"eeew, nu känner jag mig smutsig. Den hade ju tassar och allt"

Idag var det dags för hälsosamtal och jag försökte vara ärlig när jag fyllde i formuläret om mig själv. Och det slutade med att jag ska komma tillbaka dit på måndag, med min pappa :S och sen få en remiss till en dietist. Haha, men det kan väl vara bra, men ändå...

Det är dessutom klart nu att jag ska inte hitta en väska, i alla fall inte där jag brukar gå, så nu ska jag börja söka mig bort och leta efter något. Istället kom jag hem med en tröja, från HM, mest för att den tilltalade mig. Good Charlotte har gjort bilden på, och den är organisk och 25% av priset går till AIDS-forskningen.
Haha, lät som om jag försökte sälja på folk den, men om inte det ovan fick er att fundera, så kanske det här gör det! =P  Man får ett 10-pack kondomer haha, ;P

Carro rörde även en iller, upptäckte att den hade ett huvud, och tassar, blev helt förstörd... Skulle jag blivit med, valde att inte röra den därför.

Nu ska jag fortsätta äta scones och kolla på vänner, =)

Lite besviken

Var i Nacka, eller mer precist Järla sjö, där Stockholms modecenter ligger, skulle dit till en lite butik som hette Chandra, som skulle ha väskor, och smycken. Men väl där så fanns inte så många väskor, och smyckena var lite för kramsiga....
Så jag kom hem med ett riktigt fult halsband format som Musse Pigg, och en palestinasjal, men det var inte palestina utan en röd, som jag tror stod för kommunism, men ja, jag gillade den haha. Så det får gå ändå.. Imorgon ska jag försöka fördriva tid med att hitta en väska, nån gång så måste jag väl hitta en bra? Eller?

Premiär av mitt rum, och en liten update angående simning.

Jag har bäddat min säng med 60-tals kläder, det ser riktigt skumt ut, och jag älskar det!

 
Min lilla "läshörna" och ljus, bara för jag gillar att fota sånt.



Min säng med påslakan och allt, och "The Entertainment Section"



Haha biblioteket, och skivomslagen, ska skaffa fler, men det är en början!



Så vi skulle ju ha livräddning idag,  och jag kan ju inte gå ut utan smink (ytlig som man är!) så jag hade faktiskt sminkat mig innan och dessutom duschat, vilket var helt värdelöst, så nu har man tvättat håret två gånger, med typ 2 timmars mellanrum.......

Hur som helst så gick det faktiskt bra, efter att jag försökt dränka Melanie och nästan gnagt av mina armar av trötthet! Jag kunde faktiskt rädda någon som låg livlös vid ytan, däremot att dyka ner till 2.5 m djup, är defintitivt inte min grej! Så det ska jag träna på under ett års tid nu, fram tills examinationen i tvåan alltså!

Nu ska jag läsa ett tag, och sedan försöka sova, imorgon så blir det lite shopping för mig! Hurra! Kanske lyckas hitta min väska äntligen =D



Haha helt sjukt vilken värdelös blogg det här är egentligen :S.

Förresten kan berätta om två skumma drömmar jag haft idag....

Den första börjar med att vår matsal ska byggas om, så vi ska äta lunch i Södra Latin. När vi väl är där så ser jag massa människor från Rålis, och kopplar att det är Rålis matsal....
Sen lämnar jag Melanie och Carro och ja alla, och går ner i uppehållet där en ny kille jobbar, som jag aldrig träffat.
Och jag börjar prata om en liten ful röd väska jag har, som ser ut som en liten apelsin, jätteful , och jag var jättesur över den och frågade hela tiden vad den fyllde för funktion... Hatade den verkligen. Sen så jag Melanie och Stephanie gå förbi i korridoren, och då gick jag efter och skrek att dem skulle komma och kolla på vårt fina uppehåll.
(vad betyder det här?)

Sen den andra var att jag kom hem från stan och såg massa människor jag kände, bl.a. en kille jag känner och hans pappa och kusin =S (haha!)
Och dem stod och kollade på huset bredvid, så jag gick ditåt och dem såg mig och skrek "hoppas du är glad nu! Det här är för vad du gjorde mot min lillebror!" och jag typ svarade "Vad har jag gjort honom?"
Tydligen hade jag skjutit honom i benet =S och nu skulle dem hämnas, så jag kom in i lägenheten och dem hade tydligen satt upp en extra dörr, som jag inte vågade stänga för jag trodde att den skulle gå i baklås, och på handtaget så stod det "bara så du vet så har vi kopierat alla bilder på din dator!"
Och jag typ började gråta, och sen kom en kille från 5an, och sa att han var ledsen och att han skulle ta ner allt nu. Jag sa att jag skulle polisanmäla, och han sa att han skulle bli glad om jag gjorde det.

Sen så blev det värsta hoppet och jag stod mittemot dem som förstört med en pistol och hotade att jag skulle skjuta dem med om dem inte lät mig vara ifred, och av någon anledning så fick en av dem tag på min pistol och riktade den mot mig. Jag blev kaxig och började pusha på att dem skulle skjuta mig, "skjut mig precis som jag sköt din lilla lillebror!"

Jag fattar verkligen inget av det.... Haha, aja, det är lite spännande =P eller inte......

Ni får vänta!

Jag orkar helt enkelt inte med att föra över alla bilder. Jag ska snart sova, tror faktiskt att jag somnar idag, igår låg jag vaken till 2 och hade ångest typ... Tror stressen börjar bli lite för mycket. Hur som helst så läste jag en lite artikel i Cosmopolitan som Josefin hade med sig.

Att man kan känna sig helt trött på grund av att man dricker för lite, och jag dricker ju knappt 1 liter om dagen, så undrar om det är därför? Ska i alla fall försöka dricka mer, kanske lära mig gilla vatten, eftersom det är superäckligt haha!

Nu ska jag gå och lägga mig, i hopp om att vara superpigg imorgon när vi ska simma, haha, måste ju hålla mig flytande!


Varför ångest egentligen?

Usch, imorgon så är det ju livräddning på eriksdalsbadet.... Ser inte fram emot. Jag har ju lite småkomplex när det gäller badhus, ljuset gör allt så himla tydligt, och man kan inte vara sminkad. Nej hu, idag iaf, så passade jag på att köpa badshorts haha. Svarta tråkiga, ser ut som något som en pappa skulle ha! Men det blir perfekt tillsammans med min gamla svartvit-rutiga överdel... Hoppas jag....

Idag ska mina LP-skivor upp på väggen! =D Tar bild och visar snart samtidigt som lite andra bilder på mitt rum. Men först! Dags att äta Scones, det blir en kolhydratsnojja fram tills imorgon, eftersom det är det enda som inte gör att min mage ser ut som en ballong haha!

Promenad som faktiskt gjorde blåbärspajen nyttig!

Idag så var jag och Nora på promenad, vi gick typ norr mälarstrand, till gamla stan, till Kungsträdgården, till Wayne's coffee. Där åt vi blåbärspaj och drack té. Mitt té hade typ en vitlöksklyfta i, väldigt suspekt.
Jag tror vi satt där i nästan två timmar, men eftersom vi har ovanan att bara träffas en gång i halvåret så blir det lätt så. Fast nu ska vi vara duktiga och typ sjunga singstar snart, haha!

Jag är ganska trött nu, men ska hitta lite fakta till Irak-kriget att ha med mig imorgon, när jag och Carro ska sätta igång vårt arbete.

Förresten så älskar jag att träffa Nora, för vi rörde oss i samma "kretsar" i åttan, (ni vet fjortisperiod då allt man brydde sig om var att komma ut och dricka) haha. Så vi mindes massa sånt, det är så kul.

Haha t.ex. skolavslutningen i åttan då vi typ druckit cider snattat från Konsum, haha och Timmy's brännvin, och vi var liksom lite halvborta, och kissade inne i omklädningsrummet vid Smedis. Och Hanna försökte dränka sig själv för att Hampus hånglade med Emilie, och jag och  Nora tyckte att hon skulle göra det för att hon skvallrat för Emil att Nora tyckte han var snygg... Så härlig kväll egentligen.


Nej nu ska man väl sätta igång och vara lite smart antar jag. Ciao!

I duschen föds stora tankar

Som sagt, i duschen idag, så började jag tänka på aids/hiv, alla vet ju hur det sprids och så. Men så tänkte jag bara (kanske lite korkat....) om man kunde bli smittad av HIV-smittat blod i ögat. Och det kan man ju! Obehagligt om man tänker efter.


Samtidigt som jag hade min stora tanke så passade jag på att peela hela mig, haha, eftersom vi har livräddning på tisdag. Ni vet riktigt mörka jeans? Dem färgar av sig, så mina ben blir VÄLDIGT gröna, vilket ser skitdumt ut. Och så kan vi ju inte ha det, haha. Nu ska jag ha lite terapi i form av att städa mitt rum.

Sen ska jag se på Saturday night live, och efter det film, och det ska banne mig vara en spännande film!


Mina helg-regler!

Jag har en stor regel angående helger, och det är att en av dagarna handlar bara om mig, jag träffar ingen, jag gör inget som jag inte vill helt enkelt. Den här helgen blev det idag, eftersom jag tror att jag ska träffa Nora imorgon, vi måste bara säga en tid, haha.

Igår var en jättetrevlig kväll, jag och Emilie satt och pratade minnen och om gemensamma "bekanta". Vi kollade på Surf's up, vilket faktiskt är en helt oslagbar film, den har en tabbe, men den glömde jag bort, så den var felffri, haha. Blev lite kär i Shia LeBouf dessutom haha, han har så het röst.

Ikväll så blir det quorn-gryta, (eftersom jag inte äter kött) sen tror jag att jag ska kolla på bra filmer och bara njuta av en ledig lördag!

Syns säkert senare <3

Hej alla glada!

Idag var nog den mest värdelösa dagen på länge, visst Palestina är ju inte tråkigt, men det faktum att vi hade en hel resursdag, det var lite trist faktiskt.

Som sagt här är bilder från igår =)
 Benny my bro'

 Benny och Bobby

 Min outfit i mitt nya band, haha, triangel är min grej ;)

Spartacus=bäst haha!

Var ju på Emergenza ikväll, riktigt bra faktiskt, inte så mycket folk men alldeles lagom.

Stötte på min nya bästis Benny, som jag lägger upp bilder på imorgon. Gratulerade vinnar-bandet Cherry Edith.
Döpte om Jocke till Bobby, (Benny och Bobby passar mycket bättre ihop helt enkelt.)
Ville spöa en liten nisse som hette Patrik, för om du bråkar med min Benny så bråkar du med mig!
Tvingade Benny att stå upp, kändes elakt, men jag fick ju hans stol?

Sen på vägen hem så stötte vi på bandet Spartacus, som spelar glad rock. Trots att vi aldrig såg dem så är vi nu officiellt deras första groupies, och vi ska följa dem till Debaser Medis, när dem deltar i finalen.

Så om man ser till allt det så var det en RIKTIGT bra kväll =D nästan lite synd att den är slut dock =(

Godnatt på er alla! =D

Snart dags

Ja, då var det snart tid att gå, jag är ganska klar, Josefin skulle typ komma lite sent, och Mathilda har jag ingen aning om =P

Det är en massa band som ska spela, så vi får se hur länge vi orkar stanna, men det kan vara lite spännande, tycker jag! =D

Jag är i och för sig riktigt trött just nu, så ja, det är väl lite tråkigt, men kanske att man vaknar till när jag kommer ut?
Känns som om man behövde den här kvällen, typ mitt i veckan. Men annars är nästan hela helgen uppbokad, på fredag blir det Kim och Emilie, kan bli kul =)
På lördag har jag ju ännu inga planer men något blir det väl alltid, och på söndag ska jag träffa Nora som jag inte träffat på hur länge som helst! Det var på tiden med andra ord =)

"utekväll" för mig ikväll

Ikväll står Fryshuset på menyn, fast vi vet ju inte om dem vi skulle kolla på ikväll ska vara med. Men vi går ändå! Något kul kan det ju alltid vara, så vi ska träffas här jag, Mathilda och Josefin (kanske Carro?).

Fast nu så ska jag skriva ett referat, som jag skjutit på en vecka ungefär.

Brokeback, and my tears started rolling down

Haha jag har nog aldrig sett Brokeback utan att gråta, men idag gjorde jag det massor =S att man kan ta det så personligt. Fantastiskt.

Mitt referat(?) (kommer inte ihåg vad det heter nu bara för det) blev inte av för jag kom inte ihåg vad man skulle ha med, så jag gör det imorgon istället.

Såg även att mina naglar blivit skitfula, så jag målar om dem just nu.

Imorgon så ska vi ha premiär för mina glittriga jeans, känner på mig att det kommer bli blickar, men jag bryr mig inte!

Godnatt, ska sova tidigt idag =D

Hu ja.

Idag så var jag hemma, dels så vaknade jag sent (A) och sen så tänkte jag på att matten missar ju ändå, och då är det bara handledartid, vilket är en ganska värdelös lektion, så jag somnade om, och vaknade inte förrän 12, så jag gissar på att jag behövde sova?

Jag känner mig väldigt sentimental, så ikväll ska jag kolla på Brokeback Mountain, och därefter Bröderna Grimm.
Men innan dess ska jag städa klart i mitt rum, har ändå väldigt mycket tid till övers, och sen ska jag skriva ett referat till en artikel, som ska in på fredags, jag är alltså ute i god tid! :D

Nej nu är det dag att börja! Syns troligen senare =D

R.I.P ='(

Har ni hört att Heath Ledger hittats död?
Heath var en av mina favoritaktörer, mest efter Brokeback Mountain, en av mina favoritfilmer.

Usch, är faktiskt nära att gråta =O

Stackars Heath och hans dotter =(

Lappar och the man of steel

Vi är några i min klass som gått tillbaka till mellanstadiet. Vi kastar papper och skickar små meddelanden. Haha, det är så pinsamt kul, fast Åsa är väldigt otrevlig tillbaka, jag skrev "Hej! =) ♥" och tillbaka fick jag "FUCK YOU!!". Det tog hårt ska jag säga er.

Carro skickade en lapp till Stålis som det stod "To the man of Steel".

Fick veta att jag ligger på VG+ i svenska, och sen hade jag fått G+ på gympaprovet.
Det var kul att höra.....

Jag fick för mig att sminka mig skumt idag, när jag kom hem. Tänkte visa haha. En närbild på mitt öga, men det är fint =)

image116

Sen min knepiga outfit haha:
image118


Overheard in New York

Var det nån mer som läste Metro idag? Dem hade på nån sida "reklam" om New York's motsvarighet till Tjuvlyssnat.

Länkar här, (alla borde se nämligen)

Overheard


Det som gör den här lite bättre än Tjuvlyssnat är för att USA är betydligt mer vulgärt och frispråkigt, = roligare kommentarer =D




Och här är min favorit :D
Dude #1: Hey, you want a hot dog?
Dude #2: No, I'm good.
Dude #1, about absent vendor: The guy isn't there. I was gonna take the whole thing.


Konsert?

Haha, nu är det ju så att det är en spelning, som Melanie's "span(?)" ska ta med henne till. Och jobbig som man är så vill jag följa med, fast jag ska ju inte stå med dem, utan snarare med Josefin och kanske Carro(?).

Bandet heter Something Behind och vi ska lösa biljett-problemet imorgon, eftersom jag inte fattade något haha.

Stackars Melanie egentligen som blir utsatt för det här =(

Men det är värt dem, dem var riktigt duktiga

Älskar att gå igenom gamla saker!

Jag har ju gjort om, det är inte klart än, därför jag inte kan visa något. Men jag hittade en bönebok som jag och alla andra som konfirmerade sig samtidigt har gjort.

Och det finns en som jag älskar! :
Tack Gud för att vi får åka skidor och snowboard i Sälen med konfirmandgruppen. Förlåt för att jag inte smet ut på lägret för då skulle Jeppe och Gustav få ha lite kul med att fånga in mig. Hjälp mig med att smita ut nästa gång. Skänk mig mod att gå ut i kylan och ge mig styrka att springa ifrån både Gustav och Jeppe. Amen.


Den är så klockren på nåt sätt, haha älskar den helt enkelt.

Hajd zdravo, poljubac!

Ännu fler LP-skivor!

Tror jag har gått och blivit beroende, nu så var jag med Linnea idag. Vi var först ute på promenad och fick en spray som man tydligen bara kunde köpa hos frisörer. (Det var lite sena julklappar idag då.) Sen gick vi hem till henne, upp på hennes vind och hittade tre stycken LP-skivor, nu blev det Village People, Blondie och The rocky horror picture show. Haha, Village People, det är ju bara för bäst!

Ska bara komma på hur man får upp dem på väggen nu.. Jag har ju inte direkt lätta väggar att sätta upp saker på.

Nej nu ska jag fokusera på One Tree Hill =)

Hemma igen

Det var trevligt, dem hade gjort allt i Star Trek-tema, t.o.m läsken, som hette skumma saker, typ nåt med Klingon, och snail-juice typ haha.

Det var faktiskt ganska kul, jag lekte/retade mina kusiner, dem blir så sura, men jag vet att dem hade ganska kul.  Är ju trots allt favoritkusinen.

Det var pinsamt, för jag hade ju satt mitt märke upp o ner. (Betyder det att jag inte är så hard-core som jag trodde?) Och det fanns en gubbe där som var med i Sthlms trekkare(? ingen aning vad det heter) och han reagerade, men sen så blev det tydligen accepterat haha.  Men nu kommer jag för evigt vara känd som tjejen med märket fel.

Det fanns människor där som gjort lumpen med min farbror och dem kom ihåg mig från när jag var typ 5-6 år, men jag hade ingen aning om vilka dem var, men det var lite kul faktiskt.

Snart dags att åka till bröllopsfesten.

DSC01926.JPG
Snart dags att åka till bröllopsfesten. Jag är färdig, är hungrig dock haha. Kanske äter något livet innan. Mer otroligt heta bilder kommer ikväll... Jag menar vem vill inte ha en som ser ut som en star trek-figur?

Ville bara berätta om min låt till Idol



Som vissa av er kanske vet, så har jag planer på att vara med i Idol, haha, och det här är min låt. Kommer det inte vara underbart?

Fast på ett sätt så känns det lite elakt, för det finns många som associerar den med deprimerande saker.

Hur som helst, så har jag än en gång kollat på Gilmore Girls ikväll... Och pratat med Kim, och det är ganska mycket drama just nu, jag älskar i och för sig drama, dock inte lika kul när det inte handlar om mig =(  =P

Funderar på att sova så man är fräsch imorgon, på bröllopet alltså, hmm tror att det blir så faktiskt. Godnatt på er alla <3

LP-skivor

Hmm undrar var man kan hitta bra LP-skivor, eller snarare fina.

Idag så skulle jag träffat Kim, men trött som man är, så stannade jag hemma istället, och det känns faktiskt ganska bra. Visst hade det vart kul att träffa henne, men som sagt, ingen lust att gå ut över huvud taget.


Jag har just nu valt att "ignorera" några som jag känner, dels för jag tycker dem är lite otacksamma, plus jag är osäker på om dem är "bäst för mig". Så jag tar mig en paus, och fokuserar på nytt...

Allt just nu, och Melanie! Hoppas att du inte glömmer din uppgift ;)


Cheap Monday och Frank Sinatra

Idag så var det lite förberedelser för bröllopet på lördag, jag ska ju gå som en i Star Trek, och behövde därför svarta jeans med hög midja, och vilka har det om inte Cheap Monday, men jag ville inte ha de vanliga svarta så det blev svart glittriga, och jag gillar dem, kanske blir något man ofta använder?

Sen så såg jag en Second hand-affär nära slussen, så jag gick in och kollade på lp-skivor och hittade Frank Sinatras a Swingin' Affair, så den köpte jag, vill  ju ha dem på väggen ovanför min säng, har redan Burt Bacharach, och jag vill bara ha såna som jag verkligen känner igen, såg i och för sig Bonnie Tyler, men nej. Så jag ska komma på något bra sätt att sätta upp dem.

Köpte en bok med, Tidernas bästa bidrägerier eller vad den nu heter, bedrägerier i alla fall. Och jag gillade den innan som hette Tidernas "somethin, somethin" mordgåtor, så hoppas denna är lika bra!

Hehe, nu är jag klar här tror jag, ska sova tidigt ikväll igen. La mig halv 11 igår och somnade lite innan 12. Så ska försöka med det igen! =)

Fjortisperiod....

Alla har vi en, jag har väl vissa manéer kvar, men jag störs inte så mycket av det.

Det värsta med det, är att man skaffar massa kompisar, som sen vill något annat, medan du själv går en annan väg. Vilket leder till att man sitter två år senare och saknar sina gamla kompisar. Undrar hur dem har det, men kan inte prata, för det slutade inte så vackert.... Hatade att vara fjorton, och jag hatar att jag varit fjorton :@

Såg en som var typ en av mina bästa kompisar då, och i och för sig så såg han inte mig, men även om han gjort det så skulle han nog inte sagt något, men jag ville bara ropa hej.... Usch, nej, saknar dig alldeles för mycket! ♥

osmart inlägg

Gyyyyd bre, d e helt sjyyykt. Ja ba plugga hela tiden, fatta ingenting. Asså palla skolan.

Nej men nu så pluggar jag lite, och det går väl sådär. Jag måste plugga ordentligt, för det får inte gå dåligt.

Nej nu får det räcka, kanske kommer ett smart inlägg ikväll=)

Jag har städat, duktig!

Jag fick ett ryck och städade mitt rum! Det känns mycket bättre nu.

Sen så frågade jag GH när han skulle komma och hälsa på mig, det var tydligen jag som bestämde.

Och nu, för första gången på länge, ska jag gå och lägga mig! Eller jag ska läsa, men det är väl typ samma sak =)

Godnatt alla! <3


Påslakan från 60-talet

Idag på väg till skolan så kom min farmor på bussen, och berättade att det fanns ett blommigt, brunt, orange och vitt påslakan som väntade på mig, vilket passar mig helt perfekt! För jag ville ha ett brunt, och har haft jättesvårt att hitta, så jag blev superglad!

Sedan gick jag runt på stan och letade efter något jag ville ha, hittade en väska, men  den var brun, och det är inte riktigt vad jag ville ha.... Men om jag inte hittar någon annan så blir det den!
Istället köpte jag rökelse och ljus, rökelsen luktar som havet, så salt och alger? Och ljusen luktade kanel-cider haha. Det kan bli spännande.

Hur som helst, mitt prov idag, jag tror att det blir ett g, för jag svarade på alla dem frågorna, tror det var rätt med. Och min bokredovisning, jag såg att en annan i min klass läst samma bok, så jag flög upp och redovisade den, så jag skulle vara först haha. Den gick väl okej, inte jättebra, dels för att det jag skulle säga inte var så bra, och sen så himlade jag tydligen med ögonen när jag pratade. Märkte det inte själv och vet inte varför jag gjorde det.... Men men, det är sånt man får träna bort helt enkelt =P

Plugg, plugg och lite till plugg

Haha måste bara berätta innan, att jag blev superglad över en sak på tv. Jag trodde sexan hade klantat till sig och satt igång fel tv-program, för dem sa: Stewie och Brian åker till San Francisco......." nåt mer sa dem. Och sen kom ett avsnitt av Simpsons, jag var helt säker att dem gjort fel, jag har drömt om det ögonblicket haha. Men så visade det sig att det bara var presentatören som sagt fel =(

I alla fall så har jag pluggat ganska mycket nu, och skriver även en sammanfattning om det jag läst, jag kämpar verkligen här. Men men, tillbaka till arbetet, ville bara klaga av mig lite och berätta om min stora sorg, haha ;)

IG? Aldrig, jag är bättre än så ;)

Mitt förra spanskaprov blev ju ett IG, men alla i klassen fick göra om det för läraren tyckte det gick för dåligt för alla. Så jag gjorde om det, och blev det ett IG? Nej det blev ett starkt G, vilket var mer än jag hoppades på. Lars-Erik(?) sa även att jag hade ett hyfsat ordförråd, yay! Haha.

Imorgon så är det prov i gympa, eller snarare hälsa och kropp... Jag tycker att jag läser det som står men det fastnar verkligen inte, men jag ska kämpa! Sen är det bokredovisning, och som vanligt så vet jag inte vad jag ska skriva, men jag kämpade på och skrev ner lite vad den handlade om, lite vad jag tyckte och lite om författaren, kändes okej, inte klockren, men helt okej.

Upptäckte dessutom att jag är synsk idag! Jag gissade i morse att Melanie och hennes "date";) hade vart och sett Försoning i lördags. Sen förutspådde jag att Josefin försovit sig och skulle komma till historian, sen det slutgiltiga:
(fast det här kanske bara är smart och inte synskt?) att ett foto av Heliga Birgitta fanns i Peterskyrkan haha. Och det gjorde det!
Allt jag gissat idag har hänt, det är ju så awesome.

Nej jag antar att jag måste fortsätta plugga nu =( Ha det bra tills nästa gång =)


Människor från en annan tid.

På helgerna, nära små-timmarna det är då dem kommer... Människor jag kände ganska bra förr, på gott och ont.
Jag är nämligen sån att det finns EN kille jag jämför alla andra med, men tyst för mig själv. En som skulle kunna få mig att göra vad som helst, och hur längesen var det inte vi hade nåt mellan oss.... Det är pinsamt att två år senare så är man fortfarande lika fnittrig och överlycklig att han pratar med en. Fast det är samtidigt som man inser att man faktiskt inte behöver växa upp, man kan fortfarande bete sig som en fjortonåring med gott samvete, och det gör mig lugn och trygg. Världen utanför skolan skrämmer mig ju.

Men hur som helst så sitter jag och kollar på Jamie Oliver typ nu, Älskar att kolla, men jag kan ju typ inte äta en endaste rätt som han gör, eftersom jag inte äter kött :p haha.  Fast jag nöjer mig med mina Crostinis, världens bästa grej.

Jag har förresten lite panik, har bokredovisning på tisdag och har ca.200 sidor kvar, så jag får väl redovisa utan att veta slutet, typ...

Nej nu ska jag återgå till mina Crostinis<3



Känns ganska bra att vara tillbaka på min blogg haha.

Mandariner

Jag älskar mandariner, kan äta hur många som helst haha.

Och på tal om mandariner så lärde jag mig att säga: jag heter Lina, du heter..., hej och hejdå på mandarin.
Känns som att jag verkligen kommer ha nytta av det!
Så ja, det är så det är. Nu ska jag kolla på One Tree Hill =)

Min välplanerade dag.

Jag är så slö, har legat ner hela dagen.... Haha, men det är trevligt, och nu ska jag försöka städa mitt rum och koppla om sladdar så dem inte ligger över hela bordet.

Jag har inte så mycket vettigt att säga eftersom jag inte gjort något haha. Kan däremot säga att jag ska på min farbrors bröllop nästa helg, han och Jessica är ganska hardcore-fans när det gäller Star Trek, det var så dem träffades, så nästa helg ska jag klä ut mig till en karaktär i Star Trek, haha men sen ute som vi är så är det lite halv-hjärtat allt, men vi ska försöka haha.

Stil jag borde köra dagligen kanske?
image114

Da Lajna in da house...

Jag ändrar här från det först publicerade inlägget, nu ska vi inte döma, utan jag skriver helt enkelt: Här är en blogg från en i min klass =)

Länk 

Hur har mitt liv sett ut sen sist... Jo jag har gjort om spanskaprovet, håller tummarna för ett g, och jag har haft en fest i min tvättstuga, gick väl sådär men Melanie och Josefin var kvar länge och det var trevligt. Ikväll var jag hos Kim och sjöng Singstar och så försökte jag hjälpa till att klura på hennes kärleksproblem genom att göra henne förvirrad. Tuva var där med och jag drog i hennes tofsar och knäppte upp hennes bh, ajuste och jag och Kim hade slagsmål, haha eller det var sjukt fult, lite Bridget Jones-varning på det hela.... Men jag var såklart Mr.Darcy och vann!

Jag kommer inte ihåg nåt mer, så let's just be quiet. Jag ska nämligen gå och läsa spännande bloggar haha, eller egentligen kaxa mot Kim på msn, <3<3<3<3<3<3

Nastaran sa:

att bloggen är tråkig, så bara därför så blir det paus nu tills det att jag har nååågoot vettigt att skriva.

Så vi får se när jag kommer tillbaka! :D

Sludder

Jag pratade med GH för ett tag sedan och han sa att jag var dominant, men så har han sagt också att jag inte är bland de smartaste.... (det sista var mer ett skämt men jag har aldrig kunnat ta kritik angående mitt intellekt så för mig var det ganska hemskt att höra den kommentaren haha)

Så enligt mig själv är jag inte dum men inte överdrivet smart, envis, egoistisk, dominant, ibland väldigt tyst (inte blyg, mest tyst).
Jag vet inte exakt hur folk ser mig, en del kanske ser en fjortis? Eller jag vet inte, men jag vet att jag har mina fjortis-ögonblick, och det är ganska kul faktiskt haha.


Jag är just nu ganska förvirrad, jag tror att jag skulle kunna göra vad som helst med mitt liv, men jag har ingen aning om vad. Livet är ett mysterium, hur mycket jag än vill bli äldre, flytta hemifrån, gå ut skolan, så skrämmer världen mig, skolan är ju ändå en trygghet, du behöver inte göra så mycket mer än så, under de 13 åren så behöver man inte tänka på något annat än att få bra betyg och sånt.

Jag ville bara sluddra av mig lite, godnatt på er alla :D

Nu kan snart folk sova hos mig!

Nu är jag stolt ägare till större säng, lagom för två... Som jag ska bre ut mig!

Det gick väldigt smidigt allt förutom när vi skulle få hem den, då gick det ganska svårt, eftersom jag är envis och vägrar ha vinterjacka, så frös jag sjukt mycket i min skinnjacka, utan halsduk, mössa eller tjocktröja, hade bara långärmad med tee över haha..
Idag så borstade jag inte heller håret så det har vart lockigt, skulle fota men orkade inte ta upp mobilen haha.
Men vi fick stanna en gång och dra åt repet, sen kom vi hem och skulle bära in den, och jag är svag så det gick suuupersvårt haha. Tog väldigt lång tid...

Och nu ikväll så har jag packat ner mina kläder och böcker, blev sammanlagt: En MASSA saker, jag äger nog lite för mycket grejer, haha.
Jag är extremt glad! =)

Vad har Lina gjort idag?

Idag så har Lina vaknat 7, lite för tidigt, men men, underbart ändå! Sen så har jag vart på stan i Visby, köpte lite försenade julklappar till kompisar och lite små saker till mig. En ny dagbok som är sjukt fin som ska med mig överallt!
Letade efter en bra väska men hittade ingen så det blir den med högtalare haha, 'cause it's cool =O


Sedan åkte jag hem! =D Så nu är jag hemma och gissa vad jag gör? Jag kollar på Gilmore Girls, och är lite besviken, säsong 3 är snart slut, bara 3 avsnitt kvar! ='(

Haha vad fjortis inlägget ser ut, men men, det är lite fint med omväxling =)

Imorgon så ska jag köpa ny säng, och sedan börja bygga om! Jaaa haha, lycka att göra om mitt rum, känns jättebra =)

Burr, det snöar......

Ja, det snöar här på Gotland, vilket är trevligt om det inte blir mycket för då läcker det in i mina skor haha.

Idag så har jag sovit, och sovit och sovit, så snart är nog min förkylning borta och jag kan återgå till mitt normala konstiga jag! (OBS.kolla hur jag motsäger mig själv haha).

Just nu sitter jag i min fula satin-pyjamas och fryser om fingrarna, OCH så tänker jag på Mickey-låten men eftersom att jag inte kan mer är oh mickey-delen så är det ganska värdelöst.

Jag skriver väldigt flummiga inlägg, måste sluta med det, ska börja ha en röd tråd som går igenom... Haha, svenska-lektionerna börjar äntligen löna sig!

<3<3

Och bara för att den är så jäkla underbar:
 http://kissie.blogg.se/


Ironi........... så alla vet!=D

2008, ett år fyllt med förändringar?

Jag hoppas det här året blir bättre än det förra, eller egentligen 2007 var kanske inte så hemskt. Eller?

Istället för en resumé som jag sett många göra så gör jag en postitiv lista och en negativ....

Positivt:
 Mina betyg höjdes (haha kom inte på nåt bättre än så.)
Träffade nya människor som är underbara.
Melli-Belli lights up my day :p haha
Kreta-killen som stötte på mig fast jag så hemsk ut (rödgråten och ful)
Fast vi inte går i samma klass så har jag kommit killarna och tjejerna från min förra klass "närmre"
Hittat världens bästa Fatima =P
Fått nästan 30000 poäng i Scrubs-trivia haha.
Jonathan sa att han saknade mig och Fatima ;)
Hittade Clark Kent-lookalike
Såg Patrik Lilja i Västermalmsgallerian.
Sugarplum Fairy konsert
Ny mobil.

Negativt:
STORA besvikelser
Gled ifrån många
Blev av med min rosa penna, för GH ville ha den :(
Var tvungen att skiljas från min gamla klass (speciellt GH som enligt sig själv är:

världens snyggaste+säxigaste handbollspelare)

En som jag ansåg bra kompis blev galen och ville inte ha något med mig att göra, inte fick hennes pojkvän (som jag känner) prata med mig heller.... Hmm, why is that?


Ja, okej då, året kanske har vart ett bra år, jag menar, det positiva väger över det negativa.

Älskar alla som har hängt ihop med mig det här året!
<3

I år är det förresten nya tag, nu ska jag ändra om mig, det ska bli en ny mig. En bättre mig. En som inte lever kvar i det gamla, (kommer därför inte berätta om förra året, det är dessutom pinsamt)

Så idag blir jag den nya jag, som inte ska skolka skolan heller haha!

RSS 2.0