Nu så....

Nu har jag gjort klart Historia och samhälle, spanska kvar, osäker dock om jag ska göra den, Är ganska trött på läxor, är ganska trött i allmänhet.... Så ju på Along Came Polly ikväll, eller jag "såg" den, satt vid datorn samtidigt så jag missade massor, vet inte ens hur den slutade, men gissar lyckligt, eftersom det är en  "feel good"-film...

Nu ska jag gå och lägga mig, så jag orkar med imorgon, känns smart va? =)

Godnatt ♥

Fortfarande plugg.....

Pluggat hur länge som helst nu! Och bara gjort en läxa! Det är ju hemskt.
Nu ska jag börja med samhälls-uppgiften, jag är i miljögruppen. Vi ska göra en analys om det, jag visste inte exakt vad jag skulle ta, så jag tog "light pollution", vet bara inte riktigt om det är det min samhälls-lärare haft i åtanke, men det kanske bryter av bra? Haha, hoppas kan man ju i alla fall.... Däremot så vet jag inte riktigt vad man kan göra åt det, hehe.

Sedan ska jag sätta igång med spanskan, men det känns inte så högprioriterat faktiskt, haha.

Jag är stentrött, det är krävande med skolan, hehe.
Nej nu försöker jag slippa plugga igen, så nu ska jag börja igen, tata ;)


Nu har man pluggat bort hela dagen.

Jag har pluggat i flera timmar, och har bara gjort en HALV läxa, det är alltså massor kvar...... Kan det bli värre!?
Är helt supertrött med, så ingenting går bra idag.... skriver mer senare när jag är klar, om jag nu blir det.............

Zup?

Jag har blivit en liten nattuggla, känns ganska skönt, för mindre än ett halvår sen så somnade jag innan tio varje kväll, så att jag kan vara upp lite längre känns näääjs....

När jag skulle gå till Kim igår, (om man ska vara petig), så gick min väska sönder! Axelbandet lossnade, jag var väldigt nära att börja gråta, eftersom det var den enda svarta,  och man vill ju inte gärna ha en mossgrön.....
Men händig som jag är, (ett MVG i syslöjd borde väl vara någon nytta?) så sydde jag ihop den igen, och nu är den bättre än någonsin!

Kvällen gick bra, vi sjöng singstar, alltid roligt, sedan såg vi Wrong Turn 2, kom inte ihåg ettan, men det gick ändå. Men 2an var riktigt rolig, alla parade sig med alla kändes det som, klart sevärd! Om man får mig att skrika till inom de första 10minuterna så är det en bra film ;) Sedan efter den så såg vi Antbully, inte lika bra, men helt okej. Jag och Kim märkte att vi satt på helspänn här med, man var verkligen intresserad av vad som skulle hända, ska faktiskt aldrig mer förstöra för en myra......Men ja, två filmer att skratta åt, för det gör man i båda två.....

Jag hade faktiskt något roligt att skriva, men det glömde jag bort, men om jag kommer på det så skriver jag, annars kan jag säga att alla borde höra soundtracksen till Pearl Harbor, man blir otroligt harmonisk av dem. Haha, ja, väldigt vettigt känns det som.....

Godnatt ♥

Förresten, sa ju att bilder skulle komma idag...

     
Här är Pk, till vänster: före. Till höger: Efter.





   
Här är mina strumpbyxor, och min nya älskade väska <3



Det var det jag köpte, och gjorde igår. Hehe

Är beroende av ett antal bloggar:

Jag älskar massa olika bloggar, inte för att det är förebilder eller något, men det känns bara som om det är intressant att läsa.

Självklart finns Blondinbellas blogg på listan, sedan är det nog "Kenzaas", och en blogg jag tycker att ALLA borde läsa är http://ungmamma15.blogg.se/ . Hon är bara så stark, och jag vet inte, jag känner iaf att det är som om jag kan göra allt, hur hon balanserar allt, det är fantastiskt! Jag vet att om det vart jag så hade jag aldrig klarat av det, men hon klarar dels en dotter, och en massa annat, känns det som i alla fall. =)


Lördag, skön morgon...

Jag har legat och kollat på tv hela morgonen, så underbart.
Just nu slökollar jag på He's a lady, sett det förr, men kan lätt se det igen, haha. Lite lustigt att dem går bättre än mig i högklackat haha.

Snart ska jag städa mitt rum, skjuter upp det hela tiden, sedan ska jag kanske till apoteket och hämta det som ligger och väntar på mig, sen ska jag träffa Kim och Tuva, först kolla på när dem rullar på en bräda, haha, sen ska vi sjunga singstar, näääjs!

Nej om jag ska börja kanske, har massa bra musik att göra det till, då flyger tiden bara förbi!

Lördag, fast väldigt tidigt.

Jag har vart hemma en timma nu, känner mig helt slut.
Var i Kista hos Virre med Carro också. Vi satt och gjorde lite narr av folk på Hamsterpaj, det var väldigt roligt.
Idag när jag och Carro skulle shoppa så sprang vi på PK det första vi gör, skrämde honom rejält, sedan följde vi med honom och åt. Vi gick även in på "Topman", där körde vi "pimp my PK". Han fick på sig en jättesnygg svart blazer typ, och en tee med tryck, det blev en väldig skillnad, AND I liked it!

Det tog jättelång tid för mig att hitta den perfekta väskan, vi letade runt i hela stan, Carro köpte massa saker, jag är för kräsen, så för mig blev det inte alls mycket.

En liten kuvertväska
Ett par stickade strumpbyxor
Örhängen (som jag råkade ha sönder innan jag ens använt dem, lite ledsen faktiskt.

Massa bilder kommer imorgon, orkar inte just nu haha. Ska nog sova lite nu ;)

Fredag, underbar dag!

Jahapp, så nu har man vart hos doktorn, han kom fram till att jag var alldeles för stressad, och borde varva ned, hmm, tack för den, hade ingen aning om att jag var stressad ;)
Sen fick jag också ta blodprov, som jag alltid får göra där. Det gör äckligt ont, men men, det är ju för en bra sak.
Ska träffa Carro om en timma, jag ångrade mig att träna idag, blir imorgon istället, så vi ska shoppa.
Ska köpa en liten väska, tjocka strumpbyxor, och en klänning, sen om det blir något mer, det vet jag inte! Funderar på om Carro ska få sin väldigt sena födelsedagspresent idag? Har inte riktigt bestämt mig..... Haha.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på något kul på tv, fast tv-programmen brukar suga nu med......!

Lina tänker....

Har ingen tänkt på varför tv är så dåligt på torsdagar, måndagar och lördagar? Jag har undrat länge, och istället för att sätta bra program dem dagarna så pressar dem ihop massa bra på samma dag? Jag fattar inte riktigt logiken faktiskt..... Haha.
Ja, så här sitter man och slö-kollar på CSI-miami, inte så spännande faktiskt.
Jag är lite nervös inför doktorn imorgon, ifall jag måste ta blodprov eller nåt, sånt är tufft, det gör ont! Jag har redan så lite blod, så ska dem sno lite till liksom haha. Nej usch.

Galen lärare?

Idag förresten, på datan, så skulle vi göra uppgifter, och fick inte vara på internet, men så fick Gunilla (läraren) för sig att en kille var det. Så hon sa att han skulle ut, men han vägrade. Men då fick hon typ damp! Och så gick hon bara, en halvtimma innan vi slutade.

Så alla i klassen började hålla på med annat, t.ex.  så spelade killarna Seal Hunter på den stora skärmen, det var riktigt kul faktiskt!

Hejsan!

Bloggen går framåt, hade faktiskt 9 fler besökare igår än innan ;) haha Det går sakta men säkert framåt.
Imorgon har jag som sagt studiedag, så vid 9-tiden bär det av mot doktorn, väldigt nice, haha ska ta reda på lite saker, och sedan ska jag träna, vilket alltid är nice, efter det så ska jag träffa Fatima. Vi har mycket att prata om!
Och efter det ska jag kanske träffa Carro och Virre, hoppas det blir så!

Ikväll, (då alla andra är på inspark och har roligt, och jag fick veta det idag, haha så jag ska inte gå) så ska jag kolla på något roligt på tv, och undvika att gå och lägga mig, kanske stirra på väggen ett tag, but that's as far as the fun time goes.... Vad deprimerande.....

Det som håller skenet uppe är att jag ska ut på stan på lördag, behövs massa nya saker. Och på söndag är det plugg-dag, inte lika roligt... Jag hatar när vintern och allt kommer, blir över-deprimerad då... Jag lider av vinterdepressioner.... Tyvärr...

Angående min plan att starta en organisation, så vill jag verkligen genomföra det, vet dock inte vad som krävs och så, så om någon vet, snälla säg!

Nu ska jag kolla lite på tv, ett trevligt eftermiddagsnöje ;)


Grey's anatomy

Det var typ det bästa avsnitt jag sett av den serien, och jag brukar inte sitta som på nålar till serier, men ikväll, herregud.... Nu är det Fråga Olle! <3

Min matteläxa gick sådär, jag gjorde en och en halv sida av två.
Jag har glömt att säga, på fredag har vi studiedag! Lycka!
Jag och Carro ska träna då, och innan ska jag till doktorn och kolla lite småsaker. På kvällen vet jag inte vad jag ska göra, hmm... Men imorgon ska jag kanske träffa Linnea, och på lördag, Kim.

Nej nu känner jag mig distraherad, så nu går jag! Godnatt....♥

Ond Onsdag

Idag var en sån där dag man vill att alla dagar ska vara. Börjar med matte, och vår mattelärare verkar inte bry sig, så jag gjorde INGENTING! Kanske kommer komma och förstöra senare, men just nu är det väldigt skönt, men han gör så att jag inte förstår, han liksom virrar bort mig i talen och alla lätta saker blir svåra, och alla svåra saker blir skitsvåra. Men sedan så hade vi handledartid, värdelös lektion, men vi hade i alla fall bara 20min, och sedan så slutade jag! Jag och Carro gick då förbi Carlings, haha we just love the man in the store ;), och sedan så satte vi oss och åt en pizza, jag tjocka i mig hela, Carro bara halva (anorexia, Carro?). Efter vår svull-lunch, gick vi till Friskis och tränade lite, vi blir faktiskt bara bättre och bättre. Löpbandet är fortfarande bäst, haha.

Sen åkte jag hem, och såg där att jag fått ett inlägg från Kim på Facebook. Jag och Kim har alltså inte pratat sen sommarlovet, på grund av en ganska barnslig grej, men så började vi prata och det funkade, hehe.

Nu ska jag än en gång plugga matte, det känns som om jag skriver det hela tiden?


Tisdag

Idag så började vi med en teori-lektion på gympan, gillar inte riktigt dem lektionerna, trodde aldrig att jag skulle säga att jag hellre vill ha praktiska lektioner. Därefter hade jag håltimme i hur många timmar som helst, från 20 i 10 till 20 över 1, det var ganska tråkigt. Vi gjorde inget av intresse, bara satt och stirrade i stort sett.

Jag skrattade som en dåre åt en kille i klassen idag! Haha det var bara för mycket, skratta så jag grät!

Melanie sa även en grej som fick mig att skratta barnsligt mycket, "Det stod Lypsyl, så jag tänkte det måste ju vara bra".
Ikväll så ska jag sova tidigt, efter Desperate Housewives. Tror jag... Kan hoppas i alla fall!

Jag fick en tanke igår, precis innan jag gick och la mig. Har du någonsin sett dig själv i spegeln utan att känna igen dig själv, så du undrar vem det var som kollade tillbaka? Eller är det bara jag som får såna känslor haha?

Nu ska jag springa iväg och köpa lite grejer till min middag, fast besluten att vara lite nyttig nu för tiden, och då menar jag inte så nyttig, utan mer äta normal mat, inte "skräpmat". Det kan gå!

Kväll......

Jag är 100% på att jag och Carro är dem enda som tycker Facebook suger, man fattar ingenting, och så händer det ju inget, men jag har en iaf, känns väldigt coolt ;)

Jag fick även CSN-kort idag, kalla mig korkad, men jag fattar inte vad det är heller :S

Varför ska allt vara så komplicerat! Som sagt, blogg-torka, jag funderar på att antingen starta eller gå med i en organtisation för våldtäktsoffer, hittar bara ingen, så det blir nog till att starta en.

Förresten, redovisningen idag, den gick väldigt.... hmm bra? eller inte, jag kortade ner texten för det var så hemskt skrivet, däremot så sa min lärare att jag hade ett otroligt bra språk, och att jag var väldigt klok. Så det var väl ett plus! Jag ska ge mig attan på att höja mitt betyg till ett MVG, ska lyckas!

Ja som sagt inget vettigt att säga, så tjingeling ;)

Måndag once again.

Ja, måndag, det trevliga med den här veckan är att vi inte har så mycket läxor, och det är väldigt nice.
Idag satt jag och några från klassen och pratade, fick veta väldigt mycket om folk... och det är alltid trevligt. Jag har inte så mycket att rapportera, kanske kommer med ikväll :)

btw, så äter jag torkade äpplen haha :p

Söndag

Jag har vart dålig på bloggandet i helgen, känner lite abstinens, haha. I dag så vaknade jag vid nio, började kolla på tv, åt frukost, allmänt lodig. Sedan kom jag på att jag vill gå en promenad, så då frågade jag Linnea, vi gick över till Alvik, där Linnea tjockade i sig två hamburgare(!) och jag en skogsbärsmuffins, sedan gick vi till affären som finns där, köpte lite småsaker, och NATURGODIS!<3 Därefter så åkte vi in mot stan för Linnea skulle köpa en box till sin tv, men det fanns ingen av dem som vi skulle ha, så vi åkte hem igen. Och då träffade vi Eman! Hehe det är tredje gången på två dagar nu.

När jag kom hem så var jag hungrig så jag lagade quorn-bitar med fullkorns cous-cous, med morötter och lättgrädde haha. Medans jag lagade så ringde Fatima och berättade att hon var med en kille från Media-klassen i Jensen, den jag skulle gått i! Tydligen så hade jag träffat honom förra fredagen, jag med. Kände inte igen honom. Men jag bad honom att hälsa Stefan haha, den enda jag kommer ihåg från den klassen, av namnen i alla fall, ansikten kommer jag ihåg, men namn är svårt.

Men min kväll har vart skön för övrigt, har lite ångest nu, för vi har bokredovisning imorgon, och jag velar mellan två böcker. Den ena är "Flickan och skulden" som är typ faktabok om våldtäkt (anar ett starkt intresse kanske?) Eller en bok av Katarina von Bredow "syskonkärlek" som handlar om incest, folk kommer väl troligen tro att jag är helt skum som bara pratar om våldtäkter och incest hela tiden, lite too much, men jag har inga andra böcker, jag läser BARA såna böcker!!

Jag ska snart städa mitt rum, allt för att skjuta på läxan, men städa rum till hmm, tror det ska bli Metallica ;) hehe, Me love <3

Och till Carro: You so Fuuuugly!

Jag kan inte låta bli, dem är så roliga

Allmänt
Namn:
Lina Engström
Födelsedatum: 910421
Födelseplats: vet inte faktiskt
Bor: Stockholm
Ögonfärg: Grön-bruna
Hårfärg: Mörkbrunt med lite rött i
Längd: 165 lång!
Skostorlek: 37
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Oxe
Kär: Nej och vill gärna ha det så med


Har du under den senaste månaden...
.. Druckit alkohol:
Nej!
.. Rökt: Nej inte det heller
.. Shoppat:  Ja säg någon månad jag inte gör det?
.. Skejtat: Nej gud nej.
.. Bakat: Muffins <3
.. Stulit något: Varför skulle jag? Jag är bortskämd XD
.. Motionerat: Ja, gym varje onsdag i två veckor nu
.. Solat: Nej :(
.. Haft sex: Nej och jag saknar det inte heller.
.. Tappat bort saker: Troligtvis eftersom jag tappar bort allt!


Antal...
.. människor du skulle ge ditt liv för:
1, och bara 1.
.. piercings:  Öronen
.. tatueringar: Ska ha en på ankeln
.. syskon: 2 mindre
.. saker jag ångrar: Inte tillräckligt med plats ;)
.. skor: Alldeles för många
.. mascaror: Lite olika men vill ha den knallrosa från Make-up store
.. personer du kysst: Tror jag är uppe i 30-nånting
.. förhållanden du haft: Inget seriöst.


Gott & Blandat
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola
McDonalds eller Burger King: Inget utav det
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: Choklas <3
Kärlek eller sex: Inget utav det heller
Tacos eller Pizza: Pizza
Läppstift eller läppglans: Läppglans
Buss eller bil: Bil
Cider eller öl: Cider


Ärligt
Svär du:
Då och då.
Sjunger du: Typ jämt
Duschar du varje dag: Ja, klarar mig inte utan det.
Gillar du skolan: Nej men vem gör?
Kommer du överens med dina föräldrar: .Oftast
Tuggar tuggummi: .Det är som cigaretter för mig.
Plattar håret: Då och då
Gråter du: Ja, men mer sällan nu.


Har du någonsin...
.. Däckat eller varit jättefull:
Nej aldrig.
.. Blivit kallad hora: Ja men på skämt, och bakom min rygg
.. Blivit nedslagen: Nej.
.. Ångrat ett sex: Ja
.. Druckit whiskey: Ja, för att lindra körtelfebern
.. Kissat ner dig: Troligtvis när jag var liten
.. Ljugit om din ålder: Nej inte vad jag vet faktiskt.
.. Bråkat utan anledning: Alla mina bråk är utan anledning
.. Kallat dina föräldrar cp: Inte vad jag kommer ihåg
.. Varit uppe 24 h: Nej är för trött för det.


I framtiden
Namn på barn:
Jag har faktiskt inga...
Hur vill du dö: Lycklig
Vad vill du bli när du blir gammal: Livlig
Hur vill du gifta dig: Vackert
Vart vill du bo: I innerstan, som nu!
Drömjobbet: Något som kallar mig.


Självplågeri

Jag är riktigt hemsk, varför kan jag inte bara radera typ alla gamla konversationer? Jag läser dem om och om, och det är lite deprimerande varje gång. Jag minns allt det står om, saker jag inte tänker på annars, hur glada vi var, hur roligt vi hade, eller hur söt han var. Och jag kommer aldrig glömma det, synd bara att alla bra minnen kopplas ihop med det "hemska".  Jag måste släppa taget oc gå vidare, proffs-hjälp kanske? :)

Haha jag har förresten inte kommit till Linnea än, men ska dit snart hehe, hon skulle bara äta middag. Så vi får se hur det blir :)

Min trevliga lördag än så länge

Så idag skulle jag, Fatima och Mathilda hjälpa till på en svensexa med min pappas kompis. Vi  skulle gå fram till honom och be honom sjunga "summan kummar" som är en gotländsk sång. Det gick väldigt bra, men han verkade inte tycka att det var så pinsamt, men det var väl okej, däremot så kom det en vakt och sa till oss. Jag fattade inte att det var en riktig vakt utan trodde det var min pappa som bett honom komma fram till oss, så jag stretade lite emot när han sa att vi skulle sänka, men så kom pappa fram och då skulle jag ändå stänga av, men tydligen hade folk klagat. Varför gör man så?! Det var ganska tydligt att det var en svensexa, ful grön kostym, står mitt vid spottkoppen på centralstation.

Det är lustigt förresten att då kan folk säga till, om det är något som stör dem personligen, men om någon ber om hjälp, någon annan säger till, så bryr vi oss inte ens, jag tycker det suger. Sverige är ett väldigt egoistiskt land.

Sedan så gick vi runt lite vid vattnet på Kungsholmen, jag, Fatima och Mathilda, matade änder med yoghurtrussin. Dem började följa efter mig, väldigt roligt. Därefter så gick vi hem till Fatima och lämnade hunden, och åkte till Fridhemsplan för att gå på Åhlens, fast då hade Mathilda redan gått :(.

Jag var ute efter en liten axelväska, men den måste vara perfekt och det är väldigt svårt att hitta, sen letade jag efter stickade strumpbyxor, hittade några som var perfekta men fanns bara i 42-46, och jag har 36.... Ana besvikelsen, men Fatima köpte en väska, (och hon har tjatat i flera månader efter en ny väska, så nu hittade hon en!). Hon köpte även ett puder, med mineraler, funderar också på att köpa ett sånt. Det är väldigt mycket jag ska köpa nu haha.

Ikväll ska jag än en gång träffa Linnea vilket alltid är trevligt! Får se vad vi ska hitta på idag..

Jag vill ha en sån här väska:

image21


Trevligt tidig fredag

God kväll,  hehe jag kom nästan precis hem från en trevlig kväll med Linnea, vi såg på Halloween 5 .  Innan dess så gick vi  på promenad till vivo vid Västerbroplan, för att köpa massor med naturgodis, men jag mådde illa efter 5 bitar haha.

Och idag i skolan så kom Mathilda, Oscar, Sussie och Aggie, dem väntade utanför vårt klassrum, det var jättekul men samtidigt riktigt pinsamt samtidigt, för alla kollade konstigt hehe. Men det var roligt, Mathilda fick onda blickar från Adam, och jag gav honom onda blickar tillbaka, så the cirkle is complete!

Sedan så gick vi till Fatima, och var där ett tag, sedan skulle jag och Carro hem för att byta kläder. Vi skulle nämligen till PKs klass-grej, men så visade det sig att den redan var slut när. Så det blev inte av, så då bestämde jag mig för att träffa Linnea istället, som en lugn fredag-kväll, allt man behöver liksom, en  bra kompis, en bra film, godis och en tjock katt haha.

Ajuste vi återupplevde saker vi gjort som små, så vi klättrade upp i trädet utanför mig, men Linnea har aldrig kunnat komma upp.. haha jag är vig och kan bara hoppa upp... Men idag så tog Linnea min hand och vi hjälptes åt att komma upp! Och vi klarade det, men sen vart vi lite rädda att hoppa ner, men det gick tillslut. I det där trädet hade vi tänkt spela in vår musikvideo, eller "rap-video" haha, låten hette "vad gjorde du i idag Jol, jol" hehe, men det var en hit, jag lovar, vi har den inspelad och har en video, dock inte från trädet. Vi knäckte!

Nu ska jag lägga mig i min välkomnande varma fluffiga säng <3 Godnatt!

Jag blir bara sur

Jag är så emot all form av våld, men mest våldtäkter. Jag har alltid haft ett jättestort intresse för just våldtäkter.

Och när jag hör den så kallade Stureplans-profilen sitta och försvara att han kallade en tjej för gänghora, och på det använda ursäken "för jag hade ju haft sex med alla tjejer i vårt gäng" ungefär, inte riktigt 100%rätt, det ska alltså vara hans ursäkt till att han inte våldtagit kvinnan, hur tänker en sådan människa? Jag tror innerligt att han är skyldig, det finns ju t.o.m bevis och att domstolen trodde att det var våldtäkt, det säger väl väldigt mycket om hur vår rättsverksamhet fungerar? Alltså inte alls, det fungerar inte alls, hur f*n kan han få gå fri? Det står skyldig över hela pannan, man hör det på honom, hur han pratar med den arroganta "jag har precis våldtagit och kommit undan med det"-röst, om det hade vart mitt fall hade den här typen inte gått på gatorna längre.

För övrigt om vi struntar i det här fallet, vad fan ska killar våldta för? Vad fan vinner ni på det? Ni känner makt de 2sekunder ni lyckas hålla ut, ni vinner alltså 2 sekunder medan ni ser till att någon annan förlorar flera år!! Flera år av en människas liv, för som mest 5minuter, som mest! För alla vet att dem som våldtar antingen har små eller så kan dem inte hålla ut längre, eller så har dem moderskomplex.

Jag tycker att det behövs en skillnad snabbt i lagarna vad som kvalificerar som en våldtäkt och inte, och om det inte går att styrka våldtäkt tycker jag nog ändå att det ska vara ett annat brott, om man antingen ser att våld har förekommit så borde det bli misshandel, och om det inte syns så borde kvinnan gå igenom psykiatrisk vård och om hon är så förstörd som hon borde vara så borde mannen bli fälld för psykiskt lidande, och straff borde höjas, en våldtäkt borde klassas i samma grad som minst mordförsök och straffet borde bli därefter.

För dagens straff och dagens domstolar gör allt värre för kvinnan som får stå ut med massa förnedrande frågor, blickar, tvivel. Vilket borde ändras, en våldtäktsman borde vara skyldig tills motsatsen bevisas, inte tvärtom.

Hoppsan, aja nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig, Godnatt!

Suck

Nu har jag långkört historia och spanska, riktigt tråkigt, tror jag gjorde fel på historia-läxan dessutom.
Imorgon kanske jag ska få följa med PK på hans "klassfest", jag och Fatima, det skulle typ vara SKITKUL! Vill verkligen göra det, hoppas PK kan snacka in oss så vi får komma, hehe. Mitt "uteliv" är lagt på is just för tillfället, skolan tar all tid, för alla, men det kan väl vara trevligt ändå.


Nu ska jag kolla på efterlyst, eftersom stureplans-profilen ska tala ut, är man intresserad så är man, jag har redan mina tankar om att jag kommer bli irriterad på vad han har att säga, men jag ger honom en chans att övertyga mig.

Säger sen hur mitt utlåtande blir!

Förvirrad

Idag så kollade jag min mail, där fanns två mail från Jensen N. Helt ologiskt eftersom jag sagt att jag inte ska gå där, men i alla fall i mailen så finns min inloggningsinfo, jag fattade ingenting, sen blev det ännu värre när jag kollade klasslistan, och vem finns med där? Jo, jag! Då fattade jag inte ens en bråkdel..... 

Tänk om jag går kvar? Jag kanske inte ska vara i min skola, haha, så kommer dem på det och säger typ: Du ska inte vara här, UT!

Kan verkligen se Boel säga så på fredag, PANIK! Undrar hur man tar reda på sånt, men om man lägger det åt sidan så står allas msn där haha, så jag skulle kunna fråga någon om jag fortfarande går där, men hur skulle det låta? "Hej jag var och hälsade på er klass förra måndagen, men såg nu att jag står kvar på klasslistan, vet du om jag går kvar eller nåt?" haha Det låter bara fel, Lite Stalker-aktigt.

Nej nu ska jag återgå till min rara "vanliga" skola och plugga matte, sen spanska, struntar nog i historian. Läraren får leva med att jag suger på historia ;)

Hallå!

Det blev ett sent första inlägg idag, jag har bara inget vettigt att säga haha.....

Ikväll är det Grey's Anatomy och Idol, blir som vanligt plugg till tvn, ikväll lite spanska som egentligen är till fredag, matte tills imorgon (fast bara några få tal), och om jag orkar och hinner så ska jag läsa om Rom, och hur det föll, men annars gör jag det imorgon.

Apropå imorgon på samhälls-lektionen så ska jag hoppa in i grupper till Ungdoms Parlamentet, jag verkligen HOPPAS att jag kommer i en bra grupp, men med min gamla tur så hamnar jag troligen i den grupp jag minst vill haha så är jag missnöjd, och säger inte min åsikt för jag är missnöjd och får IG, hihi det är ett logiskt scenario.

Jag är nog verkligen inte gjord för att träna, Carro och jag var där, vi höll på med styrkemaskinerna, men nu när jag kom hem så vart jag helt slut och typ somnade haha, fast jag hann vara lite pluggis och gjorde halva matteläxan.

Jag hade förresten den här veckans snedsteg idag, jag åt en kaka!!!! Haha jag börjar seriöst bli lite orolig för mig själv, pyttelite sallad till lunch, och sedan ska jag helst inte äta mer eller så ska jag äta en frukt, och jag är inte ens det minsta överviktig, jag är undernärd snarare, men men, har man en anorektisk sida av sig så har man, då måste man få utlopp för den. Synd bara att frukten i skolan suger, och jag kan inte ta med mig, för då blir det mosigt eller ruttet och det vill man ju verkligen inte. Det brukar lukta i hela väskan, hmm, kanske ska klä in det i "bubbelplast"? Slipper man oönskade saker som mosig frukt.

Aja nu ska jag laga middag, och sedan börjar plugg-kvällen. Jag är dessutom jättesugen på antingen Baileys-thé eller mintchoklads-thé så ska koka lite sånt sen när jag ätit klart, mitt liv i ett nötskal haha.

Skriver sen förhoppningsvis =)

Äntligen klar!

Nu blev jag klar med min halsduk, den är 5 cm kortare än mig, men jag lyckades ha något att göra i ca.17timmar haha.

Jag längtar tills jag får flytta hemifrån, jag tror inte jag är redo, men jag längtar. Jag vill fixa min egna ordentliga mat, städa så det blir fint, inreda det underbart, allt! Det kommer bli mitt mål så fort jag känner mig redo.

Ikväll är det Desperate Housewives, jag missade ju nästan hela förra säsongen men jag tänker börja kolla igen, om jag inte förstår något så slutar jag väl men ska försöka, men innan dess är det Idol!  Så nu ska jag kolla på det samtidigt som jag gör matteläxan, men det är lätt, det är bara en sida i matte-a, så det flyger förbi, frågan är bara om jag kommer vara så inne i det, eller som all uppmärksamhet går till tvn, haha. Men det är inte mitt problem..... eller kanske lite, men äsch, jag tycker jag skött mina läxor riktigt bra än så länge den här första månaden (det enda undantaget är historia-läxorna som jag inte gjort nån gång).

Än så länge så har jag inte vågat har uppsatt hår eller diadem i skolan, undrar när jag ska ha det, för det känns fult på något sätt, jag är inte så bekväm i uppsatt hår, gillar att ha det som det är alltid är.

Förresten jag skulle ju möblera om i mitt rum, det blev inte av för jag vill ha en ny säng, men jag hittar ingen bra, det fanns en men då skulle man inte ens kunna komma in i mitt rum utan att hoppa upp i sängen hehe, så vi får väl bygga en egen ;)

Men jag måste bara säga, det är väldigt flummigt här just nu, men vad tänker vissa människor?  Varför söker alla extremt dåliga? Ibland tror jag faktiskt att Tv4 anställer folk som sjunger jättedåligt för att det ska bli bra tv, att allt är enligt manus eller något sånt, haha, för det här är ju bara larvigt! Man kan inte ens sjunga så dåligt, jag sjunger nästan bättre än 80%. USELT!


Seal Hunter

Haha idag började jag spela Seal Hunter, typ på grund av att alla killar i klassen spelar, det var RIKTIGT beroende framkallande, haha.
Förresten så upptäckte jag igår att jag råkat skicka tre tomma sms till Sunshine, kvällen innan, eller snarare så var det min telefon som skickat alla tre, något hade väl kommit åt mittenknappen och bara tryckt på haha, jag led ganska mycket när jag såg det sen i under svenskan igår, haha.
Imorgon är det dags för träningspass nr.2 haha, den här gången ska vi ta oss bort från uppvärmningsmaskinerna, haha, och kanske, men bara kanske att jag kommer ha träningsvärk på torsdag! Hurra!

Jag är helt slut efter idag, jag är helt enkelt inte skapt för att gå i trappor, så nu skulle jag kunna somna på kuppen, men det går inte för jag måste sticka klart min halsduk och sedan plugga matte, inte så roligt nej..


Ännu en gång en sån här konstig grej ;)

Tio första:
Första bästa kompis:
  Jennie, men vi pratar inte längre
Första bil: Aldrig haft en
Första kärlek: Fredrik
Första husdjur: katten Pelle
Första semester: Första jag kommer ihåg Vietnam
Första jobb: Inget direkt, förutom 3 dagar på en tidningsredaktion
Första köpta skiva: kommer inte ihåg...
Första riktiga kyss: Det var i 5an, med... någon..
Första piercing: öronen för 5 år sedan
Första konsert: Den jag verkligen kommer ihåg är Sugarplum Fairy förra hösten

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Bacardi Breezer
Sista bilfärd: Hem från båten
Sista filmen du såg:  Bridget Jones : The edge of reason
Sista bubbelbadet:  kommer inte ens ihåg
Sista spelade cd: det var också väldigt längesedan
Sista gången du grät: Typ idag.....
Sista måltiden: typ någon timma sen?

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
  ALDRIG!
Blivit arresterad? Nej faktiskt inte :p
Blivit kär vid första ögonkastet? Alltid
Varit på tv? Ja, som tre-åring
Fått ditt hjärta krossat? Extremt
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Flera gånger
Haft ett one night stand? Nej aldrig, än så länge :p
Busringt till nån? Jämt!

Sju saker du har på dig:
Heta boxershorts och linne, saknas 5saker

Fyra personer du kan berätta allt för:
Linna, men de andra 3 är long gone

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter?  Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
Leva lyckligt, och kanske hoppa Bungy-jump

En sak du ångrar:
Allt som har med "Sunshine" att göra

Ilskan fick nästan utlopp

Jag kommer nog bli galen om ett tag, det är inte lätt att vara så sur hela tiden! Jag har ingen lösning på hur man ska få ut allting, för den jag är sur på kan jag inte skälla på, för jag har sagt allt, jag är så trött på den personen, hur kul är det på en skala 1-10 hur kul är det att göra så som du gör? Hur kan man leva med att förstöra en person helt och hållet?

Hola

Spanskan idag gick oroväckande bra! Haha jag svarade typ på 50% av alla frågor, väldigt imponerad.

Jag kan ha blivit bra på skolfotot, men bara kanske.... Haha jag kan se helt stel ut, men men haha..

Idag insåg jag att jag har jättemycket undantryckta känslor, mest ilska, men fortfarande lika undantryckt, och jag får inte utlopp för det.... *Hur blir man av med sånt?

Idag var en riktigt fiin dag, det är jättevarmt och härligt. ... Det var typ allt jag hade att säga just nu haha

Bilder

Jag la in bilderna från i fredags och igår nu.. så här kommer dem:

 
Här är mitt nyttiga godis och skärmen vi kollade på i Rålis-parken

   
Det är den extremt snygga clownen som någon "målat" på bron och så är det Linnea i vinden.


Jag trodde det här var en skämt-sak, men det var reklam, lite besviken.

Hej!

Idag så har jag gjort en vettig grej, jag har köpt en tröja som jag ska ha imorgon på skolfotot, man måste se prydlig ut, jag försöker alltid ha nya kläder till skolfotot eftersom mitt ansikte alltid blir fel, så måste kläderna bli rätt...
Sen glömde jag också att jag hade spanskaläxa så vi får väl se hur bra det går imorgon..... Min celibat-stickning har börjat ta sig! Har gjort 70cm nu, bara 80 kvar! Det klarar jag lätt idag..... så kan jag ha den imorgon, riktigt fiin <3

Har lite ångest över skolfotot, hur borde jag se ut för att inte se helt störd ut, det är frågan! Aja jag har inte sett normal ut på någon bild, och då räknar jag sen sexårs, så jag tror jag struntar i hur jag blir i år, hehe. 

Igår var en sådär trevlig kväll, först åt vi vår onyttiga pizza, vi gick hem till Linnea och bara var där ett tag, sen fick vi för oss att gå en promenad och har någon sett Essingen på kvällen? Det är sjukt mörkt! Hehe så vi gick inte så länge, men vi gick bort till Lilla Essingen, efter det gick vi hem till Linnea igen och såg först Scream och sedan Scream 3, vi var lite nostalgiska, det var filmer vi såg när vi var små och var jätterädda. Igår blev jag faktiskt lite nervös! Jag blir aldrig rädd för skräckfilmer, men igår herregud, fast jag skrattade ganska mycket med för jag jämförde med Scary Movie som är typ grymmaste komedin ever!

Lägger in massa bilder om någon timma eller så, från hur trevlig vår kväll var, och kanske någon liten från idag :)

Onyttig pizza

Om en timma ska jag träffa älskade Linnea, vi ska försöka sitta ute vid vattnet och dela en härlig fettdrypande pizza, samma som vi jämt åt när vi var små! Jag älskar att vara med Linnea, man behöver aldrig låtsas vara något man inte är, det går inte, hon märker alltid hur jag mår eller vad jag tänker på, men det kan kanske vara för att hon kännt mig i 10 år nu, "bästisar" sen början... Vi har haft våra bråk, men hittar alltid tillbaka till varandra, vi har gjort det mesta ihop och jag kan inte tänka mig att vara utan henne, hon är min klippa när allt annar sviker, JAG ÄLSKAR DIG LINNEA!


  Förlåt för den här bilden, men det är för tre år sedan <3

Mitt nya liv i celibat

Jag ska alltså leva i celibat, tills årets slut, istället ska jag ägna mig åt skolan, kompisar och att sticka halsdukar, hehe lockande liv eller hur? Men jag tycker att alla är så fast vid att ha någon, så jag ska bevisa att man kan klara sig ensam, fast jag är jätterädd för det själv. Så idag började jag sticka en halsduk som ska bli jättelång, varför jag valde en halsduk är för att det är det enda jag kan sticka... Haha.

På måndag är det skolfoto, ingen aning vad jag ska ha på mig, hur jag ska se ut, jag vet ingenting helt enkelt. Dessutom så ska vi hålla tal för halva klassen, mitt ämne är "Hur man lättast får sin våldtäktsman fälld". Det är ett seriöst ämne som är oseriöst skrivet för att bevisa hur oseriöst lagen är idag. Det känns lite som ett för tungt ämne, men däremot så ska några andra prata om abort och sådana saker så det kan gå bra ändå, och vem är mer insnöad i våldtäkter än jag? Hehe det är det och pasta-sorter jag är intresserad av, konstig blandning kanske, men det är jag. Och helt ärligt så är jag inte så konstig som folk kan tro, jag är jag, och det är allt jag behöver.


Sjukt kul kväll!

Så ikväll så hade jag och Carro tänkt gå på utomhus bion i Rålis-parken... Men när vi kom dit så regnade det och det var bara allmänt pinsamt så vi ringde Mathilda. Så då kom hon! Då satt vi där alla tre och kollade på den helt värdelösa miljö-filmen. Polisen kom och hällde ut dricka som några småungar haft med sig, roligt!  Helt tråkig, sen kom Fatima, och ungefär då så tröttnade vi på att sitta där, hade ju ändå vart där i två timmar. Vi börjar gå och Carro måste gå hem... Det var ju lite tråkigt... När vi sedan gick förbi pressbyrån så träffade Mathilda en kompis från hennes klass som bjöd med oss att träffa hennes kompisar och några andra vid hötorget, så vi åker dit. Träffade massa människor, sen beslutade vi oss för att åka hem till en kille som hette Theo, det var väldigt kul hemma hos honom, alla spelade gitarr och piano, jätteglad stämning, och jag hade som sagt aldrig träffat dem här innan, men det var en riktigt kul kväll! Vill ha fler såna :)

Vad är poängen?

Alltså jag kan tåla att det är ytterst få som gillar mig, jag lider inte särskilt av det, jag vet vilka det är, dem vet att jag inte tycker om dem heller, men att man måste "bevisa" det genom små kommentarer det är bara fegt, jag har liksom kommit över alla möjliga sorters ord, jag kan definitivt INTE hålla mig mer ur vägen, så varför måste man ens prata med mig? Jag pratar inte med dem, så låt mig vara... Jag bryr mig typ inget, men det är klart kommer någon och kastar massa skit, klart du tar åt dig lite, det är bara mänskligt. Jag är bara så äckligt trött på alla dessa människor som inte kan låta mig vara, snälla säg något jag gjort mot er som inte var antingen ett år gammalt eller om jag ens gjort något? Det finns en person som kan klaga på mig, men jag kan säga så mycket om den med, jag har inte direkt valt att bli så hatad, det bara blev. Så jädra trött på er alla!


Tiden går fort när man har roligt

Om tio dagar är det exakt ett år sedan "ekerötönten" kom hem till mig för första gången, blir alltid sentimental när årsdagar kommer... Och imorgon så började jag tänka att jag tyckte om honom.

Är det fel av mig att sakna honom? Fråga mig inte varför.

Jag sitter ofta och funderar på hur annorlunda mitt liv vart om jag hade gjort allt annorlunda, som allt med G, H, T, E, ja alla dem, hur hade det vart då tro? Hade jag jag då börjat prata med A, eller N för den delen? Hade jag fortfarande typ vart helt besatt av G? Eller hade jag vart med H? Frågorna är många, men jag får aldrig veta svaret, det är lite jobbigt det..


Nu har jag halvt pluggat in alla spanska-glosorna, orkar inte mer, ska ta engelskan snart.

Förresten Idol-citat "Gå ut och lek med musen nu" haha den var ju bara klockren...

Hoppla ha!

Data-provet gick såå dåligt det bara kunde gå, haha. Carro vågade äntligen säga hej då till sin idol, väldigt imponerande. När vi gick av vid Fridhemsplan så träffade vi Tessan och Hengame. Hengame var som vanligt och var glad och trevlig, Tessan däremot kan inte ens vara artig som man borde vara när man träffar någon så och säga hej, men men, haha hon hatar mig ju ändå! Idag fick jag ett nytt ryck om att jag ville sluta, men jag får väl bara vänta ut det, så blir det väl bättre.

Idag såg jag en av de vidrigaste sakerna jag vet, en 45+ med barnvagn, det är så äckligt, imorgon är det fredag och det betyder att jag får äta onyttigt igen, det innebär alltså att jag var nyttig en dag! Enorma framsteg!

Kommer jag vara duktig och städa mitt rum idag tro... Det jag vet däremot är att jag ska lära mig typ 30 spanska ord och 20engelska haha, vilken lycka!

Sista jag lovar!

I November ska ett ljus brinna varje kväll för att "hedra" den som inte finns, kanske hade aldrig funnits men som ändå finns i mina tankar hela tiden.

Jag har dåligt samvete över något som hade förstört mitt, och ditt liv, men samtidigt så tror jag att det hade vart underbart, helt helt bedårande sak, som jag hade älskat mer än livet själv.

För att säga emot GH

Sista jag skriver ikväll. Blev jättechockad när två stycken från min klass la till mig på "¨vänner"-listan på PA haha (gamla hederliga pa :p) och ännu mer chockad när Ville fanns där med!! Haha det var för mycket. 
 

Så nu för att komma till rubriken, GH har superfel, och jag kan inte få det ur mitt huvud, men han har inte rätt, absolut inte, VI SAKNAR INTE VARANDRA! Det händer bara inte haha, det skulle vara lite väääl.
Jag saknar inte honom som "mer" men jag gillar däremot inte blickarna, men jag kommer aldrig sakna det som var, hmm försöker jag övertyga mig själv eller andra? haha nej men nej! Nu glömmer vi de senaste 8månaderna, i min värld så är jag fortfarande flowered, inte de-flowered! Hahah fan vad skum jag är haha

Början på mitt nyttiga liv.....

....slutade ungefär samma dag som det börjat. Idag skulle jag leva nyttigt men så såg jag kakorna i skolan, och kunde inte låta bli, så jag åt en sån, sen tränade jag bort ungefär en procent av den kakan, så det gick ju inte riktigt vägen. Sen när jag kom hem så fick jag ännu ett återfall och åt HELA fyra chokladbitar! Herregud, jag kommer dö av fetma haha, nej jag kommer troligen inte alls klara av att inte äta onyttigt jämt, så jag har gett Carro tillåtelse att ge mig en örfil om jag är på väg, och här hemma nu finns det inget onyttigt äckligt kvar, jag är fast besluten att det ska gå haha.

Provet imorgon kommer gå intressant haha, jag har bara ingen lust att plugga. Läst de första sidorna, men av någon anledning så tror jag inte att jag kommer så långt på det.... Men men jag ska plugga alldeles strax hehe.

Jag har fått höra massor om att jag har svårt att släppa taget om folk, så när jag äntligen lyckas, hur pinsamt är det då inte nu när "dina" kompisar inte har släppt taget?  Haha jag har inget emot det men det är lite komiskt!


Nej nu ska jag spurta och plugga stenhårt haha....... eller något liknande i alla fall.


Sjukt härligt!

Att träna idag var sjukt skönt, känner verkligen i armar och ben nu.  Så varje onsdag och helgerna  kommer jag träna flitigt. Idag blir det ännu en kväll med Idol och läxor, fast ikväll är det samhällskunskap och data, som vi för övrigt har prov i imorgon..... Inte trevligt.


Förresten, jag gjorde det oförlåtliga idag! Jag tog med mig skolkataloger, med bilder på exet, haha, alla skrattade åt honom och alla andra i vår klass. Lite elakt, ja, men jag tycker såå att det var värt det haha

Uttråkad så det bara sjunger om det!

Uttråkad så det bara sjunger om det! Just nu går jag runt här på massa gator på söder, väntar på carro så vi kan gå och träna, så tänkte att jag kan ju blogga lite innan. Hur som helst så har jag kommit på hur min drömkille ska se ut haha. Han ska vara lång, minst en och åttio, han ska vara blond ;-) och han ska ha håret snett framför ögat, men lite ruffs. Jag vill (fråga inte varför, men jag gillar hur det luktar) att han ska röka haha. Så det är min drömkille i stora drag haha så var finns han? <3

Härlig kväll med Idol och matte

Nu har jag köpt träningsskor. Blev ett par från Adidas,



Så nu finns det inget ivägen för mitt träningspass imorgon!

Ikväll ska jag kolla på Idol och göra matteläxa, väldigt spännande.  Jag är redan jättetrött, skolan tar all min energi! Förhoppningsvis så blir jag lite piggare efter helgen, då jag inte har någonting planerat! Kan bli riktigt skönt det.
NEJ! Jag har ju data-prov på torsdag..... Det är 30sidor som vi ska läsa, jag har inte ens läst första sidan.

Jag ska försöka göra om i mitt rum i helgen, ska möblera om helt, flytta sängen, eller köpa en ny, beror på, sedan ska jag ta bort bokhyllan, sätta tvn i taket och ställa byrån där bokhyllan stod. Varför jag sa det där är för att någon kanske ville veta ;)

Ja tillbaka i skolan.

Nu har jag tackat nej till platsen på Jensen N.  Det var helt enkelt inte min grej. Idag så var det väl okej, det känns ganska bra nu att gå här, men samtidigt så ville jag tillbaka lite till Jensen, att det ska vara så svårt att bestämma sig! Men idag som sagt, det var nästan kul att vara i skolan.

Massa läxor, men det kan jag väl överleva ett litet tag till i alla fall.

Nu ska jag snart åka iväg och köpa träningsskor, för imorgon! Imorgon då börjar mitt nya nyttiga liv, och det firas genom att köpa kort på Friskis & Svettis! Och då måste jag ha skor hehe, det blir riktigt trevligt tror jag, har suttit still alldeles för länge.


Så bestämde jag mig

Jag gjorde listor, övervägde för- och nackdelar, jag frågade folk som inte hade en aning vad dem svarade på, frågade folk som hade en aning, för att komma fram till något jag någonstans redan visste, så nu blev det så att jag går kvar på sam-sam för att jag lättare ska kunna gå psykologi senare. Jag tvekar ännu lite, men ändå så känns det ganska bra, inte perfekt men det fungerar nog.

Beslutsångest!

Jensen N. verkar jättebra. Klassen var hur söt som helst, däremot så insåg jag att jag inte är så intresserad av media-delen, det är journalistik som lockar och det kan jag läsa på högskolan sen. Jag kan heller inte läsa engelska c, men b kanske räcker? Jag lär känna mer folk, men behöver man känna så många? Halvdagar, men är det verkligen så behändigt? Att veta hur allt fungerar eller en nystart, fast inte från början? Mer ansvar, men kommer jag verkligen ta det?

HUR SKA JAG GÖRA?!

Idag gäller det!

Nu är det bara 2 timmar och 45 minuter tills skolan börjar! Jag är så upprymd, tyvärr så hittar jag ju inte dit, men det ordnar sig väl till slut. Kommer bli jättenervös när jag åker hemmifrån. Ska lusläsa kartan på eniro så jag vet hur jag ska gå haha, kanske borde vart där tidigare, men men det är lätt att vara efterklok.

Just nu sitter jag och kollar på A river runs through it, med Brad Pitt. Den är lite halvseg, den röda tråden finns knappt, den är mer rosa. Men dem spelar bra.

Igår rättade jag till mitt fatala misstag att färga håret morotsrött så istället blev det mörkt igen, choklad-mandel. Och jag älskar det. Det är jättevarma toner.


Usch nu känner jag verkligen nervositeten! Tänk om det blir hemskt? Nu det första jag ska göra är att prata med någon, och han ska kolla mina betyg, sen ska jag väl säga varför jag vill gå där och ja, haha jag ska bli bedömd. Men det känns okej, det är alltid trevligt att få konstruktiv kritik, om dem nu har någon, vad vet jag, hehe.

Kanske borde fixa sminket nu, så jag har tid att göra om det ifall att, idag måste det se så perfekt ut som det går.

Förresten igår på vägen hem så åkte jag med ett helt hockeylag, jag vet att Fatima hade älskat dem!

Fin text på båten hehe, stämmer det?

Varför stoppar ingen mig!?

Färgade mitt hår igår, haha det blev rött, jätterött. Ska färga om det ikväll, mellanbrunt, eller kanske svart, velar lite, vet bara att det inte kan se ut såhär när jag ska börja ny skola imorgon! 
Idag så åker jag hem vid 16:nånting, så kommer till Sthlm 19:nånting, blir hämtad, haha eftersom vi köpt ny bil så vill dem testa att köra den, sen ska jag självklart försöka komma på ett ämne till ett tal, ifall jag inte byter skola liksom.
Det är typ full rulle här hela tiden, helt i kaos. Men jag har ändå inte gjort något, vi bara sitter här, och det känns som om det behövdes. Bara en helg utan kompisar, utan att behöva vara ute, bara sitta och stirra på en åker.
Men samtidigt så känns det alltid lika bra att komma hem igen.



Gotland!

Så jag kom fram halv tolv igår, gick typ och la mig på en gång, var riktigt trött, undrar vad som är fel?
Idag så väcktes jag av min lillasyster som höll på och lekte utanför mitt "rum".
Mina små syskon visste inte att jag skulle komma så dem blev nog lite överraskade, men glada så det är väl bra, nu är det bara 2 dygn kvar tills nya skolan, gud vad jag ser fram emot det!

Idag kommer vara en slö dag, men det är ju tur det, eftersom jag känner mig helt slut!
Kanske ska gå och se om det är något bra på tv nu, hehe, ska slumra lite till den.

Så, nu är jag på väg. Det tar lite tid, men det får det

Så, nu är jag på väg. Det tar lite tid, men det får det väl vara värt. Kan roa mig med att blogga Hihi. Börjar nästan bli lite nervös över att börja ny skola. Ett helt annat ämne, börjar bli lite trött på alla killar som är lagom snygga, men som förstör sig genom att tro dem är Skitcoola som dricker lite cider och röker på vägen in till stan. Dem borde veta att det är ganska fult och deras skolarbete kommer bli sämre (hej jag är fröken moral) och det i sin tur leder till sämre jobb och mindre tjejer, sen kommer dem älta sina glansdagar förevigt. Jag skäms nästan lite för deras skull. Lycka till ändå killar! Haha

Äntligen!

Pratade med Jensen N. idag! Jag har fått en plats, så på måndag ska jag dit  på provdag och träffa klassen och om jag inte trivs så grå jag bara tillbaka till min gamla klass, fast jag har ju målat upp en drömskola så vi får väl se, me njag är jätteglad i alla fall!

Om två timmar ska jag åka till Gotland, ska till min kära lilla mor och fira lillasysters födelsedag, har inte  vart där på jättelänge så det blir nog kul.

Idag efter skolan så åkte jag och Carro runt och letade efter en tröja till henne, men tydligen så har dem sålt slut på alla såna tröjor i stan så vi köpte en liknande, sen köpte jag ett halsband (bilde senare) och Carro köpte en "mystery-bag" haha vissa saker var okej men andra undrade man bara vad dem tänkt, det var typ knallrosa armband formade som hjärtan, riktigt fint.

Det var en bra dag, fast jag svarade fel på en fråga på no:n haha, men det gjorde nog inte så mycket, vi förlorade bara med en halv poäng i alla fall hehe. Men vill ändå byta........

Vad gör man...

... om man inte gillar den man blivit? Om man gått från att vara glad, sprudlande och oftast snäll till att vara cynisk, bitter och är uppenbart dålig på att låtsas vara snäll? Om man inte har lust att försöka få saker att fungera? Om man inte trivs med sig själv ska man ju ändra det, och att man måste börja med sig själv. Ingen tänker på att andra kan hämma en. Andra gör det omöjligt för dem håller kvar bilden av den du inte vill vara och beandla dig därefter, vilket leder till att du fortsätter vara sån. Hur löser man sånt? Ska man byta alla man känner? Det är ju inte ens möjligt, så vad gör man? Man tar baby-steps, jo lycka till med det, nej det här blir mitt livs fråga, jag ställer den ganska ofta till mig själv nu för tiden, jag gillar inte hur jag är oftast, det finns mycket att ändra, men det går inte! Jag är fast här, vet någon ens hur jag är på riktigt? Troligen inte, ingen är kan vara SÅ "lycklig" hela tiden, folk måste ana, inte för att jag är olycklig, jag är ingenting, och det fick jag klart för mig i somras, eller hur? Jag är ingenting. Det är väl därför jag inte kommer vidare, kan inte se framåt på grund av att jag har fått det stämplat på pannan, ingenting. Måste börja se framåt, istället för att titta bakåt, men hur gör man det? Jag kan inte se något som inte hänt, det enda jag har att kolla på är minnen, minnen av hur jag är ingenting, självförtroendet är inte särskilt högt nej, det brukade vara på topp, men någon som betydde mycket för mig fick mig verkligen att känna mig som ingenting så nu är jag fast i den tankegången. Men jag överlever, eller hur? Det är inte ett stort problem, en temporär svacka (temporär=tillfällig), det går alltså över snart, man kan ju hoppas.

Så jag ändrar mig

Okej, jag sa att han tagit upp prov och allt, jag tar tillbaka det då, "exet" är en underbar person som jag hoppas kommer leva lycklig i alla sina dagar. Nöjd?

Idag var det karneval!

Haha som sagt karneval, vi var utklädda till Pelle Svanslös, jag var den anonyma katten som är Pelle Svanslös hoe. Tyvärr vann inte vår klass, utan HP1b(?) vann istället, dem sjöng, kan ha vart därför. Fast jag ville nog inte vinna ändå, man vann bara en pizza-kväll men klassen, och det klarar jag mig nog utan. Haha

         Jag och Carro =)

Om kanske en timma så får jag svar från Jensen, jag vill så otroligt mycket!

Jag måste köpa gym-kort snart, känner mig riktigt onyttig och lite små-äcklig faktiskt hehe.
Det skulle vara jätteskönt att träna de mulliga delarna på mig, inte så dem försvinner bara så att dem omvandlas till muskler haha! Helt härligt!

Alltså nej!

Nej jag hatar exet, det går inte att komma ifrån det, han är en hemsk liten människa! Varför kan man inte ens vara artig nog att säga typ "förlåt att jag förstörde ditt liv i tre veckor, och förlåt för att mitt enorma ego alltid kommer sättas framför dina känslor". Jag är egocentrisk jag med, men hallå jag fattar i alla fall när jag gjort fel och är mogen nog att säga förlåt då, sen finns dem som aldrig tycker att dem gjort fel, att dem bara gör rätt och att vi borde se dem som guds gåva. Jag är ledsen men egoister funkar inte så bra för mig faktiskt, gillar MÄNSKLIGA killar bättre.

Och att han nu försöker dra upp att jag fick sämre på ett prov, ETT prov, om jag inte minns fel så fick du VG i engelska och jag fick MVG, kanske säger något. bara att jag fick 4mindre rätt på ett prov nu ger inte dig rätt att göra mig ännu lägre, tre veckor räcker väl, måste du göra samma sak i tre år till då? Det är väldigt synd om jag inte får byta klass, jag vill ha den perfekta ex-relationen, man pratar inte med den andra, man träffar inte den andra, man får bara höra rykten, rykten som sårar!

Tror inte jag är skapt för tonårsförälskelser, jag tar det för seriöst, och det här var verkligen inte seriöst, det var så långt ifrån seriöst det gick. Antingen så får jag bli bisexuell fram tills det att jag går ut skolan eller så får jag leva i celibat, ELLER så skaffar jag en äldre kille nästa gång, inte nån liten fjuttig 92:a som för den delen är ett år yngre, det var hemskt, ett av mitt livs största besvikelser, det värsta är att jag kommer komma ihåg honom för evigt och det känns väl sådär, men det går inte, för vi har speciella "minnen".

Nej om jag kunde skulle jag vilja att det blev december igen så jag kunde stoppa mig själv från att göra mitt livs misstag!

Jensen N.

Dem har äntligen hört av sig, tyvärr har ingen slutat ännu. Men han som vi pratat med sa att han skulle prata med alla lärare om det är möjligt att ha 32 elever istället för 31. Så just nu hoppas jag väldigt mycket, tydligen ville dem ju faktiskt ha mig, eftersom jag gillar att blogga och kan skriva någorlunda bra, hade otroligt bra betyg i engelska och kunde "hantera" en dator.
Dem ska ringa imorgon, så vi hoppas!!

Ikväll ska jag göra matteläxa igen och sedan se idol och Heroes, efter det ska jag försöka gå och lägga mig tidigt så jag ser ut som en fräsch katt, haha.

♥ hejdå ♥

Imorgon ska jag ha extra klös

                                                                image5 


image7 Det är till karnevalen imorgon, tycker jag blev en ganska bra katt, eller?

nu sitter man på matten, riktigt tråkigt, oförberett läxförhör,

nu sitter man på matten, riktigt tråkigt, oförberett läxförhör, borde kanske gjort läxan bättre. Alla ser typ glada ut, jag hatar glada människor haha. Pessimist jag är. Aja skriver mer när jag kommer hem, fast efter skolan ska jag till stan och köpa kattkläder till karnevalen som är imorgon, vi ska gå i tåg från frans till vita bergs parken, 13-15.00 haha underbar idé. Så vi hörs sen!

Idol

Älskar Idol, i alla fall audition-delen :D
Tycker lite synd om tjejen som var tänd på Swartling, men men.
Om Idol finns kvar nästa år ska jag söka dit, kan gott och väl ge Sverige att skratt.
Jag vill inte gå till skolan!!!
Haha men det kanske blir kul, eller inte


såhär tråkigt kan man ha i skolan:

Min bild (1).jpg
såhär tråkigt kan man ha i skolan:

Carro fyller år!!

image3 
Idag fyller min favvo-Carro 16 år gammal.
Välkommen in i klubben Carro!

Hu ja

Gick hem från skolan idag, mår verkligen apa, kan inte förkylningen bara ge med sig? 
Så nu när jag kom hem så fixa jag iordning lite mat och ska snart ta vitamin-tablett + hårtabletterna. Jag vill se resultat nu! Men det märker man inte förrän om en månad eller två, och jag har bara ätit tabletterna i två veckor, fattar typ inte ens hur man märker skillnad, men men det blir säkert bra. Sen ska jag göra läxor (jippi?), alla lärare har fått för sig att ge läxor till samma dag som dem andra, jag som är så bra på att göra läxor innan med, men nu ska jag tänka lite i för väg tänkte jag. Kan ju försöka i alla fall.
I morse på gympan så fick jag vandra runt, gick mest med Toba, som ändrat åsikt om exet, att nu är han inte så dryg längre, det är väl bra det. För mig däremot kommer han alltid vara ett pompöst a-hole! Men det kan ju vara så bara för att han förstörde för mig och ingen annan, aja nu ska man inte vara sån, så från och med idag så förlåter jag honom för allt! Så mycket har han kanske inte gjort hehe

Det värsta jag vet....

.....är morgnar! Speciellt nu när det är iskallt, det känns som att vakna på Nordpolen, och så måste man upp, duscha, klä på sig och sminket, får inte glömma sminket, och man har inte alls mycket tid på sig. Vem kom på att man måste gå upp så tidigt för att komma till skolan?
Idag ser min dag ut som så att nu ska jag till Eriksdalshallen och ha gymnastik, men jag kan inte vara med som tur är, sen ska vi gå bort till skolan och ha antingen naturkunskap eller svenska, tror det är det förstnämnda, sen kanske det var svenska eller samhällskunskap. Därefter data-lektion. Haha får fasiken hoppas man inte somnar på nån av de här trista lektionerna.


Idag ska vi ringa Jensen N. och fråga hur det blev med platsen och om jag inte kom in vill jag fortsätta stå i kö för som dem sa "mycket ändrar sig faktiskt de tre-fyra första veckorna" så jag kan ju hoppas ett litet tag till, tills jag inser att det är hopplöst och sitter fast där jag är.

Nej om man skulle göra ett avbrott i sin extremt schemalagda morgon och äta frukost kanske. Tror nog det blir så, hehe

Besviken

Jensen N. skulle ringt, men jag antar väl att dem glömde, Väldigt besviken.  Man blir typ skitsur, fast det är väl inte sista gången det här kommer hända, men ändå!
Imorgon på gympan slipper jag vara med, vilket kanske är tur, har ett vagt minne av att vi ska orientera, haha vill inte tappa bort mig en gång till!
Sen ska jag ha spytråkig datalektion med en tant som är typ medeltidsgammal och hon ska försöka lära oss "unga" år 2007 om datorer, borde det inte vara tvärtom? Min åsikt bara, haha, men hon är riktigt värdelös, just nu håller vi på och lär oss om "vindovs". Jag säger inte att hon inte kan sin sak, men hallå alla kan väl ändå uttala Windows? Speciellt om man ska vara data-lärare? Undrar var man hittar dessa konstiga tanter

Ahh vad hemsk dag

Hade resursdag. Lyckades självklart hamna i samma grupp som exet och hans två kompisar, och man kan ju verkligen inte säga att stämningen mellan oss är harmonisk, det är så hemskt!
Jag är dessutom riktigt dålig på brännboll, springer typ inte och kan inte fånga bollar haha (inte blev det bättre heller när man är superförkyld).
Ikväll så kommer jag få veta om jag kommit in på Jensen N. Hoppas verkligen det för jag vill inte gå kvar, det blir för mycket med exet.

Det är nog en av de värsta sakerna som kan hända när man gjort slut, att man hamnar i samma klass sen. Speciellt när det var en väldigt ugly break-up

Resursdag

Ska snart åka till skolan, Måste köpa matsäck innan, blir väl en sallad eller nåt från pressbyrån.
Börjar klockan 9 istället för halv 9, jippi. Vi ska åka till Djurgården med Sp1e, 2e och 3e, Och spela brännboll, får se hur kul det blir eftersom jag inte kan vara med, är ju fortfarande sjuk, så jag får väl stå på sidan om och heja på. haha
Aja nu måste jag sminka klart mig ;P


Mitt varm choklad-recept

När jag är sjuk gillar jag att dricka varm choklad, men på mitt eget sätt så här är det:

3dl mjölk
4tsk o'boy
1tsk kanel
och två marabou-choklad bitar, som är smälta i.

Det blir en jättekrämig, smakfull varm choklad :D

Än en gång, är bara tvungen, ska skriva seriöst snart

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Lina Engström
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Lina men kanske inte efternamnet
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Lina eller Linus
04. vilket stjärntecken är du? Oxe
05. vilken årgång är du? 1991
06. vart bor du? På Kungsholmen
07. bott utomlands? Nej
08. flyttat antal gånger? Kanske 5 ggr
09. vart skulle du vilja bo? Typ på söder
10. vilken skolklass? Sp1e
11. vad vill du bli när du blir äldre? jag har inga planer

UTSEENDE

01. hur lång är du? 165 cm
02. hur mycket väger du? 47,5
03. hårfärg och frisyr? jämt snedbena och just nu rödblont
04. ögonfärg? Grönbruna
05. mest nöjd med? Mina ben
06. minst nöjd med? Min mage, den är hårig
07. skostorlek? 37/38
08. glasögon? Nej
09. har du några piercingar/tatueringar? Nej om inte öronen räknas

FAVORITER

01. filmer? Moulin Rouge och Lejonkungen
02. låtar? Gud typ allt!
03. årstider? SOMMAREN
04. mat/dryck? Pizza och Isthé
05. djur? Hundar och katter hos mamma
06. färg? Lila
07. parfym? Burberry-Burberry
09. ämne i skolan? Engelska
10. sysselsättning? Dator och kompisar

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Min svarta skinnjacka
02. vad använder du just nu för skor? Ballerinaskor
03. favoritfärg på kläder? Blivit svart
04. favoritmaterial på kläder? Bryr mig faktiskt inte
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En fin kjol och en stickad tröja
06. favoritaffärer? Har ingen
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 1000 kanske
08. favoritmärke? Friis & Co.
09. vad har du för tröjstorlek? Har XS men köper S

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Mini
2. vilken färg på tapeterna? Vita
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Rött och brunt
4. vad vill du ändra där inne? I stort sett allting
5. vad har du där inne av följande: .
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Grannens tomt
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sitter vid datorn
8. favoritpryl i rummet?  Min byrå

Var bara tvungen helt enkelt

[x] Jag är kortare än 170cm.
[] jag tycker att jag är ful
[] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. (öronen)
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar, (på min handled)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (fast bara två timmar)
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[] Jag har sett en fallande stjärna.
[] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[]Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Självklart!

Nu har man självklart gått och blivit förkyld, men inte tänker jag missa skolan för det. Ledsen alla i klassen, men jag tänker inte missa resursdag med treorna, dem är ju bara heta haha. Sen på kvällen får jag veta om jag kommit in i Jensen N. Jag hoppas!
Men idag så kommer jag vara väldigt tråkig och bara ligga i min säng, kanske städa mitt rum, har slängt ut hela garderoben, hittade inget som passade, dags för nya kläder kanske....


RSS 2.0