är i björkhagen. På en ungdoms

DSC02019.JPG
Vet ni vad Lina gör ikväll? Hon är i björkhagen. På en ungdomsgård. Lurad av en Linnea. Det är ganska tråkigt. Men Tuva håller mig sällskap genom att berätta hur många hon hade kunnat känna. Banden är inte så bra. Vi kan väl säga att det finns en anledning att ingen känner till dem... Min personliga favorit var Armand. Haha han sjöng rakt in i mitt hjärta haha! Kom hit om ni vill höra musik. Och kanske träffa da lajna ......

Nu får det väl ändå vara nog med mina tantigheter?

Jag sitter och kollar på efterlyst, OCH har papillotter i håret! Hör ni hur illa det är!? Jag har nått botten och kommer aldrig upp igen.
Ikväll när jag duschade (andra gången idag, men jag gör allt för att inte somna på eftermiddagarna) så fick jag veta att vi skulle till min farmor för hennes "nya" (han är inte så ny längre men det känns konstigt att säga nåt annat) för han fyllde 61 :p haha Dem börjar bli så gamla i min släkt, alla mellan 30 och 60, min farfar fyller liksom 65! 65!! Han är ju stenålders typ.

Jag tror förresten att jag kommer bli galen på mina papillotter inatt, hur hade jag tänkt sova med det här egentligen?
Hur som helst så ska jag träffa Linnea imorgon, hon sa att jag skulle klä mig rockigt så jag ska byta om så fort jag kommer hem, haha. 
Ikväll tyvärr så måste jag plugga spanska, preteritum... Why oh why!? Jag gillar inte preteritum, om jag ska vara ärlig liksom.

Nej nu ska jag lägga mig och göra mina sabla uppgifter, ha en bra kväll alla! :D

Perfekt mamma

Jag skulle bli världens bästa haha, varje dag jag kommit hem den här veckan har jag bakat scones.. Känner mig riktigt duktig :p
Jag har faktiskt inget vettigt att säga idag, det enda är att jag skrev ett a4, haha till Carro, jag var helt osäker vilket skåp som var hennes, så jag stod länge och grubblade, sen räknade vi lite på det och tror att vi kom fram till rätt skåp :p det återstår att se helt enkelt!

Är det bara jag som är extremt laddad inför lovet? Ska bli riktigt skönt, bara sova ut varje dag, göra vad man vill. Nej ska bli underbart! :D

Nu är jag lugn igen

Min kära Carro har hört av sig, det har vart dålig mottagning, för att sammanfattar hur avundsjuk jag är så kan jag enbart säga..... HON HAR SETT ETT HOOTERS!!!
Det ska jag fanimej också göra i år, haha ni vet Hooters, tjejer som dansar, det är min framtida karriär, ska bara fylla på boobsen lite innan. :P

Nu känner jag mig helt avslappnad, smsade runt till folk som jag klagat över att hon vart död till, och allt är som det brukar.

Förresten angående Ipod-inlägget, jag glömde en sak som skulle stå med:

"Jag tog över hela grejen och kunde inte för fem öre samarbeta, plus att när dem la sig i hur jag skrev så blev jag butter. Ett tecken på hur värdelös jag är på att samarbeta med andra"

Det var allt, nu ska jag försöka mig på att sussa, eller snarare ligga i sängen kolla på tv tills ögonen faller ihop och pappa får stänga av tvn, för den stör.. That's the story of my life!

Dolmiosås

Haha jag ska testa såsen som den mest irriterande reklamen just nu handlar om, om den inte är det så ska den överrösas med parmesan.

Jag har ännu inte kommit igång med min lilla redovisning, blev dessutom osäker om det var pirater eller vikingar.... Får kolla upp det va.....

Jag ser inte fram emot imorgon, jag vill typ stanna hemma haha, usch!

Nej nu är det middag! So long people

Odräglig dag

Idag var det så värdelöst, matte på morgonen och alla som går i min klass vet att det är en helt värdelös lektion eftersom läraren är värdelös.... Haha, sen handledartid, ännu mer värdelöst, eftersom inget rör oss, det handlar bara om andra klasser, sen rast i en timma och 40 minuter, sen naturkunskap, där jag satte in stöten. Vi gjorde en labb om stereohörsel och jag skrev i min hypotes att vi som är duktiga Ipod-användare vet att det är bättre med två lurar än en haha. Typ.... =P

Idag nu, så ska jag göra en liten redovisning om irländska pirater sen lite matte om jag känner mig duktig =P

Förresesten har jag fått för mig att Carro är försvunnen i vattnet eftersom hon inte berättat för någon att hon är framme! iiiiih


Mycket GG

Haha, med risk att vara lite tjatig, idag skulle jag köpa första Gossip Girl-boken, men blev så upprymd (haha) så jag köpte den andra med, men jag väntar med att läsa dem tills det att jag åker på söndag....

Idag på svenskaprovet så var det inte alls vad jag förväntat mig, det var rent ut sagt värdelöst att ha läst det jag läst, man behövde inte kunna någon historia. Utan vi fick en historia om Hektor (han som Akilles dödade) så skulle vi sätta in begrepp och sånt, ett utav dem hade jag inte ens hört talas om, men Josefin berättade vad hon trodde att det var, så om hon har rätt så har jag rätt, och vice versa =)

Ikväll ska jag och min tantsida städa rummet än en gång, men det har blivit ganska stökigt eftersom jag är en stökig människa, tihi, sen ska jag antagligen inte göra något.

Och vad jag vet så har Carro överlevt utan terrorister, annat än småbarn som var jobbiga. Så yay! Hon kanske kommer hem igen nästa vecka, så jag slipper ge alla brev till folk som skulle veta hur "speciella dem var för henne" haha =P

Nu ger jag upp!

Jag har läst 30 sidor om antikens litteratur, nu får det va! Jag kanske kan ganska mycket, det återstår att se.


Jag ska istället kolla klart på American Idol och trivia såklart haha!
Kom också på att det är gympa imorgon, jag tror inte jag har bra byxor, som jag inte sovit i alltså haha, får kolla upp det, annars finns risken att folk måste se mina fina chokladfläckar och allt haha!

Nej nu har för mycket tid gått åt till det här, så nu säger jag godnatt och syns imorgon! =D

Mitt minne sviker

Imorgon har jag ju svenskaprov!? Har jag pluggat, nej det har jag inte, ska göra det nu. men först:

Så ska jaag lägga in en fiiin bild på Carro hahaha, image138

Ingen skola för mig idag =(

Idag när jag vaknade så mådde jag fortfarande illa, som jag gjort nu i två dagar, så jag valde att stanna hemma.
Lite trist eftersom idag är sista dagen innan min kära Carro åker bort till solen. Kommer inte se henne förrän efter lovet nu =( Men jag kände att min personliga hälsa fick ta övertaget, sov till ett dessutom, tror jag behövde det faktiskt.

Jag har även hittat min nya mobil som kommer ut snart den heter X1, från SonyEricsson, ska införskaffas, synd bara att far min ska ha en likadan, men det får det väl vara värt? Den är så vacker nämligen haha.
image137
(kommer passa mig perfekt, kan jag skicka sms ännu snabbare!)

Vill bara att ni ska veta

Jag är just nu bland de 600 bästa i Gossip Girl trivia, detta reflekterar på mitt icke-existerande liv, och jag tror jag ska gå och bli som en söderhavsmänniska, och bara flirta järnet med alla, haha sjukt kul. Och definitivt inte se så butter ut...... Hahaha gud jag kan se det framför mig, en enormt leende med massa tänder, som avslutas med min fina blinkning, som jag gör konstant haha. Känns som mitt nya liv ska börja idag!

Nu ska jag kolla på Cold Case och äta middag, bara typ några timmar senare...

Förresten, jag älskar er som kollar in min blogg även när det vart låst i två dagar. Så söta =)


Min låsta blogg är borta

Haha, jag ville ha igång den igen, efter en kommentar =P
Idag så var jag med Noris Snoris, vi vandrade från Kungsholmen till Östermalm, vi tappade bort oss totalt, vi fattade inte vart vi var, och ingen av oss ville fråga någon, eftersom östermalmare är så dryga haha. Så vi gick och gick tills vi hittade en skylt med texten "stureplan 1,2". Då blev vi genast lugnare. Jag köpte mig en varm choklad sen på espresso house, och det var ganska skumt, för den smakade blommigt, alltså som om någon doppat en maskros i min kopp, och jag såg typ oljedroppar på... Nej det var en skum en, tänk om jag blev förgiftad eller nåt? Hihi. Medans vi satt där så träffade vi en tjej som var med igår hos Nastaran, Anna hette hon, och en annan Anna som jag gick i samma klass med i essingeskolan. Det är helt sjukt hur mycket folk ändras när dem börjar Östra Real, kanske tur att jag inte började där?

Jag och Nora genomgår lite av en sjuttonårskris, vi insåg det idag på fikan, vi satt och kommenterade små tioåringar som såg ut som (ville se ut som) östermalmare a lá 40+. Och vi satt där "Vi nittioettor, vi var nog den sista generationen som såg ut som barn, och jag kommer ihåg när jag var sådär gammal, då såg jag ut som en luffare", sen på vägen till bussen så tänkte vi att vi kanske skulle springa, och då säger jag "nej, kan vi inte bara gå i en rask takt, det räcker". HÖR NI ATT JAG LÅTER SOM EN GAMMAL TANT!? Jag känner att mitt liv är slut, så nu planerade vi att gå och köpa rosa string, ha dem alldeles för högt, och ha jättemycket urringning, hur låter det?

Igår förresten så slutade det med att jag, Oliver, Johannes, Niklas och Oscar skulle ta en taxi hem, det slutar med att jag bara har pengar på mitt kort, Oscar har nada, precis som Niklas, haha, och taxi från Sollentuna kostar typ 500, så Oliver och Johannes fick betala allt, fast jag har typ ångest över sånt och kan inte låta andra betala saker åt mig, så jag ska ge dem pengar så fort jag träffar dem, men det blir ju till Oliver, eftersom Jojo åker till Norge den här veckan och sen tillbaka till Kina.  (Dit jag kanske ska på påsklovet!)
Förresten så kom jag hem typ halv tre igår, jag kan inte komma ihåg senaste gången jag kom hem då.... Lite stolt.

På fredag, (alltså om ett långt tag) så ska jag med Linnea på en spelning, en kille i hennes klass band, Jag måste se rockig ut haha, för det är ett rockband, (Linneas order)

För övrigt så vill jag säga grattis till Tuva den lilla gullungen, som fyller 16 år idag, äntligen har hon kommit förbi 15-års delen av livet! =P Detta är för övrigt hennes blogg metrobloggen.se/rednailsstupidface

Nu ska jag fortsätta med mitt nörderi gällande Gossip Girl, haha är bland det 2000 bästa på trivian på Facebook =P

Att en låt kan ha sånt inflytande i ditt humör

Jag sitter och lyssnar om och om igen på One Republics Come Home, den är riktigt fin. Jag älskar ju pianospel och den här är helt underbar. Sjukt bra.

Jag vet att ni som väl läser det här får se det ett tag efter det skrevs, men faktum är att jag inte behöver ha folk som ser, jag skriver ju som sagt för mig, så det kommer när jag vill.

Imorgon är det dags att bege mig mot Sollentuna, vi ska träffas vi från min gamla klass, det är alltid kul. Tror att en ska komma som flyttade till Kina för 8-9 månader sen, eller ja kanske bara 7. Det ska bli kul att träffa honom. Alla andra med såklart. =)

Tror något är fel.

Haha, jag är sååå beroende av Gossip Girl,det börjar nästan skrämma mig med... Inte bra haha.

Idag så har jag ont i min mage, inte trevligt. Kan vara för att jag är hungrig inte säker ännu. Men det kommer nog gå över snart.
Skulle egentligen åkt till mor min idag, men eftersom Johannes bara är hemma nu (bor annars i Kina.) så fick jag vara hemma i helgen och åka dit på lovet istället.

Jag vill inte gå ut, om ni undrar varför jag skriver massa rappakalja, det är typ 6 minus....... Det är som om dem vill ta livet av mig... Jag är definitivt inte gjord för minusgrader, jag känner döden knacka(......) bara vid nollgradigt. Jag sätter på mig överdrivet mycket kläder nu. Glömde dock mina vantar i skolan =(

Hur som helst, så fick jag veta mina betyg i naturkunskap a och b igår, vem hade kunnat tro att JAG skulle ha starkt VG i båda? Det var bara lite för imponerande, haha. Med tanke på att jag ALLTID bara haft g i dem ämnena, känns väldigt bra faktiskt. Vi får tillbaka historiaproven idag med och om jag har tur så blir det ett vg där med, men är inte helt hundra, det kändes bra när jag gjorde det, men man vet ju aldrig.

Nu ska jag gå och bli helt klar, ingen spanska så jag börjar 10, väldigt skönt.
Förresten, för er som kan bli stolta över mig, jag har kommit på ALLA lektioner den här veckan, eller ja okej, labben som var i onsdags var ett missförstånd för dem flesta haha, men ja, annars ALLA, det är ju faktiskt stort!


Tjejer är alldeles för starka

Jag var lite modig igår och köpte en epilator,testade den nu, vet ni hur jäääääääävla ont det gör?!

Idag så har jag faktiskt raggat upp mig en valentine, GH fick bli det. Haha.

Dagen idag var skön, jag hade byggarbetare som tutade på mig imorse, och sen andra byggarbetare på vägen från skolan, tror jag har en effekt på dem, haha det är roligt...

Ikväll ska vi ut och fira Ingelas mamma som fyllde år igår, kanske inte en idealdag, men hey jag är ganska nöjd. =)

Alla hjärtansdag, betyder alltid att man måste se speciell ut. Så de

DSC02016.JPG
Alla hjärtansdag, betyder alltid att man måste se speciell ut. Så det är vad jag gör idag. Fast som alltid så ser man bättre ut live än i kameran. Men det så kan det gå! Puss på er alla och ha en bra dag :)

Trött som bara jag kan vara.

Jag kom hem, la mig i sängen, eftersom mina fötter dödade mig, vad händer? Jag somnar, och vaknar nu. Inte bra, med tanke på att jag och Carro skulle planera ihop en sak som vi skulle redovisa imorgon. Jag ska läsa igenom lite lätt vår förra uppsats så jag kan prata lite fritt i alla fall, sen får vi skriva om det på lunchen eller på matten, eftersom det är ganska värdelös lektion. Usch, stackars Carro :( men vi klarar det nog. Nu ska jag gå och dricka apelsinjuice. Sen sova vidare... Läskigt trött faktiskt.


Ovanlig dag.

Idag så slutade jag ju tidigt, och pappa undrade om jag ville följa med till vårberg, hahaha så det gjorde jag, sen åkte vi på äventyr till Norsborg. Sen åkte vi vidare till skärholmen, där jag panik-köpte ett par ballerinaskor, för mina fötter höll på att dö, skorna är jääättefula, men det var betydligt bekvämare.

Men men, köpte en epilator också, jag vågar inte använda den, helt hemskt vad ont det gjorde! Haha. Ville typ gråta =P

Nu måste jag göra en liten sak innan jag kan se klart på Gossip Girl

Godmorgon alla glada!

Nu är jag i alla fall vaken. Ska snart torka håret för att locka det.
Igår innan jag somnade så kollade jag på Gossip Girl.... igen. Tror jag har ett extremt beroende haha!

Nej här sitter jag som om jag har all tid i världen, syns när jag kommer hem! =)


Shopping och illamående

Idag så följde jag med Melanie till stan, slutade med ett par skor, strumpbyxor (alltid nödvändigt), en sån där som man har på ögonen för att det inte ska komma in ljus haha och tuggummi.

Jag är helt kär i mina skor, blir premiär på torsdag, då jag och Josefin ska vara extrafina, efter våra pinsamma hälsningar som gjordes idag. Vi trodde folk skulle komma ut i klassrummen med dem, och dela ut, men så var det ju inte, dem ska ju sättas upp på väggen, i cafeterian, inte bra.... Jag skrev väldigt oseriöst. Så vi måste liksom väga upp vår pinsamhet. Ajuste jag köpte en bok med, om Paris Hilton, var väldigt besatt av henne förr, så det kändes bara rätt...

Jag mår jätteilla just nu, drack en milkshake och jag tål ju inte mjölk så bra, så nu mår jag riktigt illa och min mage ser gravid ut, och ja, det var väl egentligen allt. Hihi..

See ya'll later!

Jag har tråkigt på svenskan. Så jag gjorde en lista. Fast inte til

DSC02012.JPG
Jag har tråkigt på svenskan. Så jag gjorde en lista. Fast inte till mig. Fast hon som det handlar om vill vara anonym. Varför vet jag inte, men men haha! Syns sen när jag kommer hem ;)

Strax dags att sova för Lina

Nu har jag pluggat i nära 5 min, men jag läste det, och det tog inte längre tid. Haha pappan min var inte så på min idé, men jag ska tjata lite till... Haha.

Hur som helst så ska vi till kungsan imorgon och åka skridskor. Känns sådär, eftersom jag är sämst på skridskor, det är tragiskt haha.

Min nya modeikon ;)

Jag ska bli en liten kopia (så gott det går) av Blair Waldorf. Hennes signatur-accesoar är ju diadem, gissa vem som var ute och köpte 8 st idag? Haha, lite överdriivet kanske, men jag ska satsa hårt på mina diadem, perfekt i sommar ju. Ska iaf, ha ett nytt varje dag, och lägga ut bilder här på dagens diadem, ni vet istället för dagens outfit......

Sitter och dricker en Tequila sunrise, fast utan tequilan, för det är ju ändå bara måndag, fråga igen på torsdag, när jag haft matte ;)

Förresten angående belöning, så ska jag för varje dag som jag kommer till alla lektioner lägga pengar i en liten bruk som för att spara, (ska försöka få pappa att lägga med) men jag får inte lägga i något om jag inte går, borde vara motivation nog, kan jag hoppas, annars så har jag en backup-plan, köpa en kaka, haha världens bästa kaka! =D

Nej nu måste jag städa mitt rum, för att orka plugga naturkunskap! =O

Skumma brev i skåp och tårar över Gossip Girl.

Sett hela säsongen nu, måste faktiskt säga att man byter favoritperson till slutet, men så raskt byter han tillbaka till sin skumma personlighet, pratar självklart om min nya drömkille, Chuck Bass, rawr;)

Hade planer på att gör en sak ikväll, kan fortfarande hända.... Tror faktiskt jag gör det, kommer däremot inte avslöja vad, eftersom det ska bli en överraskning.

Jag har även lagt över allaa bilder från kameran nu, så ska visa några sådana, även det helsjuka som låg i mitt skåp i torsdags, jag är inte naiv och tror att det faktiskt var till mig, utan jag går på idéen om att någon bara la det där, eftersom mitt skåp står ytterst haha. Men jag fick mig ett leende, och kände mig väldigt älskad där ett tag <3

  
                                            Ser kanske lite skraj ut, men det är iaf så jag njöt av min söndag =D




Kommer väl slockna vid åtta ikväll

Jag har sammanlagt sovit nu 2 timmar, 7 till 9.... Haha, men just nu känner jag mig ganska pigg, mår illa dock.. Ska snart in och duscha och sen tror jag att jag ska göra mig extremt sminkad med lockigt hår och allt... Haha, är på det humöret nu =)

Sen ska jag kolla klart på alla Gossip Girl avsnitt, eftersom jag är helt fast =)

Det väldigt spännande på tv vid den här tiden haha! Riktigt jäkla%

DSC02000.JPG
Det väldigt spännande på tv vid den här tiden haha! Riktigt jäkla tråkigt faktiskt.

Tio i sex en söndagmorgon

Det är nu alla smarta tankar föds, jag är ännu vaken, känns väl sådär, ska kämpa för att vara vaken nu, eftersom det är ganska dumt att somna nu, sova länge imorgon= svårt att somna imorgon kväll, inte bra. Har kollat på Gossip Girl, min nya besatthet, helt seriöst..... Men så har jag ju alltid varit hopplös när det gäller serier.

Jag är förövrigt jäääääättekissnödig!!!  Men Maja sover här bredvid, och jag har aldrig kunnat/velat röra på mig då, får så dåligt samvete om jag väcker någon.....

Melodifestivalen var hur som helst ganska tråkig, tyckte att SVT mobbade Christer Sjögren, elakt! Haha kan ni inte se den stora finalen med honom sjungandes "Iiiiii Loooooove Eeeeurope!" Får nästan en tår i ögat...

Efter MF så kollade jag och Jossan ;) på SNL, med Zach Braff, fan vad han är grym..... Nej om jag faktiskt ska tuffa till mig och smyga ut, det är ju trots allt mitt hem... Kanske sätter mig i vardagsrummet då istället, kollar tvtusen eller canal +, känns lockande, ska se om det är något bra bara =S

Godmorgon på er alla! =D

Melodifestival och problem...

Igår så kunde jag inte komma in på bloggen, ingen annan heller för den delen.
Men igår så var jag med Melanie och Maya, vi var på restaurang, kinesiskt eftersom det är min favorit haha.
Sen kom vi hem och jag och Melanie sjöng Singstar, vilket man egentligen inte ska göra med mig, jag kan ju nästan alla låtar på mina skivor utantill haha. Så jag vann, jämt :S stackarn.

Ikväll är det högtidligt hemma hos oss, Josefin kommer hit, ska kolla på Melodifestivalen, (ja jag är en stolt melodifestivaltittare!) Vi har radat upp crostinis, red bull, apelsinjuice, chips, godis, popcorn, ja allt möjligt!

=D Hoppas bara inte Amy Diamond vinner, för hon suger! =@

Stark? Inte när det gäller min papi

Jag brukar oftast klara det mesta, men när det gäller min pappa som är den som ser till att jag klarar allt, (min pappa är bäst helt enkelt!) då vet jag inte vad jag ska ta mig till, blir som ett litet barn vilse i skogen.

Pappa ska stanna på sjukhuset inatt........ Sånt skrämmer mig, ska åka dit snart och lämna saker, ännu jobbigare... sabla gubbe :( 

Nej fy och blä, nu ska jag gå och vara liten ett tag till, bara

Suspekt dag?

Det här var nog en av det konstigaste dagarna någonsin. Den största anledningen tänker jag berättga imorgon...

Hur som helst, när det gäller min uppsats så hade vi tydligen missat en viktig del, att ha med källan, men inte bara källan, utan skriva ut hela den sidan och sen ha med den... Lät superdumt tyckte jag, men men, läraren skulle ha överseende.

Ringde min pappa som berättade att han inte kunde prata för han satt på sjukhuset, obehagligt! Papi borde inte sitta där =( Han kände sig dålig på vägen till jobbet och såg dåligt, så han åkte dit, och nu väntar han på svar angående alla tester..... Me feels worried.

Hur som helst så ska jag nu plugga historia, och lite sånt... =)

Usch fy och blä på mig...

Usch fy och blä på mig... Tror att jag ska sätta upp en belöning om jag lyckas komma på att lektioner nästa vecka. Kanske att jag får köpa något. Men bara om jag går alla dagar haha. Ska försöka i alla fall. Nej jag lider faktiskt lite av det, hur mycket jag än behöver sova...

Och hon är färdig!!

Nu är jag äntligen klar med samhällsuppgiften. Just typiskt mig och Carro att göra det sista dagen, men den är superbra och allt, så det känns bra.

Nu tänker jag unna mig en kväll, struntar alltså i matten, gör det någon annan dag.

Nu ska jag njuta med min Xbox, och sedan sova jättetidigt, jag känner mig lite halv sjuk,  aja, hejdå på er alla! =D

Känner någon en lönnmördare?

Nu är jag redan hemma, tror jag ska börja mobilblogga på morgonen, så det inte alltid blir eftermiddags-inlägg.

I alla fall, vi hade matte idag och läraren är ju helt värdelös! Han är pinsamt dålig, och så sjukt osäker. Jag har pratat om att strypa honom med Carros trasiga hörlurar hela veckan, haha. Det skulle vara kul.

Jag ska nu fortsätta med Irak, ska se om jag kommer på något spännande att skriva senare!


Så lätt kan mitt humör dras ned

Jag kommer aldrig bli klar med min matte, jag satt och höll på men sen fick jag höra att jag skulle åka och hämta Maja, vilket gjorde att matteläxan fick ett abrupt slut... Så imorgon då jag slutar runt 11 så ska jag hem skriva klart om Irak, OCH jobba matte, suck för det säger jag bara, funderar på att ta en "sjukdag" bara för att det ska gå lättare, men nej, förresten jag måste gå, annars så kommer jag bara ångra mig, och få ALLDELES för hög frånvaro, inte bra.

Godnatt från mig och mitt lilla scones-bageri! =)

Hejsan denna glada tisdag!

Min dag började ju underbart! Vi åt frukost på cafét.... Jag råkade dock få citronté och jag HATAR citronté.... Men men, annars så var det jättetrevligt, blev smått beroende av maplesyrup... (lönnsirap?)

Sen var det naturkunskap, och eftersom jag fattar korsningsscheman så fick min grupp gå först, (och okej det var inte bara min förtjänst, märkte att det lät så). Sen var det svenska och då orkade jag inte vara social så Ipoden fick hoppa in i mina öron och spela lite musik, vilket ledde till att jag blev klar med stencilen, och behöver därför inte göra resten i läxa till måndag =D

Jag skulle även gå och fika med Nastaran, som skulle hit till stan för att köpa klassiska Ray-Ban pilotisar haha, som hon sa. Vi gick till Café Fix, för det är mitt favoritställe ungefär, åt en blåbärspaj-bit och drack en varm choklad. Vi pratade mycket om skolan och hon som satt bredvid la sig i! "går ni i nian?" Vi:"nej, ettan, första ring alltså" hon:"jaha jag bara tänkte eftersom ni pratar så mycket betyg"
Jag visste inte vad jag skulle säga direkt, tänkte vara spydig och komma med nåt: jaha men du vet man har betyg i gymnasiet med nu, inte som på 1700-talet, som du kanske är van vid... (om någon undrar varför denna mening precis sög, så är det för att jag glömde bort vad jag tänkte haha!)

Nu måste jag plugga matte, så jag är bäst imorgon haha!

Litet innan jag stänger av och avlägsnar mig

Haha ni vet när man skriver en kommentar så måste man skriva en kod? Jag fick precis en dublett, jag har nu haft samma kod två gånger, lite klantigt faktiskt.


Det blev inte så mycket plugg, satsade mer på att måla mina naglar med typ 3000 lager nagellack, och spela Sonic Heroes på Xbox, (ja det är mitt liv) det är så bäst.. Fast jag är typ sämst... Spelar ingen roll!

Idag förresten så kom jag sent, för 45-bussen går inte 45, den går 50...... Och det ledde till att jag kom 1(!!!!!!) minut sent, och fick inte komma in förran 9 minuter senare... Lite stolt men samtidigt lite butter.....

Jag skulle ju ha en nyttig vecka nu, men när jag kom hem så tjockade jag i mig en chokladkaka *hoppsan*
Imorgon så gäller det frukost på café(e)t nära skolan, tillsammans med Melanie, Josefin och Carro, jag ska äta american pancakes med kanel och äpple....

Jag känner att det här blir lite flummigt, men idag så skulle jag "retas" med Jessica i min klass, för vi pratade om Runar. Så jag sa typ: Han är lite lik Jessica eller hur Knut?
Det jag självklart skulle säga var: Han är lite lik Knut eller hur Jessica?

Men det blev inte så.. Och Knut är ju självklart han som var med i Idol förra året, han den gamla modellen. Jessica sa nämligen att hon tyckte han var snygg... Så jag retar henne för det....


Nagel-oman?

Köpte ännu ett nytt stärkande nagellack idag. Hoppas att det är bättre än dem andra... Haha, ja jag är beroende!
image130
Mitt nagellack.

Min kväll ser ut som sådan:
Plugga Irak-ockupation
Skriva lite om Irak-ockupation
Sova

Känns som om jag startar trender i min kretsar

Nu känner jag att jag kanske blir lite härmad, jag har faktiskt inga problem med det, men just själva grejen att folk gör det och sen inte säger, bara lägger upp bilder som om dem kommit på det, it's freaking me out a little.

Jag köpte faktiskt en digitalkamera idag, synd bara att jag inte exakt fattar hur man laddar den..... Haha, så jag testar alla sladdar som finns, ihopp om att det snart blir laddat.

Detta är min kamera =)

image129

Igår, eller idag gick jag och la mig klockan 5, men  är inte så trött ändå, vaknade vid elva.
Sen åkte jag till min farbror som fyllde år idag. Grattis till honom. 

Ikväll nu så ska jag städa mitt rum, (som sagt beroende) laga middag, kolla på drömmarnas tid,  läsa igenom Irak-ockupationen.

På tisdag kommer min plastmoster hit, hon ska sova i andra halvan av mitt rum. Det är alltså Ingelas lillasyster som är lika gammal för mig, lite skumt haha =0)

Nu hör jag hur One Tree Hill kallar på mig! Seeee yaaa

Nu var man hemma

Jäklar vad jag är mörkrädd, det första jag gjorde när jag kom till dörren var att ringa min pappa, men han svarade inte! Fick typ panik, men kollade in i badrummet, och i köket, den lilla garderoben, för att sen gå in i mitt rum ställde mig i sängen och började typ hyperventilera för att en låda på mitt golv vält! Vem skulle inte få panik av det? Så jag ställde mig i min säng, ringde pappa för tredje gången och han svarar, sen får han följa med mig till vardagsrummet för att stänga av tvn och datorn..... Borde jag ta itu med det här? Haha



Hur som helst, hemma hos Kim så kollade vi på The Reaping, som var skräckfilm, från typ nån liten syd-amerikansk stad, och hör här! Den hade bibliska inslag, haha, den var faktiskt riktigt bra.

Nu ska jag kolla på SNL och därefter kolla på Gossip Girl, för att tyst och enkelt invänta morgonen, =)

Night night people!

Lördag, och jag är på riktigt bra humör!

Jag vaknade vid halv elva, tror att jag behövde det, sov ändå 10 timmar. Har haft en riktigt lugn morgon, och nu är jag nyduschad och fin, ska försöka städa mitt rum snart, (eftersom jag är beroende) och sen kanske vila lite, vet inte riktigt faktiskt. Sen ska jag till Kim nån gång under kvällen och kolla på film. Sen ska jag hem och kolla på de 6 första avsnitten av Gossip Girl, folk kanske inte tror det, men såna här helger lever jag för... Låter skittrist, men ack så underbara!

Syns troligtvis senare! <3

Jag älskar verkligen dessa lugna kvällar.

Ikväll har jag allt jag behöver, mousserande vin, majschips och annat gott naturgodis. Jag har alltså mitt på det torra.

Haha, min morgon började ju sådär, men det blev faktiskt lite bättre senare.
Imorgon kväll är jag tydligen ensam hemma till söndag, pappa och Ingela fick för sig att åka till Trosa, förstår inte riktigt varför, men men. Fast jag ska hem till Kim på kvällen, sen eftersom jag är så sabla rädd för att gå hem så ska min farmor komma och hämta mig, känns ganska bra faktiskt. Ibland är man riktigt nöjd när i stort sett hela släkten bor i samma kvarter.

Nu ska jag njuta av min halv-nördiga kväll med CSI och Criminal Minds, och vet ni varför jag inte har ångest över att inte vara ute och dricka som alla andra? För att jag ser inte det här som mina gyllene år, utan tror snarare att det blir roligare om några år! Haha, jag är pinsam och stolt över det! (A)

Ajuste, förlåt Melanie. Haha. Men bilden var den enda värda att l%

Ajuste, förlåt Melanie. Haha. Men bilden var den enda värda att lägga upp!

Lite dåligt humör idag. Känner för att spränga sl.... Min bu

warp(4).jpg
Lite dåligt humör idag. Känner för att spränga sl.... Min buss var 10 min sen. Vilket ledde till att jag kom sent. Och därför inte kunde komma in i klassrummet... Och nu ska jag sitta här i 40 min.... Usch! Sl will get it! Haha.

RSS 2.0