Tisdag

Idag så har jag haft lite spa-dag, för att varva ner... Blev ansiktsmask, fotbad, och hårinpackning, inte mycket, men det gör stor skillnad. Sedan kom Linnea hit och vi pratade, hon skulle låna noter från mig, eftersom hon ska söka till ny skola imorgon, Scenskolan. Håller tummarna att det går bra! =)

Jag har hållt mig undan datorn idag, orkade inte sitta här.. Är ganska trött på den. Efter Desperate ousewives ska jag nog gå på promenad. Ska ju till Gotland imorgon. Åker hemifrån runt 9-tiden, har packat väskan, så allt är klart!

Nej nu ska jag stänga av den här dumburken. Satte bara på den för att ladda min Ipod, och det är klart nu =) Så jag skriver imorgon istället =)

Måndag

Idag blev det ingen träning med Carro, utan med Fatima istället =) Det är väl tur att hon gick med mig, hon tränade magmusklerna när hon skrattade åt hur dålig jag var, hehe. Nej men jag känner nog faktiskt att lite skillnad gjorde det nog allt. Det var ett väldigt roligt träningspass. Efter träningen så gick vi hem till Fatima, där hon lagade mat åt mig, blev pasta med wokgrönsaker (och köttbullar till Fatima), grönsakerna blev sega, men det var gott ändå! Vi kollade på Kvarteret Skatan, fast bara ett avsnitt. Sen såg vi One Tree Hill och några andra serier, vi var uppriktigt upprörda över OTH, hatar Jimmy, kommer och skjuter för att han är trött på att inte vara populär, tönt. Vi gick också ner till Café blåbär, köpte varsin muffin. Fatima gör en av det roligaste sakerna jag vet, hon skrattar högt åt allt! Om hon får ett sms, så skrattar hon åt det, om något kul händer på tv så skrattar hon åt det, och då menar jag typ gapskrattar, (hon gör det i sin ensamhet med!). Älskar henne alltså.

Jag kom fram till att jag är sjukt trött på all den här vikt-hetsen som är, jag är hellre rund och lycklig än smal och olycklig. Och jag är inte ens överviktig, men vissa får det att låta som det, och därför undrar jag, hur är jag tjock?
Nej jag ska äta precis hur jag vill, för vad vinner jag på att inte göra det? Det enda som händer är att jag saknar det jag inte får äta, och ja, det är inte bra, och jag kanske går ner ännu mer i vikt... Det gjorde jag ju när jag var på Kreta och även när jag kom hem, min kropp mådde absolut inte bra av det, däremot så skadar det nog inte om jag tränar mer, bygger muskler. Men för att göra det, så behöver jag ju faktiskt inte sluta äta? Eller har jag fel?

Får nästan ångest

Det är lite irriterande att bara ligga i sängen hela dagen, med datorn i knät. Men men, imorgon ska jag och Carro träna hårt! Vi ska träffas 10.30 och köra på efter det, imorgon ska vi nog lära oss hur man gör med.

Jag fattar inte varför jag är så besatt av alla dessa bloggar med "unga mammor", det är så intressant att läsa, I love it. Det kan nog hända precis vem som helst, därför det är kul att läsa, tror jag.

Jag ska snart sova, för jag har ju som sagt bara sovit 4 timmar inatt, så det känns som om det är dags, har haft en extrem huvudvärk med så det är nog till det bästa om jag sover? På onsdag ska jag i alla fall åka till Gotland, vi ska halloween-fest, vet inte vilken dag men det brukar vara väldigt roligt, min morbror ser alltid helt extrem ut haha. Funderar om jag ska ta med mig min kattkostym och klä ut min lillasyster till det, annars får hon vara prinsessa (hennes personliga favorit tror jag). Kommer nog sminka henne och hålla på, älskar att sminka min lillasyster, det är som att hålla på med en liten "Lina", hon är väldigt lik mig, utseende och personlighetsmässigt.
Och bara så jag säger något, min lillebror, han kommer nog vara en bonde eller något sånt, haha, jag tror att min lillebror antingen kommer bli bonde eller så blir han extremt gay (haha jag hoppas på det sista, jag vill verkligen att han ska vara gay!)

Nej om man ska dricka varm choklad med vanilj-sojamjölk, otroligt gott...

Dåligt uppdaterande

Jag hade för mig att jag skrev ett inlägg igår runt 2-tiden, haha, men det gjorde jag visst inte. Idag har jag vart sååå slö, har legat i min säng hela dagen, sov 4 timmar. Har alltså vart riktigt trött idag, nördat mig och spelat sims haha. Funderar på att gå ut och gå, men är osäker om jag orkar.  Igår var i alla fall en riktigt rolig kväll! Lagade carbonara, men tror inte att dem tyckte om det, alla tog ketchup på haha. Sen så sjöng vi lite singstar, Fatima och jag tog ton, haha.  Sen satt vi och pratade länge, länge, riktigt trevligt. Vi pratade om våra drömmar, så kom det fram att jag och Fatima hade haft liknande om Mathildas tvilling Oscar, så Mathilda skickade ett sms typ : det är några här som haft drömmar om dig. Altlså vi sa inte vilka som haft drömmar.

Senare så kom Oscar till mig, han hade vart hos Oliver som inte bor så långt bort, och Nastaran säger att det var just jag och Fatima som haft drömmar, det var hemskt, vi låg bara och skrattade, det var lite svårt att kolla på Oscar efter det. Vi pratade även om signaler som tjejer har, för att visa killar att dem gillar dem, men det lät inte så logiskt det vi sa så det ämnet släpptes ganska fort...

Det var en riktigt trevlig kväll, vi borde ha såna mycket oftare =)

Jag grubblar på en sak, men än en gång så är jag lite feg för att säga det, haha, jag vet ju helt enkelt inte vilka som läser....... Inte så många, men ändå! Så vi får ta det nån annan gång, när jag känner mig säker ;)

Lördag

Ledsen att jag inte skrev ett enda ord igår, men jag hade lite fullt upp hela dagen.
Först i skolan så var jag så trött att jag inte kommer ihåg ett dugg. Hehe. Efter så skulle jag hem till Kim, för att vara där, sjunga singstar och se film, tillsammans med Emilie och Tuva.. Jag var väldigt nervös, visste inte riktigt hur jag skulle bete mig, hade ju inte träffat Emilie på JÄTTElänge.... Men det var inte så hemskt, eller rättare sagt det gick bra, vi pratade lite, vi såg House of wax, men jag och Kim smet iväg halvägs och åt mat, igen... Sen kom alla ut i köket och vi pratade massor. Det var en riktigt trevlig kväll faktiskt.

Idag så har jag städat och handlat mat, och sedan städat lite till. För ikväll är det ju tjejmiddag, då jag ska laga carbonara och det ska vara allmänt trevligt! Vi ska se film, och bara ha det trevligt och prata, allmänt tjejiga alltså.
Nej det blir bra ikväll =)

Ska ta många fina bilder, som alla får se sen =)


En dag kvar till lov!

Igår kväll, det sista inlägget, jag var så sur. Låg i sängen och kunde inte somna.... igen!
Idag så ja, vi hade matte på morgonen, och verkligen ingen verkar tycka om vår lärare, tycker lite synd om honom faktiskt. Sen var det engelska, och vi hade nån läxa där, som jag inte kommer ihåg..... Efter det var det samhällskunskap, och jag hade ju inte gjort läxan där, men det verkade inte riktigt som om man behövde det, för jag klarade mig ganska bra faktiskt.  På datan så behövde vi inte vara med om vi inte ville ha genomgång, så vad gjorde jag? Haha, jag åkte ju hem! =D

Nu ska jag slöa framför tvn ett tag, och sedan plugga lite =)

Usch

Hur mycket mer kommer jag orka, om varje kväll är såhär?

Än en gång, men gillar ni det inte, läs inte!

Haha för Nast***** igen ;) Oj vad diskret :p haha

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
- Jag vägrar gå till skolan idag
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
- 100 i min lilla plånis :p
3. Vilket ord rimmar på "test"?
- Molest
4. Favoritplanet?
- Neptunus, så fin färg <3
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
- Hehe, min mamma
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
- Den jag har nu, en grej från Scrubs
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
- En tröja...
8. Sätter du etiketter på dig själv?
- Nej
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
- Har inga just nu, men jag har vans =P inte alls vad frågan var....
10. Ett ljust eller mörkt rum?
-  Mörkt
11. Vad gjorde du vid midnatt?
- Tittade på tv
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
- "Haha okej, :) Yap, det blir asbra :D"
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
- Vid fridhemsplan, så, en kvart bort.
14. Vilket uttryck använder du mest?
-  "dude, that's fugly"
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
- Carro, my love <3
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
- Elvispen, en larvig hund....
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
- Hahahahahah, det är en hemlighet det ;)
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
- Fler än jag kan räkna!
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
 - 15
20. Din värsta fiende?
- Fiender, der ska stå fiender.
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
- En bild från Kreta
22. Vad var det senaste du sa till någon?
 - "Hej"
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
-En miljon, då kan jag ju flyga hur mycket jag vill! :D 
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
-  Jag gillar alla lika mycket :)
25. Senaste låten du lyssnade på?
- Apologize, vilken annars?

Ingen aning om jag redan gjort den här

Bara för Nast*********** skull, hon gillar mina listor. Ni som tycker det är tråkigt strunta i att läsa =)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katt eller hund? Doggy
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Utekväll all the way ;)
8. Pengar eller lycka? pengar
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Twice
3. Gjort nåt du ångrar? Har inte vi alla något sånt?
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men vill!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, jämt
6. Ätit en hel tårta? Aldrig!
7. Gjort bort dig offentligt? Bara jag går ut så gör jag bort mig
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej, faktiskt inte
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, varenda gång.
10. Velat försvinna? Ja

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
2. Har du nånsin blivit sårad? Haha, uhm ja?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Jag fattar inte men säger ja ändå, haha
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja men det var ett tag sen
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej, men saknar det inte riktigt heller....
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ja, men det var bara en dag eller två, sen berättade han...
7. Är du kär? Neeeee, förälskad? Neeej inte det heller, mer intresserad =)
8. Vill du gifta dig i framtiden? Kanske, men jag vill helst förlova mig, tror jag, har pratat om det i nån vecka nu, haha

Alltså jag vet inte vad som är med mig........

Jag har vart hemma idag igen. Och jag fattar inte varför! Jag vaknar runt sex, ställer min klocka på halv sju, men vaknar inte, utan vaknar istället halv åtta, och idag så orkade jag bara inte gå upp, så jag somnade om till halv ett....
Så jag antar att jag var trött?  Haha, imorgon så kommer jag nog i alla fall vara pigg, jag lovar att det är mitt illamående som aldrig går över som gör att jag inte orkar med något. Usch......
Nej så skönt att det snart är lov, då ska jag vila ut mig... Förhoppningsvis, måste plugga massa saker, och en del av dem sakerna vet jag inte ens vad det är, så får fråga ut någon imorgon =)

Enda jobbiga är att jag måste städa här hemma, ska ju ha tjejmiddag, haha, så måste fixas till då!
Usch jag hatar att göra såna saker, men det måste göras!

Väldigt sent inlägg

Mitt första inlägg idag, men jag har inte hunnit, känns som om det har vart jättemycket.

Idag på morgonen så ville jag inte gå upp, och var väldigt nära att stanna hemma en dag till. Anledningen var nog att jag inte kunde sova igår, låg vaken till minst halv två, och bara stirrade på min tv, sen så mådde jag såååå sjukt illa, det var hemskt, och det har vart så hela dagen, är det fortfarande t.o.m. Antingen så är det min kropp som protesterar mot all stress eller så är det något annat fel.... Ska gå till doktorn (igen) om det är kvar nästa vecka.
Idag på gympan förresten så upptäckte jag att min vilopuls var 92 slag/minuten och när jag satt upp, gjorde alltså ingenting, så var den på 134 slag/minuten. Det är inte bra va? Hehe.

I helgen så är det planerat att jag ska ha tjejmiddag =) Det kommer bli sjukt kul, fast jag kan ju inte laga mat, så dem får låtsas att det gott helt enkelt. Det blir underbart, älskar såna kvällar.

Imorgon slutar jag jättetidigt, och ska fira det på något underbart sätt, eller nåt haha, kanske bara åker hem och sätter mig framför datorn, men det hör inte till.

Nej nu ska jag kolla klart på desperata hemmafruar =)

Circumstances

Under vissa omständigheter, hur långsint jag än må vara, så kan jag sluta vara sur.
Det hände igår, med PK, han visste en grej jag innerligt ville veta, (nu ångrar jag att jag vet det) och ärligt så saknade jag honom.... Men ja den saken jag fick veta var väl anledningen till varför jag inte gick till skolan idag, anledningen till att en redan "trasig" människa gick ännu mer sönder, fast att jag redan visste, nånstans långt in, så blev det sanning. Och jag VILLE verkligen inte att det skulle vara sant. Men men, it is closure, and now it is time to move on, so that is what I will try and do now =)

Och ska aldrig göra en så dum grej som igår igen, jag lovar!♥


Goddag Goddag

Idag så stannade jag hemma, vaknade med världens illamående, det var hemskt! Så idag så ligger jag bara hemma i min varma säng och kollar på tv =)
Men jag missar ändå inte så mycket, bara typ spanska, svenska, samhälle och historia, som jag känner att jag kan missa haha. Värdelösa lektioner.
Nej nu ska jag fokusera på att min lunch inte kommer upp igen (äckligt jag vet, men jag är ärlig)

Lista, ja en till.

A is for age: 16
B is for booze of choice: Bacardi Breezer
C is for career: Skolan, och ingen aning för framtiden
D is for your dad's name: Mikael
E is for essential items to bring to a party: Glatt humör!
F is for favourite song at the moment: One Republic- apologize.
G is for favourite game: Sims 2 (hahaha)
H is for home town: Stockholm
I is for instruments you play: Piano
J is for jam or jelly you like: Blåbär.
K is for kids: 1 som ska bli så bortskämt det bara går.
L is for living arrangements: Kungsholmen
M is for mother's name: Monica
N is for name of your crush: :O
O is for overnight hospital stays: 0, vet alltså inte om några
P is for phobias: Spindlar!
Q is for quotes you like: "Carpe diem" 
R is for relationship that lasted the longest: 6månader 
S is for sartorial style: Jag vet inte.... :p
T is for time you wake up: 06.40
U is for underwear: Fula.....
V is for vegetables you love: Morötter och gurka
W is for weekend plans: Träffa kompisar :)
X is for x-rays you've had: 2, när jag bröt benen
Y is for yummy food you make: Jag kan typ inte ens laga mat.
 Z is for zodiac sign: Oxe
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till:Vad tråkig jag är, men inga!
Ä är för älsklings trend: Alla dessa stickade halsdukar i år.
Ö är för en önskan just nu: Sommar hela året!

Gammal kärlek

Jag är en sån som är extremt självsympatisk. Jämt när jag klagar så säger folk alltid "du har i alla fall fått uppleva det", och det må vara sant, men att ha fått sitt hjärta krossat en gång, okej, två gånger, ja det var hans fel. Men tredje och fjärde, då kanske man börjar tänka "hmm det kanske är mig det är fel på, jag kanske är oälskbar"
Det kanske bara är jag som tänker så, och när jag får veta hur alla går vidare då blir man ledsen, och jag hanterar ledsamhet väldigt dåligt. VÄLDIGT.  Livet ska vara fullt av goda och tråkiga saker, men när det bara händer dåligt, vad är det då för mening med livet? En liten del av mig önskade att det var slut, ärligt så önskar en stor del det.

Min "första" kärlek är den som startade trenden. Och den var underbar under tiden. Skillnaden då från tredje och fjärde var att jag hade min "bästis", den som alltid fanns där, och idag, fast det var ett år sen vi inte pratade så saknar jag henne, jag saknar henne så sjukt mycket. Hon förstod vad jag tänkte utan att jag ens sa det, vi fanns där för varandra, vi hade inga hemligheter. Men så ändrade vi riktning i livet och förlorade vi varandra, men gud vad jag vill ha det vi hade tillbaka.

Just nu hade vi troligen gjort som vi alltid gjorde, bakat en tårta med massa färgämnen i, eller så hade vi suttit på vår lekplats, gungat och pratat :)
Kommer aldrig glömma dig!


De tre små orden

Jag älskar dig

Vad betyder det idag? Inte så mycket, eller rent sagt, det betyder ingenting. Det är något man säger när man gillar någon, inte älskar. När man säger älskar till någon, då borde man mena det, för vad annars ska du säga när du väl älskar någon?
Jag har sagt det flera gånger, utan att mena det, eller jag har sagt det flera 100gånger utan att mena det.
Och jag är inte stolt, varför sa jag det för, varför var jag inte bara ärlig eller sa ingenting?

Om man ändå inte menar det då skulle det kunna bli en ny hälsningsfras, istället för hej.

Söndag =)

Söndag igen, tiden går så fort!
Jag glömde säga en sak om igår, jo det var ju så att vi givk ju ifrån Fatima runt åtta, och det fanns ingenstans att gå, för vi är lite sådär.... småtråkiga? Så vi åkte till drottninggatan och började utföra massa pinsamma saker, och jag var först ut, skulle säga till en främling att han var fin idag, när jag sa det så flinade bara gubben åt mig, hehe.
Efter det så skulle Oscar gå fram till två tjejer och fråga om han kunde få krama dem, men tjejerna kunde inte engelska eller svenska så han fick liksom gestikulera ut en kram, till sist gick dem med på det.....
Sen gjorde jag en grej för skojs skull, jag började prata med tre killar som gick där, frågade var dem skulle, och om vi fick följa med, dem "aaa visst, vi håller ett bord på Clara's till er, vi kan spela poker hela kvällen".
Sen så fick jag nån knäpp och "satte på" mig de flirtigaste ögonen jag har, och började snurra mitt hår, och kollade intensivt på alla som gick förbi. Det var då en gubbe 60+ som började kolla tillbaka och typ le jättestort, haha, jag skrattade så sjukt mycket åt honom =)

Idag så ska jag bara städa mitt rum, och ligga i min säng, haha, så spenderar  jag nästan alla mina söndagar, men det finns inget bättre sätt! Älskar det! ♥

Underbar kväll =)

Jag har haft sådär "9c1"-roligt ikväll, så kul jag bara har tillsammans med dem, nästan så att man inte märker att vi inte går i samma klass.  På bowlingen så förlorade jag, på två serier så fick jag 109poäng, men jag är nöjd ändå..



Taggade människor, bowling stod på agendan


Underbara =)♥


Tessan, Mathilda och Carro


GH som fick strike hela tiden


Sen så gick vi hem till Fatima och spelade poker


Potten och Oscar som åkte ut först! Jag åkte efter honom :p




Efter det så hamnade vi på tåget till Akalla, haha

Tvillingarnas (yes I did use that frase!) lappar, haha sem dem tryckte upp mot rutan för att folk skulle se,



Carro som står "on the outside looking in" =)




Sååå jädra skön Oscar är =)

Det där var hela min kväll i ett nötskal =) Sååå kul, måste göras igen! ♥

Lördag :)

Idag blir en bra dag =D ska träffa Carro snart, eller halv två rättare sagt, ska köpa några småsaker, och sen ska vi hem och lämna det.... Därefter klockan 3 så ska jag träffa flera från min gamla klass (<3) vi ska bowla och ha det allmänt trevligt =)
Saknar de flesta sjukt mycket =)

Så nu håller jag på att fixa till mig, tihi..

Skriver sen när jag kommer hem =)

Fredag

Spanskaprovet gick väl, det är nog inte ett mvg men ett svagt g? Det känns som om det inte händer något särskilt roligt längre, eller det gör det men jag vet inte vilka som läser riktigt vilket gör det lite knepigt, eftersom det mesta handlar om andra människor.....
Idag var väldigt skönt i alla fall, synd bara att min historielärare är så pinsamt dålig på att hålla tider så vi får sitta övertid hela tiden.
Det är lite lustigt hur dåliga folk är på att "kolla snett", jag gör det jag med, jag tror att alla gör det, men om det ska göras rätt så gör man det lite diskret, inte typ stirrar som en pantad åsna, då vet man nog vem den kollar på. Jag kollar snett, men mest bara för att jag inte kan kolla ordentligt snett, när jag blir sur däremot säger Carro att det ser ut som om mina ögon ska spruta eld, haha.

Ikväll så ska jag ha en kväll för mig själv, kolla på film, är extremt sugen att se Moulin Rouge, pratades lite om den idag, och jag kommer ju då aldrig tröttna, sett den hur många gånger som helst, fortfarande lika bra =)

Imorgon så är det prat om att några från min förra klass ska träffas och typ bowla, spela poker och se film =D Hoppas extremt mycket att det blir så, saknar alla sjuuukt mycket!

Nu ska jag pimpa klart mina skor, gör dem lite mer "Lina" =)


Hej jag är trött på att plugga

Jag såg att jag hade 180 ord att lära mig tills imorgon, och jag sitter bara framför datorn, kommer det gå bra, nej troligtvis inte :p men men, det är okej, jag klarar mig, kanske får jag börja i steg 2-gruppen då!? =D

Plugg+Lina=dååååååålig blandning


Torsdag

Hahaha matteprovet var fascinerande, alltså det gick såååå dåligt, jag svarade på g-delen, men mvg-delen, alltså det är typ mer än hälften fel. Egentligen så borde jag inte sitta här just nu, jag borde plugga spanska, så jag har den minsta chansen imorgon... Men det kommer inte hända, jag kommer sitta här hela dagen, och sen vid åtta kommer jag börja plugga... Usch och fy på mig... Men nästa vecka har vi ju ändå inga prov, så det får väl vara bra =) Och efter det är det lov, och nästa helg ska jag kanske träffa en "gammal" bekant, hehe, vi får se om det blir eller inte, men jag vill faktiskt så ja =)

Alltså jag vet inte varför men jag har börjat dricka sojamjölk, det är inte ens såå gott, men dricker det ändå.

Idag på datan förresten så kickade jag nötter på Excel, det var typ äckligt lätt, lite imponerad över mig själv.
Nej nu ska jag kolla klart på One Tree Hill, som jag aldrig kommer tröttna på ♥


Jag kommer aldrig vara bra på att plugga

Jag pluggade typ ingenting, haha, jag har bara inte tekniken för det.  Nej, vi hoppas på ett g....

Det första jag ska göra imorgon är matteprovet, och sen är det engelska, samhälle och till sist data, jag gissar att vi får tillbaka proven, hahaha, det kommer gå sååå sämst!! IG för hela slanten, hehe, och det får jag väl leva med. Haha, nej, nu ska jag sussa, så jag är liiiite pigg imorgon =)♥

Matteprov......

Vi har ju matteprov imorgon, och jag har ännu inte pluggat ett dugg, vi får se hur det går. MEN jag har aldrig fått ett ig, och jag tänker inte börja få det nu heller!

Synd bara att det är så många saker som stör mig från att plugga, eller det är en sak som stör mig, jag själv, hihi, jag vill bara inte! Varför kan man inte "anställa" någon som lär sig allt åt en? Det borde gå =O

Alla borde läsa: Alex blogg det är min kompis storebrors blogg, han har flyttat till Singapore för att bli modell, och det går riktigt bra faktiskt, ♥

Nej nu ska jag tuffa till mig och göra matte, så det går bra imorgon! =D

Onsdag

Matten var trevlig, jag och Carro satt och skickade lappar mellan oss, och det stod inget på dem, utan vi spelade(?) luffaschack, jag vann en gång, och sedan så fuskade vi till oss vinsten en gång haha. Och sen så handledartiden, det var tråkigt, men det aa jag lyssnade inte.
På NKlabben så skulle vi lära oss kroppen, så ja, haha, det gjorde vi. Några killar klädde ut sin "docka" till en liten gubbe. Väldigt fin, och jag kom fram till att urinblåsan (ja, jag skrev det!) ser ut som ett litet bröst, så jag tänkte att jag hade tre st, ett vid naveln med =)

Nu ska jag kolla på tv ett tag, och sedan plugga matte och spanska =) ♥

Tisdag

Idag var det plenarsession, med ungdomsparlamentet, Karin Jämtin (?) var där och pratade. Integration (sög redan innan, haha) hade inte sin talare där, så dem fick vänta. Då blev det Arbetsmarknad (? tror jag det var i alla fall) dem var inte alls förberedda och hade inget tal överhuvudtaget, läste bara rakt av från motionen..... Sen trafik, till sist kom integration, och jag skrattade, och skrattade, för ja, det gick väl sådär, det var så kul att se hur **** grävde sin egen grav, hehe (skadeglädje=bästa sorten som finns).

När det blev vår tur, alltså miljö, så började det väl helt okej, men sedan så blev vi mosade, men mest för att folk pratade om saker som inte ens stod med, t.ex. kompost, det fanns inte ett ord om det, eller ja, påsarna, haha folk är dumma i huvudet, låt mig bara få ut det: Det handlade om plast, metall, saker som inte blir dåligt! OKEJ?! Dumbasses...............

Idag köpte jag skor, ska fundera på om det är rätt den här gången, annars skiter jag i allt och går barfota hela vintern!
Bild kanske kommer senare.......


Nu ska jag grubbla lite till på hur irriterad jag blev idag, fick för fasiken ett utbrott uppe på scenen, VARFÖR VISSA MÄNNISKOR INTE BARA HÅLLER TYST!!  Nej usch, har mått illa hela dagen och inte blev det av att vi förlorade.....


Josh Radin-Winter

Spelas om och om igen just nu, den är med i Scrubs.... Den är bara bäst....


Hur är det tänkt att man ska gå vidare från något man konstant blir påmind om. Ett tag funderade jag på att berätta allt som hände, allt vi gjorde, allt helt enkelt, för att få det ut systemet, så jag slipper tänka på det. Men så finns problemet med att jag vet inte vilka det är som läser och det kan bli riktigt obekvämt, om alla vet alla detaljer, alla problem. Men jag vet inte hur jag ska komma förbi allt annars, så jag tror jag ska skriva ner allt, frågan är bara om det kommer komma upp i bloggen. Vi får se. Jag känner verkligen att hela mitt (pyttelilla)rum är fullt med minnen, minnen som kommer glömmas om jag inte får skriva ner dem, minnen jag inte vill glömma, inte nu, aldrig. Minnen som alltid kommer betyda mycket för mig, oavsett vad jag sagt eller säger. För det var på riktigt, om inte för dig, så för mig. Och det är en sak jag aldrig vill glömma. Det är min påminnelse om en tid, så allt var underbart, allt flöt på, allt var bra. Det vi hade är en sån sak man aldrig glömmer och jag vill inte komma ihåg allt det dåliga, det är inte lika kul att berätta för barnbarnen, hihi. Jag kan inte hjälpa att jag håller kvar vid det förflutna, det är sån jag är, och du tillhör det vare sig du vill eller inte. Jag har aldrig varit sur, kommer aldrig bli det heller.



Måndag, men det gick relativt snabbt idag!

Ja som sagt, den här dagen gick snabbt. Spanskan var som vanligt, gjorde ingenting! Haha.
Vi åt så onyttigt det bara gick idag, på mcdonalds, för att det var blodpudding i skolan, och jag är ledsen, men det är helt oätligt! Nasty. Och Toba sa en sak idag, eller hon sa två, och båda fick mig att skratta väldigt mycket. Tyvärr tänker jag inte säga vad, för det är lite väl konstigt, hehe.....
Här är lite vackra bilder från idag:


Jag och Carro som poserar med finaste vattenkannan


Carro med min kam i håret och den läskiga flugan som dött =(


Adios!♥


Gamla filmer!

Jag har snappat upp hur man gör för att ladda upp filmer i bloggen nu, så jag ska göra det :)

Virre <3


Här är min gamla klass, från nian :)

Det var en geting i klassrummet, som var TVUNGEN att dö :P


På folkets begäran :)

Bilder!


Min lillasyster och Gildra (som har på sig min fula mössa)


  
Mina fina hästar som jag ritade igår, haha


image49
Haha, mest för att visa min fula mössa <3

Söndag, och hemma igen

Nu är man hemma, och det är riktigt skönt, ligger i min säng och kollar på Friday Night Lights(?)
På båten så visade dem Miffo, och jag ska vara ärlig, jag hade tårar i ögonen, hehe, den var lite ledsam... Men slutade bra, som vanligt. Jag har MASSA bilder att lägga upp, ska göra det snart så alla får se =)

Hehe jag kunde bara inte låta bli:
Hur svarar du i hemtelefonen? Svarar aldrig i den, ringer ändå inte någon kul då =P
Hur svarar du i mobiltelefonen?  "Hallå..... Hej"- Varje gång!
Ringer det mycket till dig? Nej typ aldrig.....
Ringer du mycket? Nej inte det heller
Vem ringde du senast? Far min....
Hur mycket pengar har du? Alldeles för lite =P
Senast kramat och när?  Min lillasyster, idag innan jag åkte
Antal timmar sömn inatt?  6timmar
Sov du ensam? Ja, eller flugan som väckt mig två dar i rad, han var där....
Vem sov du hos senast? Hehe så längesen att jag inte ens kommer ihåg
Vem sov hos dig senast? Det pratar vi inte va =P
Vem vet mest om dig? Oj, haha, det är många som vet mycket....
Vem vet du mest om?  Jag vet ingenting om någon :O
Vad ser du fram emot? Absolut inget, deppigt va?
Vad vill du ha just nu? Ja du, en halsduk sitter ju aldrig fel...
Vem hånar du? ALLA!!
Vem längtar du mest efter? Lillasystern min :)
Vem vill du helst slippa? Jag vill inte slippa någon, förutom min "ex-kompis".....
Vem stör du dig på? Oj, det skulle bli en lååååååååååång lista.
Vem vill du sova bredvid inatt? Min älskade hund Napoleon, han är väldigt gosedjurig....
Vilken buss åker du oftast? 1
Vilken årstid är det nu? Höst =(
Anser du dig själv snygg? Oftast inte...
Har du varit kär? Mmmm........................
Är du kär nu? Neeeeeeeej.......
Är du en bra partner? Neeej inte direkt va, haha, I'm EVIL :O
Har någon varit otrogen mot dig? Ja, fast det räknas inte, för vi var inte "ihop"
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Det hoppas jag inte
Har du varit otrogen? Enligt vissa ja, men inte enligt mig!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag kan alltså inte ragga, så jag antar att jag blir uppraggad
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Nej, jag gör ju inte det.. =P
Vad åt du senast? En chokladmuffin
Är du polare med grannarna? Nej, vet inte ens vilka som är mina grannar
Har du varit på ett party? Jupp
Har du varit utomlands? Jupp, fast vill bort mer
Var är dina syskon just nu? På Gotland, och kollar på tv....
Vilken tid gick du upp imorse? Halv nio
Vad gjorde du kl 2 inatt? Gick och la mig
Vad är det första du gör på morgonen? Duschar
Vad ska du göra efter det här?  Äta middag =)

Förresten, jag kom på att det här är första hösten på 2 år jag inte haft en "kille i mitt liv" :O Vet inte riktigt vad jag tycker om det....

Hihi snart kommer bilderna!

Lördag

Idag har jag vart på Nicoles dans, lekt med Axel i lekrummet, blivit kär i en SKKITFUL mössa, men tänker ha den ändå. Sen så bakade jag muffins som hjag alltid gör när jag kommer hit.
Det kommer bilder, när jag kommer hem.
Förresten, igår på båten så var det storm runt omkring och det var som om båten snarare hoppade fram än flöt, hade inte vart ett problem om inte hon som satt brevid mig, skrek varje gång något hände och typ bad till gud, det gjorde mig jättenervös, haha............. :) Ikväll så sitter jag och ritar i min lillasysters målarbok, skitbarnsligt jag vet, men jag tycker det är ganska skönt att känna mig barnslig lite då och då, så sällan man får göra det så jag tar tillfället i akt :) Skriver mer imorgon :)

Fredag, den bästa dagen på veckan

Idag så hade jag en bra dag, spanskan gick okej, NK-provet kändes rikrtigt bra, jag svarade på allt, i och för sig så gissade jag på några men det kändes bra ändå. Sen rullade allt på, och nu så ska jag om en ,halvtimma, åka till båten, för att komma till Gotland, får se om jag skriver något mer ikväll, kommer fram 20 över 11. Brukar bara lägga mig och kolla på tv då, har faktiskt presenter med mig den här gången.....

Ha en bra fredag allihopa! =)

Jag snubblade på något oväntat

Jag såg ikväll att den klassen jag funderade på att byta till, hade en blogg, haha, det var lite lustigt, dem ligger högt upp i listan dessutom...
Nu ångrar man ju lite att man inte bytte, hehe, eller nej, jag är ganska nöjd nu faktiskt. Det finns väl undantag men det finns det väl alltid! =D

Ja, för er som vill se här är MP1A's blogg

Förresten, mitt pluggande det går ju liksom, sådär, hehe, har ingen lust helt enkelt! Och jag har ändå 3000 saker mer som måste göras, men men, det blir väl en sen kväll helt enkelt!

Imorgon så är det i alla fall spanska med vår käre Thomas, sen Naturkunskap med Boel (vilket i o för sig är helt okej nu för tiden, förutom att hon alltid har röda kläder, det går mig på nerverna) sen så har vi Thomas igen, fast då är det engelska ( Och Carro kan visa sin psykopatsida igen).
Kort och gott, jag har inga som helst problem med skolan, eftersom jag ändå bara sitter och skrattar hela tiden, pluggar typ...... inte alls, men det är arbetet som är när man kommer hem som är liiiiiite jobbigare.....

Jag ska förresten läsa igenom ALLA motioner från ungdomsparlamentet tills på måndag, okej, det är typ 10 sidor, men det är just principen att jag MÅSTE göra det som är så fruktansvärt! Nej nu pladdrar jag bara, ska ju plugga, haha, det kommer gå riktigt bra på mitt prov imorgon(!) men om jag har tur så är jag inte ensam om att ha pluggat pyttelite(?)  *blinkar till Carro, i hopp om att hon är lika dålig som mig*

Jag är värd min semester

Imorgon klockan 20:00 så åker jag till min lilla mor på Gotland, och ska inte öppna en endaste bok från skolan, ska vila upp mig helt och hållet i två dagar, så jag orkar med nästa veckas stress, för det första så är det såååå välkommet, jag brukar i vanliga fall tycka att det tar emot att åka dit, det brukar alltid hända så mycket här, men den här helgen vill jag inget hellre än att bara ligga i soffan, kanske gå på promenad med hundarna och leka med småsyskon. För det andra så haha, jag skulle inte pluggat oavsett om jag vart där eller här.  Den trötthet jag känner nu är något jag aldrig vart med om förr, dessutom så får jag ont i hela kroppen p.g.a. (tror jag i alla fall) att jag stressar runt så mycket. Det är väldigt svårt att planera in att träffa kompisar+göra läxor+att ta hand om mig själv, och pyssla om mig, det funkar inte!


Hehe jag hittade en låt som jag absolut bara älskar ♥
Länk här Videon är lite off, jag vet, men men, haha inte den som är viktig

Torsdag

Hu ja, haha äntligen så var den här dagen över, matte imorse, tror vår lärare börjar bli lite orolig att vi inte pluggar något på lektionerna. Vi har ju trots allt prov nästa vecka, haha.... Men jag och Carro gjorde som vanligt, satt och pratade om helt andra saker.....

På engelskan sen så hade vi hörövningar, en total-deprimerande låt spelades, typ  om att föräldrarna skilt sig, okej inte så deppigt, men för en hörövning. Sen började vi prata, Josefin, Carro, jag och Melanie att prata om Stolthet och fördom (pride and prejudice), då kom vår älskade lärare Thomas och lyssnade, han la sig i med, haha det var bara lite too much. Och för 4året i rad nu, så ska jag lära mig oregelbundna verb, kan ALLA utantill nu känns det som, men det ska upprepas....

Samhälle fick vi ett papper där vi skulle placera ut de olika partierna, som liberala, konservativa eller socialistiska, jag hade alla rätt förutom 2! Imponernade om jag får säga det själv =)

Och nu till det lite lustiga, dataprovet idag så är jag ganska säker att jag fick IG! Eller jag är säker på det, haha, alltså det var bara pinsamt, inget funkade och jag hade ingen aning var saker skulle vara...

Så nu ska jag verkligen sätta igång att plugga, så det här inte händer igen!

Onsdag

Oj oj oj, idag var en otroligt intensiv dag, jag orkade nästan inte med.
Ja, vi var i Brännkyrka Gymnasium idag, och min grupp är väl okej, men helt borta, det var som om vi gjorde fel hela tiden, man ville bara bort!
Helt plötsligt så träffade jag en kille från min gamla skola! Det var kul, fast vi pratade inte, sa bara hej :) men det räckte....
Nu ska jag plugga matte, och sedan till data-provet........ Inte kul, men men.



Toba. filmerna finns på youtube...... men dem är jättegamla, typ 4år gamla.

Kunde inte låta bli

Jag kollade på filmerna. Filmerna där störda människor, mot andra störda människor.
Jag menar självklart filmerna med dem som nu mördat en människa, och jag mår illa. Min blogg blir väldigt dyster, men jag mår seriöst illa av att det är såå FEL på mänskligheten idag. Jag lider och känner mig definitivt inte säker där jag är, alla ungdomar som inte slåss, kommer nu leva i skräck, kanske inte visa det, men alla kommer ha det i bakhuvudet. Jag känner i alla fall så, jag skulle helst av allt bara krypa ned under täcket och slippa se allt som händer. Hur kan vi ha låtit det eskalera som det har!? Hur kommer det sig att sextonåringar har börjat mörda?

Jag kan ärligt säga att jag fruktar lite att vara ute, jag har alltid vetat att man ska akta sig, men då har det mest varit äldre gubbar, äldre gubbar jag som tjej ska akta mig från, men de senaste dagarna visar ju bara att vi måste akta oss från alla, man ska inte lita på någon.  Men det funkar ju inte i längden, vi kan inte sluta lita på varandra, men det är så långt det har gått! Världen är ful, och Stockholm är ingen skönhet heller.....

Det känns som en dyster månad

Oktober har inte fått en bra start, Riccardo vars liv har tagits, blev första nedgången, det var lite obehagligt.
Jag förstår att det finns dem som är betydligt mer berörda än vad jag är, men bara tanken på att två av dem gick i min skola. JAG gick 2 månader med mördare, det är för mycket, jag känner även flera stycken som kände Riccardo, även det gör att jag känner mig inte trygg.
Det som gjorde månaden mer dyster är 19 åriga Liv, som fick bröstcancer för 9 månader sedan, tror jag, och nu är hennes liv slut, för imorgon klockan 20.00, samma tid som förmodligen alla vi sitter hemma glada, så ska hennes korta liv avslutas. Tänk på det! http://colourfulmiracles.blogg.se/ läs hennes historia.

Det fick mig att tänka, dels för att hon skrev det flera gånger, att vi måste ta livet på allvar och leva som om det inte finns en morgondag.

Så idag så undrade jag varför inte min skola hade en tyst minut, varför har alla andra, men inte vi, vi som ändå hade kopplingar till det som hände?

Nej jag är lite besviken på livet just nu, det finns så mycket hemskt, och jag kan bara göra en bråkdel bättre, och det räcker inte! Jag vill ändra världen helt och hållet! Jag tycker dessutom att alla borde ut och köpa ett rosa band, för det gör en skillnad.

Ingenting

Jag har ingenting att säga, =S hoppas något vettigt kan sägas imorgon....

Det jag skulle kunna säga är att idag så hade vi svenskatest, och det gick väl okej, sedan så skulle hela klassen åka till brännkyrka gymnasium, för vi har ju det hära ungdomsparlamentet, vi skulle träffa vår grupp och ha olika teambuilding-övningar, men vår grupp var lite spacey, så vi gjorde typ inget. På vägen hem så skulle vi åka mörby-tåget, och det stod på perrongen, så vi sprang, alla kom in förutom jag, och dörrarna stängs, jag fick lite panik, inte för att det gjort någon skillnad om jag åkt det andra tåget som kom efter, men så en kille i min klass, haha det var så sött! <3 Han gick emellan dörrarna som stängdes och tryckte upp dem, så jag skulle komma in, haha det gjorde seriöst hela min dag :D

suck

Ingenting intressant att säga idag..... får se om det blir bättre ikväll:p hehe

Besviken

Fick veta ikväll att en kompis har pratat bakom min rygg, och det tar ganska hårt, för han låtsades som om inget hänt precis innan jag fick veta det från en annan kompis. Jag känner mig sviken, sårad....

Och som grädden på moset så är det idag exakt 3 månader sen det tog slut, och livet ändrades, och jag är inte säker på att det blev till det bättre.

Nej livet har ju sett bättre ut faktiskt....

Ärlig

Jag har en vana att ofta spela en roll, en person som inte är jag, det är tyvärr väldigt få som sett den riktiga människan i mig, jag har flera olika sidor som kommer fram till olika människor, kalla det osäkerhet, jag bryr mig inte riktigt. Men här på bloggen så känns det som om det är den riktiga som skriver, här hamnar allt jag inte vill säga, allt jag tänker.... Och jag tänker mycket.

Den här bloggen finns inte till för att folk ska kunna veta vad som händer i min skola, eller för att skapa stora läsar-siffror, den är här för att jag behöver skriva av mig, och för att jag vill minnas saker som händer, jag vill sprida hur jag tänker så folk som läser får förståelse för mig, hur det är att vara mig... Ointressant? Troligen, men det är inte något jag behöver tänka på, eftersom jag skriver för mig, inte för någon annan.

Det låter som om någon klagat, men det har självklart ingen, däremot så känner jag att jag vill ha sagt att ingen verkligen känner mig, och om ni tror att ni gör det så tror ni fel.

Nu ska jag snart ut på en promenad, behöver rensa mitt huvud, och tänka vad jag vill ha gjort, vad jag vill göra med mitt liv helt enkelt, och planera något som jag kan se fram emot.

Söndag, dagen som alltid gör mig deprimerad

Värdelös dag idag.

Blev lite deprimerad också. för nästan alla jag känner från nian, dem glider bort. Förr så träffades vi varje helg, pratade ofta, och såg till att vi hade tid för varandra.
Sen nu, en av dem jag såg som en av mina bästa vänner, hon glömmer bort att vi bestämt saker, hon hör aldrig av sig, och det är som om hon inte bryr sig.

Jag förstår att hon har nya kompisar, det blir mindre tid, men att man glömmer en sån sak? Det är för mycket, jag har redan förlorat flera människor jag älskar den senaste tiden, en till vad är det då för poäng med livet? Att man ska mista alla man älskar?

Jag saknar hur det var i nian, då vi var 6 st tjejer som alltid höll ihop, men så förlorade vi en ( och man vet liksom inte ens varför), så nu så verkar alla gå skilda vägar, eller snarare, det blir grupperingar i gruppen, och det är orättvist.

Jag har kvar kompisar sen sexårs, och jag älskar dem men det är samma sak där, vi glider ifrån varandra , är det så svårt att ha livslånga kompisar?

Lördag

Ja nu har jag vart på stan med Kim, hon hittade inga jeans, men det är min förbannelse, allt som jag letar efter eller möjligtvis den jag är med, det hittar man aldrig! Haha jag hittar aldrig det jag vill ha t.ex....

Nu håller jag på att göra mig klar för fest ikväll, bröllopsfest, det blir trevligt det, hehe, alla som är där har "känt" mig sen jag var typ 1månad gammal, så det blir många gamla goda ansikten ;)

Bloggutseendet?

Vad tycker ni? Jag blev ganska nöjd faktiskt, känns ganska mig, hehe.
Jag håller alltså på att lära mig HTML så jag kan göra mina egna sidor, kan behövas nu när jag ska starta en big ass-sida! Den ska vara super-avancerad, där man kan bli medlem och så ska det finnas ett forum, chat (fast det är jag inte säker på), och en egen profilsida. Typ en community, fast det kommer handla om en sak, min alldeles egna små jobbiga besatthet: våldtäkter, (ja jag är galen, men ni får leva med det,) det ska bli en sida för alla som är trötta på systemet som finns idag, och som inte finner sig i att oskyldiga kvinnor våldtas, och sedan får lida för det i all evighet, medans mannen inte ens fälls. Haha jag ska vara tyst nu, allt kommer finnas på sidan, som jag ska börja planera nu. Så den kanske är uppe om en månad, eller två, vill ha ALLT fixat innan den läggs upp.

Nu ska jag sitta och bli deprimerad i min ensamhet, eller så ska jag ha spa-kväll, och göra ansiktsmask och fotbad, haha det var allt jag kom på.


Skorna är borta :/

Japp, så jag lämnade tillbaka dem.

Och som svar till "Putte": Nej det är nog inte mina ben som blir tjocka, haha, så får väl träna dem istället, inte lika lätt dock.....


Jag ska nu skissa på hur jag ska ändra min blogg, det ni! Den ska blir stylad av mig, får se hur det går, och när jag har 100besökare, så ska jag ta studiobilder, haha så ni borde kolla in min blogg nu :p

Hejsan

Idag så flöööög timmarna förbi.... Så skulle jag säga om jag inte tyckte att tiden gick i snigelfart, satt typ och kollade på klockan hela tiden, och har ni märkt att då går faktiskt tiden bara ännu segare, så en skoldag på 320minuter, ni får täkna om det till timmar själva, kändes som 3dygn, hehe.

Melanie fick mig att skratta flera gånger idag, fast det enda jag kommer ihåg just nu var när hon nääästan ramlade ner för trappan, alltid roligt sånt...

Carro och jag hade slagit vad vem som skulle få bäst på engelskaförhöret förra veckan, och vinnaren blev!


Inte jag, alltså så vann Carro, men enbart för att jag hittade på ett eget uttryck, som finns på svenska men inte på engelska. Mitt uttryck: got on you feet. Alltså det skulle stå got on your feet, som är svenskans typ: kommit på fötter. Så ja, det blev inte full pott här inte!
Idag på förhöret så gick det ännu sämre, men det var säkert bara för att jag inte pluggat, haha så hittade på svar istället.

Nu ska jag snart åka till stan och byta mina stövlar, visade sig att en tjej i klassen har likadana, och jag har helt enkelt bara något emot sånt, okej om det bara vart en i skolan, men samma klass, Too much helt enkelt!
Så min lille far får följa med, för att dem inte ska tjafsa om det, brukar lätt bli så, att dem säger att man inte kan byta, fast dem inte ens är använda, men så är pappa med och då fixar det sig på 5sekunder, så han får följa med som säkerhet, annars blir jag aldrig av med sko-helvetena!
Lite deppigt att hon har likadana, eftersom det var det första paret jag hittat som får mina ben att se normala ut, istället för tändstickor, antingen så måste jag träna upp mina ben eller så måste jag äta mer så dem blir tjocka, undrar hur det blir hehe.

Nu lockar tv:n för mycket! Skriver om hur det blir med stövlarna! ♥

Torsdag, men enligt mig och Carro är det lördag

Så idag så såg vi ung utan pung i skolan, jag är typ kär i Bill som är med, haha,fast detta är tredje gången jag ser typ samma show, så det börjar bli väldigt tjatigt...

Idag så köpte jag skor, är däremot osäker om jag ska behålla dem. Vad tycker ni?

image45

Nu så ska jag plugga spanska och sedan engelska, väldigt duktigt av mig.

Förresten data-provet blev skjutet för att vi inte kom in! Lycka haha

Besökarrekord!

Haha idag så slog vi måndagens rekord, som var 29besökare. Ikväll var det nämligen 35! haha, sakta men säkert framåt ;)

Har ni sett den där reklamen från valio? cotti totti eller var det heter, med keso i yoghurt? Alltså det låter jätteäckligt, om någon är av annan åsikt snälla säg till då, men det låter riktigt äckligt.

Scrubs är världens bästa, haha, kan se avsnitt om och om igen, hehe. Nej nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon! =)

Äntligen!

Nu är min samhällsuppsats färdig, nu får vi bara hoppas att det blev rätt, annars vet jag inte vad jag ska göra!
Ikväll var det ju premiär på Bonde söker fru, underbart program! Satt och funderade på varför alla bönder under trettio var grisbönder.
När jag såg det så mindes jag hur kul jag haft på min gammelmormors gård, saknar det lite, tror nog jag ska åka dit nästa gång jag åker till Gotland, den är så rolig, speciellt på somrarna och man kan hitta kattungar där. Fast jag har alltid ovanan att vilja ta hem dem, och det går oftast inte så bra, så vi har slutat ta dem... Fast dem är så underbara ändå.

Nu är det fortsättning på Grey's Anatomy, spännande!

Imorgon förresten så är det "Fransdagen", då ska vi kolla på teater i aulan, och har inga lektioner förrän efter klockan 12, så vi hinner tyvärr ha dataprov, som jag inte tränat på, för jag vet ju inte vad jag ska plugga på, eftersom läraren blev galen senaste lektionen, så alla försöker hitta i dimman just nu, (säger man ens så?)

För att det är roligt

 
Jag, 2004


Jag i mars, 2005

 
Mars, Maj och Juni 2006


Oktober och November 2006


Januari, Februari, Mars, April, Maj och Juni 2007


Juli, Augusti och September 2007

Vilket år och månad var bäst? Hehe. (Vet inte om ni fattat, men om man trycker så ser man större bilder hehe)

Såå, Lina hur såg din dag ut?

Ja, den såg ut som vilken annan dag som helst, och det är väl i stort sett sant, förutom att jag inte var i skolan, men det har jag ju redan sagt, nu så sitter jag och stickar Carros halsduk, haha vi får se om hon tycker om den, jag är så beroende av att sticka, men eftersom att jag bara kan halsdukar så tröttnar man ganska fort.

Nagellackborttagnings-wipes var faktiskt bra, det försvann i alla fall.

Okej, jag skulle säga något om den här personen, som vi får kalla N, eftersom hon är den enda i Sverige som heter såhär..... N gick i min gamla klass..... She's a fruit-cake!

Ledig?

Idag så fick jag nog, och stannade hemma, inte för att vara ledig, nej nej. Jag ska plugga så mycket det bara går, och eftersom jag fick sova så länge jag kunde så känner jag mig ganska pigg nu faktiskt så jag orkar nog med. Så det känns bra, än så länge håller jag fortfarande på att vakna till, men sedan så sätter jag igång med samhälls-uppgiften och därefter naturkunskap, för att runda av med att kolla lite på vad man ska kunna till data-provet.

Hehe =)

HAHA!

Den här killen bara måste jag gifta mig med :

Meddelande från howgrove

Skickades Idag 09:27 Svar: sötnos
Ok...du förstår väl så småning om att kvinnor och män är väldigt olika biologiskt och psykologiskt... Ha det bra.. kram.. ni lesbiska har det säkert skönt på ert sätt

Varför han skrev så var för att jag sa att jag inte ville se hans weiner i webcam, förståeligt? Jag tycker det. Det är så kul med killar som är så här, dem är patetiska, (och det kommer låta som skryt  men tro mig det är det inte....) Det här händer nästan dagligen.

Så lite på skoj såhära en trevlig tisdag eftermiddag, Lina's lilla raggningshjälp!:
1.Om du ska prata med en tjej, säg något sött, eller ännu bättre skriv "Hej, Hur är det med dig? Du var ganska söt *rodnar*.
2. SÄG ALDRIG, alltså aldrig, om du inte känner tjejen väl, "vill du se mig i webcam, jag får sån ståkuk utav dig". Kan det bli äckligare?
3.Tjejer är inte svåra, bli inte sura om hon direkt inte öppnar sina armar mot dig, det tar tid, men det gör det även för normala killar, alltså INTE dem desperata.
4.Spela självsäker, och jag vet, ytligt, men försök att hitta tjejer på din nivå, så att om du vill ha den "populära" tjejen, tänk om, såna saker funkar ändå bara i film.

Haha det sista var inte för att vara elak, =)

Hur som helst, filmen, (This is England, för er som inte läst förra inlägget) var helt okej, jag är lite galen och tyckte någon borde dött. Men det var verkligen en insyn i brittiska liv på åttiotalet, kändes det som, men hey, vad vet jag, levde inte då sörru. Tycker nog att man borde se den, dock var det ingen American History X som förövrigt är awesome! Hehe, se den med, or else!

Jag klagade ju väldigt mycket på klassen i början, men känner nog att dem vuxit lite på mig nu, nu är det själva skolan jag inte gillar, men klassen är okej, man kan liksom hur den "fungerar", om det är såna uttryck vi ska använda.
Idag ska jag faktiskt plugga, alldeles strax, hoppas jag, hmm, nej jag försöker inte fördriva tiden genom att skriva för mycket... Idag ska jag plugga matte, börja på samhälle och om jag hinner naturkunskap, annars gör jag det imorgon, slutar 10 i tolv, Burn Carro, BURN!

Förresten så skulle jag köpa nagellacksborttagningsmedel, och hittade en liten roliga sak från Åhlens som är små wipes, som redan är klara att använda, så ska testa dem, kan vara bra, vem vet.....

Nu kommer jag matteboken! Lina kallopsar away, (kallopsar är ett väldigt påhittat ord för galopp, som en häst gör, och häst i min värld är plugghäst. Så alla förstår )

God morgon :)

Det blir ett morgoninlägg idag, har sovmorgon, så tänkte passa på =) Idag ser min dag ut som så att jag ska snart åka till skolan, där vi ska prata lite om rasism eller var det nazism, aja något utav det och det är ju trots allt lika viktigt, sedan ska vi åka till biograf och se This is England, det blir alltså en skön icke krävande dag som det känn som om jag behövde just nu faktiskt. Och ikväll, ikväll då måste jag plugga, plugga och plugga. Data, Matte, samhälle, allt! Ser inte direkt fram emot det.

Nej nu börjar det bli bråttom, berättar senare om filmen var bra :p haha♥

Fascinerad och lite avundsjuk

En kille från min förra klass i Rålambshov, det är inte så intressant, men ändå, han och hans flickvän har vart tillsammans i 1 år nu. För det första: ETT helt år! det är 365 dagar, jag menar det närmsta jag kommit är 6månader och EN dag, haha Viktig med den där dagen ;).

För det andra, det visar hur fel första uppfattning man kan få av en person. Jag trodde nämligen att han var lite av en player och hoppade från tjej till tjej, men se hur fel jag hade! Men han skickar såna vibbar, han är lite "macho" men så hör man hur han pratar med sin tjej, typ viskar ut orden, inte för att han skäms (tror jag) utan för att det är mellan dem två. OCH dem pratade hela tiden, kändes det som i alla fall....

I slutsats: Jag älskar och saknar 9c1, och c2 om jag ska vara ärlig, men c1 ägde allt, den perfekta klassen! ♥

Haha min nya klass har en ganska lång väg kvar innan perfekt, men men, vad förväntar man sig. Kom på en ganska bra liknelse: Det är som sexan igen. Dem som förstår det förstår, dem som inte förstår, stackars er.

Apropå klass, så kom jag att tänka på läxor, och det blir imorgon istället som jag gör dem, känns bra att skjuta på allt, igen!

Min dag, den sög.....

Den här dagen vill jag aldrig gå igenom igen! Först så blir jag jättesen för att jag duschade för länge, eller jag kom inte sent, men var nära på. Sedan när jag kommer till spanskan så antar jag att jag missat att skriva upp att vi hade glosor med, så det kunde jag ju inte alls. Svenskan var okej, vi gjorde ett test i läsförståelse och jag tror det gick ganska bra. På historian fick jag veta att min mind-map jag höll på i 4 timmar med, den var för lite saker på, jag hade skrivit FÖR lite.... Och sedan samhälle, ännu en VÄRDELÖS lektion, hade gjort rätt, men det var för lite där med.... hmm undrar varför? Kan det möjligtvis vara så att jag inte lär mig något, för att allt suger!? Neeej så är det nog inte, jag är bara lat, eller? Fan vad dålig dag, nu är jag väldigt nära att ta sönder något, men ska hålla igen, och laga pannkakor, se, skolan fick mig att göra pannkakor, illa, illa.......

Förresten, jag ska göra om samhällsuppgiften så att jag har något vettigt att komma med på torsdag då vi ska ha skrivit en motion, synd bara att jag inte kan ett jota om miljön!

RSS 2.0