Nu var man framme

Så okej, nu är jag framme vid min mamma, på Gotland... Likadant som alla andra gånger, alla klänger på en, men det är helt okej =)

Idag så har det vart en helt vanlig dag, jag har vart extremt uttråkad, och så blev jag irriterad på historieläraren som pratar alldeles för mycket, jag var nämligen lite stressad. Skulle hinna till flygplatsen, klockan 4 skulle jag vara där, så det gav mig exakt 1 och en halv timma från det att jag slutade till jag skulle vara där Var  tvungen att gå hem emellan med, skulle byta kläder och packa ner lite saker. Panik, men som tur var så fick jag skjjuts av Ingela, så jag var framme prick 4, flög, och träffade min lillasyster ♥♥

Imorgon så ska jag på lillasysters dansavslutning, hopaas innerligt att det inte blir som förra gången, då jag var tvungen att dansa med, haha det var så pinsamt, eftersom jag har ungefär 0% danskänsla i mig =P

Och senare ikväll blir det alfapet, men just nu ska jag uppdatera mig om några andra bloggar och lyssna på System of a down haha =)

nu är jag vid flyget... Blev lite stressigt på väg hit, så n

DSC01690.JPG
nu är jag vid flyget... Blev lite stressigt på väg hit, så nu unnar jag mig en bulle. Berättar mer om min spännande dag ikväll när jag är hemma. Puss på er <3

Känner mig onödig

Jag har börjat gå runt med två Ipods, känns otroligt onödigt eftersom jag inte lyssnar på nån utav dem. Men just nu så har jag en blå Ipod Shuffle och en blå Ipod Nano... Jag gillar blått =)

Jag är jättetrött, och väntar just nu bara på att alla Ipods ska ladda klart, så kolla jag på scrubs med, haha, älskar scrubs....

Nej ni får har en nice kväll, och ja, jag ska lägga in bilder på mig i päls imorgon =) haha godnatt <3

På väg att bli sjuk?

Sitter och fryser ihjäl, och jag har ändå elementet på högsta och ett stort duntäcke över mig, hmm...

Idag så fick vi tillbaka samhällsproven, fick g/vg, blev lite besviken faktiskt, men men, det får väl duga.
Ingen datorlektion så jag och några från min klass åkte till hornsgatan och provade lite kläder och såna saker.

Jag har lite beslutsångest, vet inte om jag ska åka hem innan jag åker till flyget imorgon eller inte, jag tror att jag hinner, men är inte säker, så det är jättejobbigt... Om jag åker direkt från skolan så måste jag ta med mig alla sakerna som mamma bett mig köpa till henne, så det är lite jobbigt det med.

Jag märker att det jag skriver är väldigt ytligt, men jag har bara djupa saker att skriva när jag känner mig lite deprimerad, och det gör jag väl inte nu... Förutom att jag fick en släng idag, en timma innan vi slutade, att jag ville bort, jag ville byta skola, jag var trött på typ alla, eller ja, typ alla..... Men det verkar komma och gå  lite då och då, (hihi det rimmade), men det kanske känns annorlunda imorgon.

Nej om man ska lägga sig och vila ett tag =)

Trend i bloggvärld?

Jag har fått en känsla av att alla bloggar som finns nu för tiden är antingen om unga föräldrar, och tro mig inte fel, jag älskar dem bloggarna och läser konstant, och så finns det modebloggar.... Modebloggarna suger, helt ärligt, det är det värsta jag "läst" någonsin, ingen bryr sig eller har jag fel? Alla ser bara likadana ut hela tiden, köper samma kläder....

Haha ja, var bara tvungen att säga det. Just nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy, men bara men ena ögat, det är inte så intressant, fast jag borde tycka det, eftersom det 'är säsongsavslutning.

Har gjort matteläxan halvhjärtat, det är så fasansfullt tråkigt... Haha, hatar matte....

Förresten, Linnea och Tuva som jag träffade idag, kommenterade att jag pratar som en gammal tant, för jag kan massa gamla ord, som nästan ingen använder idag, Linnea tog fettdrypande som exempel, men det är väl ändå fler som säger.... eller? Aja, jag gillar mitt knepiga sätt att prata, det gör mig minnesvärd. Jag kommer vara "Lina med de konstiga orden", gud vad fantasilöst det där var, men men, jag är trött, så då får man vara fantasilös =D.

Onsdag

Idag vaknade jag och ville verkligen bara gå och lägga mig igen, men jag drog mig upp, och gick till skolan, det var nästan ingen där, men det är ofta så på onsdagar eftersom halva klassen bara har två lektioner, matte och handledartid, jag brukar vara borta på onsdagar, men jag har lovat att inte göra så längre, så ja, jag gick.

Snart ska jag åka in till stan =) hehe. fast jag kom i och för sig precis hem därifrån, var tvungen att köpa massa saker till min mamma som jag ska ta med dit i helgen.

Snart sova

Jag måste snart sova, har mått illa hela dagen, och det är ju som man säger, det finns inget sömn inte kan bota.
Jag vet inte vad jag föredrar mest, att det faktiskt kommer upp något, eller att må illa :S Inget utav det är särskilt kul...

Kollat på Desperate Housewives nu, antingen så är jag riktigt smart, eller så är serien helt korkad, för jag typ listar ut alla "hemligheter" på en gång, innan dem avslöjats ja.... Haha, juste, skrattade nästan ihjäl mig, för jag kollade på Ugly Betty i brist på annat, så hör jag hur en låt från High School Musical kom helt plötsligt, vet inte om High School eller Ugly Betty ska skämmas mest =) =P


Är inte det här sötaste smileyn?: =o) Älskar den ♥

Nej godnatt på er allihopa =)

Tisdag, och jag fick sluta tidigare

Ja som sagt, vi fick sluta tidigare, men bara dem som inte hade omprov *blinkblink*

På svenskan idag så skulle vi gå igenom våra resultat från reklam-läxan, alltså att vi skulle tolka åldersgrupp och om det var humor eller skuld man spelade på. Typ. Men i början av lektionen så sa John (svenskaläraren) att det var massor som hade skrivit dåligt på sina noveller, vet inte varför men jag tror min är en utav dem! Tragiskt.

Visste ni att det är temperaturskillnad mellan söder och Kungsholmen, blev helt förvånad, för på väg från skolan så ville jag ta livet av mig, men så kom jag till Fridhemsplan, och där var det varmt.. Nej det var obehagligt.

Nu så ska jag vara lite uttråkad ett tag, och sen börja plugga matte =)

Måndag

Idag så hände det väl sådär mycket, vi fick se en film om tortyr på historian. Jag tror jag är ganska störd, för enligt mig så var det ganska fascinerande. Det enda jag inte klarade av var när hud vad inblandat, det tyckte jag var lite äckligt, men annars, jag vill nästan se folk bli utsatta i jungfru"nånting". Dessutom så fick jag en bild i huvudet hur det skulle vara att vara i en, veta att snart kommer jag få massa spikar i mig, och jag kommer känna smärtan från dem, när dem sakta men säkert tränger igenom min hud. Ja okej, mina tankar är kanske inte alltid så normala.

Köpte Visine idag, ska se om min ögon blir bra efter det, dem är väldigt torra och inte så trevliga att ha öppna helt enkelt.
Haha förresten, min lunch idag bestod av 4st pepparkakor, börjar bli lite orolig att jag är beroende, hehe.

Vi fick en läxa på svenskan som jag inte riktigt förstår, det var att vi skulle hitta en reklam som passar in på nån "mall", och vilken målgrupp det riktar sig till. Låter lätt, men jag vet inte om jag skulle ta med reklamen eller inte?

Nej nu ska jag klura på om man kan utrota malaria! =D Ciao ;)

Trött på datorn.

Nu tänker jag stänga av min dator, känns värdelös just nu. Haha så som sagt, nu stängs den av!

Godnatt allihopa ;) ♥

Älskar att inte göra något....

Idag så vaknade jag vid 10, gick upp och lämnade tillbaka filmen från igår. Sen gjorde jag frukost, la mig i sängen och läste, så nu är min bok snart slut... Den är inte så jättebra, men det är okej. Så nu har jag legat i min säng hela dagen igen, läst och kollat på tv. Älskar såna här dagar.

Däremot ser jag inte riktigt fram emot att gå till skolan imorgon, det låter lite trist, men det är väl bara sånt man får stå ut med! Det positiva är i alla fall att jag har ingen spanska, vilket betyder att jag börjar 10, sånt gillar vi =). Nästa helg ska jag troligtvis till Gotland, kommer inte ens ihåg när jag var där sist, så det ska nog bli lite kul att åka dit.

Ja, ha en bra söndag nu då ;)

Haha det är söndag!

Nu har jag "chillat" med Kim i några timmar, vi såg dukes of hazzard: the beginning. Inte riktigt samma sak när inte Johnny Knoxville eller "Stifler" var med, men men, det var väl okej, Fast en till sak som störde, Daisy Duke var inte blond, uten brunett :S kändes helt fel.

Har äntligen fixat bidlerna så dem kommer snart, här nedan =)....

Jag har just nu panik, är ensam hemma, är extremt mörkrädd, men jag har min enorma kniv med mig (för att skydda mig, ifall att......) och så har jag peppakakor, julskum, päron och apelsinjuice, det enda som saknas nu är lite ädelost, och det hade vart perfekt, men den blev uppäten tidigare idag =(...
Lagade även Carbonara idag, fast på havregrädde, eftersom jag har blivit superkänslig mot mjölksaker, så jag håller mig till havre och soja. I alla fall så hade jag i glögg-ost, den är extremt god, känner verkligen glöggsmaken, underbart. Men själva maten blev ganska äcklig faktiskt, men men, det var inte riktigt poängen. Jag vet faktiskt inte vad poängen var, haha.

Bilderna i alla fall:

 
Min ring               Hade en bra hårdag      När jag klippt mig    Läskig Kim            Jag i Kims glasögon

Det finns aldrig det jag vill ha.....

Jag kommer aldrig hitta det jag exakt vill ha, hittade t.ex. inte nån väska, sen letade jag efter ett par helsvarta tumvantar, det hittade jag inte heller..... Nej det sög :O

Snart kommer Kim, eller först ska vi gå och hyra film, sen ska vi hit och kolla på filmen, haha.

Sen har jag väl inte så mycket mer att säga, haha, ha en bra kväll, så skriver jag senare =)

Lördag =)

Idag är det lördag, jag är ensam hemma ikväll, men Kim (kanske Tuva?) kommer hit ikväll för att kolla på film...
Innan det så ska jag åka och köpa en väska, sen träffa Kim, följa med och kolla på hennes Kung-Fu, tydligen så finns det en snygg kille där, haha så jag är med som stöd =)

Såg en ganska cool grej, haha, okej, andra tycker nog inte det men jag gör!
Bilar som står i solen, deras frost smälte på två sekunder, medans bilarna som aldrig får sol på sig, har fortfarande frost, woooow.....

Sa ju att det skulle komma bilder, men jag har inte fixat till det än, så det kommer antingen ikväll eller imorgon, =)
Troligtvis ikväll, efter att Kim gått, hehe, =) tänker nog sova i soffan, eftersom jag är extremt mörkrädd, haha!

Fredag, och tillslut, fick jag min ring

Nu har jag alltså köpt en diamantring, diamanten är mindre än misnt, men haha vem bryr sig, bara att säga att man har en får vara gott nog =)

Fick även MVG på engelskan, känns väldigt skönt, men tröjan som jag lovade mig själv, får vänta, för nu blev det för kallt att gå på stan.
Just nu är jag på pappas jobb, ska gå och klippa mig snart, passade på att gå samtidigt som pappa, haha.
Vet inte riktigt hur jag vill ha det, gillar det just nu, men vill ändra det, vet bara inte hur, men det ordnar sig säkert.

Nu måste jag nog gå, pappa vill ha sin dator =D

Syns snart, då får ni lite bilder med =D


Ingen ring för mig inte :(

Haha nej men jag är inte så besviken, kom hem med 2 halsband, ett par örhängen och en nyckelring istället, ajuste, och en present till min lillasyster, fast det blir en julklapp eftersom jag inte hittade något till min lillebror =)

Bilder på sakerna:
     
Min sköldpaddsnyckelring, ugglehalsband, ett äppelhalsband, och örhängena. =)

Här är bilderna Carro tog idag, och bara en liten bild på Carro, herself:

       
                                                                         Läskiga fingrar

 
Det här är Doofus-Carro ♥♥
(okej, det blev två )


Torsdag

Provet är avklarat, känner nog i alla fall att det blir ett g, och det räcker för mig.

just nu sitter vi i datasalen, doofus-carro sitter berdvid mig och försöker ta en bild på sig själv som blir bra.

Jag ville skolka som två andra i klassen,  men nej nej, Carro är för svag, så jag är fast.

Efter skolan ska jag gå och köpa antingen en  diamantring eller ett diamanthalsband, på guldfynd, för att bli av med mitt tillgodokvitto :p hahahahaha

Adios, nu ska jag gå och köpa Carro =)

Fotboll!

Och jag kan fortfarande inget till mitt prov :(

Seriös panik.
Men vi hoppas nu att Sverige blir klara för em =),

Haha känner mig lite töntig, men men, det får man vara! För det är roligt, och fotbollsspelare är heta. Och duktiga, ja dem är duktiga med.....

Hoppas alla märker att jag bara skriver det här för att slippa plugga :O

Presenter

Nu har jag vart och hämtat mitt paket från Friis & co. Det var en underklädespåse, men jag tänker nog använda den som necessär, och ett halsband, jag var typ inställd på en ring, kanske ett halsband, blev lite glatt överraskad faktiskt.

Bilder:

 Lite taskig bild, men orkade inte anstränga mig för att det skulle bli bra.

Samma sak med halsbandet, men men, man ser det viktiga. =)


Förresten, missa inte matchen ikväll :O Sverige-Lettland, fast jag kommer missa slutet, det är förbjudet att inte se Grey's anatomy :)

Hu ja, politik är inte min grej

Jag läser och jag läser, men det fastnar inte, jag är helt ointresserad hur riksdagen och regeringen fungerar, vissa frågor, visst lite spännande, men bakgrunden och alla utskott, helt ointressant, synd bara att det är prov på det här imorgon.... Men men, lyckas jag skramla ihop ett g får det väl räcka! :D

Godmorgon

Idag tog jag mig en sjuk dag, eftersom jag vaknade med världens ont i halsen, kände att jag kunde göra bättre saker hemma då. Så idag ska jag plugga till mitt samhällsprov som är imorgon.
Juste ja, anledningen till "godmorgon" är för att jag vaknade för inte så länge sen.

Min avi från friis & co. har kommit idag, så ska gå och hämta den klockan 3. Man får inte innan dess. Väldigt spänd faktiskt, för det kan väl inte vara ett halsband eller en ring om det kommer en avi? eller? Aja nyfiken är jag i alla fall!

Paolo Nutini är var på Jay Leno, han ser allmänt störd ut :S men han sjunger ju riktigt speciellt, det är ganska avslappnande att lyssna på honom=)

Hungrig som sa*an

Jag är jättehungrig och sugen på något speciellt, som jag inte vet vad det är, så nu sitter jag med mitt gröna vaniljté och försöker komma på något. Ska snart sätta mig och läsa, Katarina von Bredow.

Förresten, mitt favoritdiadem sprack idag, och eftersom det är köpt i Spanien så kan man liksom inte bara springa och köpa ett nytt, så jag limmade ihop det, lite lodigt, men va'fasen, det är favoriten, är desperat!

Jag älskar jättekoppar, haha kom fram till det alldeles nyss, dem knäcker! =)

Filmer

Sa ju att det skulle komma en film nu =)
Det är här exakt vidden av min töntighet!











Och här är mina tofflor

image78
Lite mörkt, men ni fattar =)

Kallt!

Ett litet inlägg, kände att jag behövde lätta mitt hjärta =)
Mitt element är avstängt!! Jag fryser typ ihjäl, det är hemskt! Ska hitta mina fina tofflor snart, tar bild och visar, älskar dem nämligen.

Juste, jag har en väldigt fin film från idag, tänkte att jag ville visa en sida av mig själv som borde låsas in.

Tisdag

Idag var det ju gymnastik, men vi behövde inte göra så mycket, vilket är trevligt. På naturkunskapen så fick vi veta var vi ungefär låg i A och B-kursen, jag kan stolt meddela att jag ligger på VG i båda, wooow =P
Sen var det svenska, kan inte alls vad han pratar om, det låter som en massa rappakalja i mina öron, men okej, det kanske fastnar nångång... Vi hade även data, fick G på excel-provet, haha tyckte det var ganska duktigt ändå....
Kommer nog inte få bättre i data ändå, kursen är ju slut nu i december.

Imorgon har jag endast 140 minuter i skolan, ja plus tiden jag ska sitta med Carro och typ hitta fakta om Malaria. Känner att jag måste ge järnet nu om jag har VG, kan man inte släppa tyglarna redan och bara låta det bli ett g, så jag kämpar!

Just för tillfället sitter jag och tuggar på en Jawbreaker, du vet en sån där sak som är ganska stor, rund, med riktigt tjockt skal och inuti så är det ett tuggummi, väldigt gott och sött =)

Måndag, haha men jag har sovit bort det mesta.

Som rubriken lyder, jag somnade vid 4, och vaknade nu, men jag antar att det är för att jag kunde inte somna igår.... Så haha, lite värdelös dag.
Min måndag har i alla fall vart riktigt värdelös, hade kunnat gå och lägga mig igen imorse.... Men imorgon så är det gympa och hör här! Vi ska röra på oss! Herregud.... Synd bara att efter mitt "maraton" i lärdags så har jag fått världens värk i mitt ben, så jag kan inte ta i om jag är med. Är inte det bara typiskt, eftersom vi har typ teori varannan gång, och just nu har vi typ haft 16(?) lektioner, (hittade bara på en summa) och 9 av dem har vart teoretiska, (hoppas ni förstår att allt är bara ett ex. för att visa ungefär hur mycket teori vi haft(=  ).

Nu börjar jag nog bli lite piggare, vilket kanske inte är så bra, ska ju sova snart igen haha. Får väl dricka lite te.

Jag får förresten kanske tillbaka mitt no-prov imorgon, hoppas verkligen på VG =D

Ett väldigt vanligt namn,

Imorgon är min namnsdag! Alltså Elisabeth, haha undrar vad jag får för liten present?

Idag så sa en som jag har på msn, att han tyckte jag verkade stressad, inte bar när någon man inte träffat på typ 2 år säger att man verkar stressad, haha.

Haha okej, konstig fråga, men kan någon snälla berätta för mig varför killar frågar om dem får runka i webcam för en? Jag tror jag har skrivit det förrut, men det händer konstant. Vad är det som gör att killar tror att tjejer vill se det? :p haha.

Trött.

Den här helgen har vart lite sådär halv-stressig, men ja, det är väl bara så.

Jag kom på vad jag skulle skriva om, blev om att homosexuella också borde få gifta sig kyrkligt. Vet inte hur politiskt det är, men lite kanske? :p

Just nu skulle jag bara vilja sova, men jag måste skriva samhällsuppgiften. Så det blir till att vara vaken ett tag till. Imorgon så är Carro ledig från sin italienska så jag måste åka själv till skolan, otroligt tråkigt....... Så måste jag sitta på tråkig spanska medans hon är hemma och är glad :S:(

Söndag.

Idag så vaknade jag allt för sent för att hinna blogga, vi skulle nämligen till min gammelfarmor som fyller 85.
Jag är fortfarande ganska uppskakad från igår, men det kanske går över snart.

Min gammelfarmor har i alla fall en hund, världens sötaste, men hon börjar bli ganska gammal, typ 11år. Hon har börjat gå dåligt och haltar, hon har svårt att andas, jag tycker det är jättesorgligt, och kommer antagligen gråta så jävla mycket när hon dör, älskar den hunden verkligen.

Jag har förresten en läxa tills imorgon, som jag inte ens börjat med, att skriva en text som ska handla om en politisk fråga som jag känner för, kommer inte på en enda fråga... Det kommer nog gå ganska dåligt för mig, plus att vi ska redovisa den i små grupper imorgon, HAHA det kommer gå så sjukt dåligt.

Nu ska jag leta efter en fråga att skriva om, see y'all

Jävla skitställe!

Jag har alltid sett stället jag bor på som ganska säkert, det ligger lite avsides, det händer på sin höjd att en bil blir stulen lite då och då. Så händer en sån här sak som bara förstör hela min syn på världen, som gör att jag känner mig jävligt rädd att gå ute.
För er kanske inte det här låta lika obehagligt, men för mig, för mig så är det hemskt.

Jag var på väg hem från Kim, vi bor ganska nära varandra. Jag pratade med pappa i telefonen som jag alltid gör när jag ska gå ute när det är mörkt, jag kommer till en backe som ligger typ 200m ifrån mig, man ser hem till míg därifrån. Så stannar en bil, en röd bil för den som bryr sig, och han frågar något, men jag hör inte, så han frågar igen, och det är om jag vill följa med, jag bara neeej. Han säger jooo, jag får typ panik, men han kör iväg, men stannar typ 50m framför och vänder, jag får typ panik och börjar springa, pappa sa att jag skulle stanna så skulle han hämta mig.... Det är fel på det sättet att då hade jag hamnat i hans bil :S men iaf, jag springer en omväg, runt massa hus, och jag såg hur bilen stannade i backen.... Så jag sprang kanske 200m det snabbaste jag kunde, tills jag såg pappa och kom hem... Fyfan vad rädd jag var
Jag är fortfarande ganska uppskakad och kan typ inte andas, det var så kallt ute, så sprang jag, och så kom jag in, andningen är helt rubbad.... Gör skitont....

Men nu tänker jag börja tvinga pappa hämta mig om jag ska gå hem vid den här tiden.

Irriterande?

Haha jag sitter och kollar på High School Musical 1 & 2. Och tjejen som är med, hon den mörkhåriga.. Hon går mig så jäkla mycket på nerverna, skulle aldrig kunna lyssna på henne om hon pratade med mig, haha.
Stackars Zac Efron som måste höra henne typ all the time.....


Om en timma ska jag till Kimmie, vi ska se film, orkar inte göra något mer idag. Imorgon har jag planer på att städa mitt rum, och sen snart ska vi börja göra om så  jag får ett annat rum, =)

Jag håller på att somna och är jättetörstig, orkar inte dricka något, så jag tänker ligga såhär ett litet tag till haha, dör väl av uttorkning då =S

Hejsan, jag är trött

Haha igår var så jävla kul.  Innan vi åkte till Fatima så kom Nastaran hit och plockade mina ögonbryn, så nu ser dem nästan normala ut =)

Sen åkte vi till Fatima, dem som var där var: Oscar, Helia, Fatima, Carro, Virre, Tessan, Mathilda, Oliver, Niklas och GH. Niklas hade klätt upp sig, han var så fin =) Vi körde lite singstar, lät förjävligt. Vi körde "jag har aldrig" också, det var ganska kul, vissa chockade mig faktiskt. Haha vi blev lite fjantiga och körde snurra flaskan med, jag pussade flera st. Bl.a. Oscar, Niklas, Oliver, Fatima. Så jävla kul, jag och Fatima tjatade om att Oscar var så het hela tiden, och det är han också ;)

När vi skulle sova, så skulle jag sova med Oliver på golvet, det kändes lite skumt, för han skedade mig hela tiden, men varmt var det i alla fall.. Ajuste, och Oliver snarkar, så jävla högt, så jag kunde inte sova, så runt halv 4 så vaknade ALLA  eftersom jag satt och pratade med GH och dem... Det var hemskt, kunde inte sova på en timma, men så efter det så somnade alla om, och sov till nio, det var ganska skönt.
(tryck för större bilder)
Här är lite bilder
                             Oliver & Oscar           Niklas                        Oliver                          Oscar



Ljudet suger, men det är lite roligt ändå =)


Här är bild som Toba önskat, och en film på Carro =)

 Min sabla lugg, som jag hatade.

Goddag denna trevliga fredag!

Snart kommer Nastaran hit, hon ska sminka och noppa mina ögonbryn, äntligen haha. Sen ska vi bege oss till Vasastan och kanske äter vi något, det vet jag inte än. Efter det ska vi hem till Fatima, kolla på film lite sånt, med massa andra vi känner. Det blir nog trevligt. =)

Idag fick vi tillbaka historiaproven, Lina fick ett VG! Woooow, jag är så stolt över mig själv =) Alla fick i och för sig det, men äsch, haha jag fick, det är det som räknas. Mathilda kom till skolan idag med en tjej jag kände när jag var jätteliten, hon klämde min tumme i en dörr så den blev blå och jag tappade nageln. Har nog inte riktigt släppt det än haha. =)

Ha en trevlig kväll allihopa nu =)


Haha efter stormen kommer lugn

Nu är mitt enorma utbrott slut, jag har även gett upp att plugga, vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

Haha jag har ett stort fan till min blogg, har jag märkt alltså, haha den här personen citerar saker och frågar om saker, fast inte mig, för vår stämning är lite skum, tror det är därför iaf, jag har inte frågat...
Men det är lite lustigt haha, så HEJ på dig!
Jag gillar när jag får veta vem som läser min blogg, och haha, den här personen, verkar komma ihåg saker som är skrivna för en månad sen, woooow, jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev för en månad sen.

Imorgon så är det en "tjej"-kväll, det är massa från 9c1, och en utomstående haha, men det kan väl bli trevligt. På kvällen så är det prat om att Niklas, Oscar och GH skulle komma förbi och spela poker. Hoppas bara att Niklas är redo att jag snor marker från honom, haha.
Det blir nice, fast ibland så blir det lite uppdelat när vi är så många. Men men, jag har min faste troföljare GH med mig, haha så det kan fungera.

På facebook idag så blev Fatima och jag lite sentimentala, och började minnas alla våra åkturer till Coffee Cup, och den underbara varma chokladen från Café fix, så många minnen där ifrån. Folk blev ihop där, folk åt sig mätta innan dem skulle hem till någon och äta middag (den personen vad VÄLDIGT nervös, typ illamående nervös). Folk har suttit där och snackat MYCKET skit, om massa olika människor,  nej, det fiket var vårt ett tag. Synd att vi förlorade det lite =(

Men än en gång, hello doll, som kan mer om min blogg än vad jag kan, du har ju i och för sig alltid haft ett ganska skumt minne, så varför inte komma ihåg allt här? ;)


Ååååh!!!

Jag kan alltså inte plugga, för jag har ingenstans att sitta, så jag kommer få ig, tack så mycket......

Dålig humör nu....

Hemma från skolan, men ändå inte...

Haha jo är hemma nu, men har dels 5läxor, och ett prov, allt tills imorgon.. Roligt värre haha.

Jag är hungrig också, men vet inte vad jag ska äta.. Så jag väntar tills jag är svimfärdig och då rostar jag en macka eller nåt.

Idag fick jag respekt för en lärarkandidat vi har. Han heter Johan och har oss i samhälle. Varför jag fick respekt för honom var för att han kände igen ett citat som jag skrivit ned, som kom från Scrubs. Han sa även att det var nog en av dem bästa scenerna i tv's historia, WOOOW haha.
Engelskaprovet förresten, det var inte alls på Notting Hill, som min lärare fått det att låta som, det var istället en massa texter, som jag förstod men av någon anledning så hittade jag inte svar på vissa frågor. Gissade alltså på 5-6 frågor.

Nej nu måste jag bli klar med min novell! Jippi, bara trettiotusen sidor kvar att skriva =)

Torsdag

Idag är det som sagt torsdag, lycka! Bara en dag till fredag. Men jag ska hinna ha två prov, och miljarder inlämningar, och fasiken, kom på att jag glömt att läsa samhällsläxan.... Inte bra, efter jul så är jag fast besluten att börja ta skolan på allvar, då typ alla våra betyg sätts. Datan som är slut i jul, ja den känns ganska förlorad. Så vi skiter i det nu haha.

Förresten, jag fick ett ryck för ett par dagar sedan och skickade ett mail till en kvinna på Friis & co. För att klaga på att väskorna blivit så fruktansvärt dåliga nu förtiden. Min andra väska gick ju sönder förra fredagen. Kände att jag ville klaga, och då sa hon att som kompensation, så skulle jag få en överraskning så nu väntar jag!  Haha, Carro trodde det var en brevbomb. Och det kanske det är... Skulle inte det vara ganska coolt. "hej jag fick en brevbomb från friis, vill du skaka min hand?" så visar man sin plasthand, eftersom den andra sprängdes sönder... Usch vad tråkig och konstig fantasi jag har! =)

Mognat?

Haha okej, jag har haft min blogg sen september, men jag känner att jag ändrats ganska mycket. När jag började skriva då var jag sur och sårad, nu fattar jag inte ens varför. Men det är väl som de sägs: tiden läker alla sår. Och mina sår är färdigläkta. Så how about that? Antar att ni är lite småstolta över mig! Hehe, min novell går sakta men säkert framåt, imorgon kommer den bli klar i alla fall, och det är väl tur det!

Förresten så fick jag höra att "mitt gäng" var tystlåtna, och jag blev lite deprimerad, med tanke på att jag pratar ganska mycket, hela tiden, så får man höra att det inte hörs..... Det är väl bara tragiskt? Aja det ska bli spännande att se lärarnas reaktioner när dem upptäcker att jag inte gjort ett smack på nån lektion, hela terminen, och jag vill bara säga det.. det är inte för att jag är osmart på något sätt, jag behöver bara inte plugga, det kommer naturligt *skrytskryt*


Utvecklingssamtal.

Det gick ganska bra på samtalet, eller alltså haha, att säga att man valde skolan för att den hade riktigt låga poäng.. Min lärare försökte säga att men så var det ju inte, sam-samlinjen hade ju ganska höga poäng... tyckte hon ja. Men men, jag tror jag fick några bra slag mot matteläraren och dataläraren, vilket var rätt åt dem båda.
Jag klagade på det mesta, och hon sa att självklart ville hon att jag skulle gå kvar, men om jag inte var nöjd så skulle jag byta, för att det var det viktigaste.

Så ja, nu är jag tillbaka där jag började, ska jag eller ska jag inte byta?

Jag sitter och kollar på Greys anatomy, och gråter haha.
Har skrivit lite på min novell, det är nog en G-novell i alla fall, och det ska vi väl vara glada för!
Imorgon så kan vi ha prov på Notting Hill (ja filmen, låter det normalt, neeej inte direkt.......) och jag är ju lite dålig, hatar filmen så jag kommer inte ihåg ett dugg! Jag satt i min egna lilla värld medans folket såg den... Det straffar mig nu, antar jag.

Sovmorgon har jag i alla fall, riktigt skönt, älskar sovmorgon ♥

P.s, jag kanske är ensam hemma på lördag, wooow :p haha nej men jag vägrar sitta hemma oavsett, så det kommer nog vara helt tomt hemma hos mig i såna fall.. =)

Nu ska jag skriva klart min novell, om Isabell, (det rimmar) GH har hjälpt mig med alla namnen, så väldigt snällt av honom haha ;)


Onsdag.

Ja, det här var en sån där jobbig och tråkig dag, kom till skolan, då var läraren borta, så ingen lektion... Hade handledartid, inget vettigt som sades där. Efter det så var Carro svikare och gick hem, hennes argument var för den delen riktigt uselt, jag har väntat alla gånger då hon vart där, förutom dem gånger jag vart hemma och vart sjuk, stor skillnad... Jag har inga problem med att vara ensam, men när det är en så extremt dålig ursäkt så blir jag ganska irriterad faktiskt. Kan t.o.m säga arg.

Men nog om det, det är inte mer än att jag inte tänker stanna heller...... Snart ska jag åka tillbaka till skolan, har utvecklingssamtal. Hatar det, ska såga hela skolan, såga allt helt enkelt, eftersom att allt typ suger. Och så funderar jag på att söka in på Östra Reals Sam-journalistik, men har inte bestämt mig ännu.... Men kanske. Att söka skadar ju liksom aldrig, Behöver ju inte nödvändigtvis börja där då. Men ja, det är något jag ska fundera lite till på! =)

Hahaha Mattma, det trodde vi aldrig :O

How and When will YOU die?

Created by andy and taken 650155 times on Bzoink

NameMathilda
Age16
Birth MonthJanuaryFebruaryMarchAprilMayJuneJulyAugustSeptemberOctoberNovemberDecember
Die onOctober 11, 2011
Die ofSuicide
You will feel painFalse



Create a Quizlet | Search Quizlets | Go to Bzoink


Godnatt nu då

Nu så är det väl dags att sova, man ska ju trots allt inte somna på matten imorgon, hehe. Gud vad tråkigt med skola...  Men det är ju en kort dag, fast jag måste ju tillbaka sen till kvart i 5, tror jag att det var, har utvecklingssamtal! Jippi, vet ALDRIG vad jag ska säga.

Men ja, kanske ska "sova" vilket egentligen betyder att jag kommer kolla på min bästa vän tv ett tag till. För tv kicks ass! Om jag kunde skulle jag gifta mig med en tv, för den har allt man vill ha, humor, spänning, romantik, action, och du får träffa massa nytt folk.... alltså alla som är på tvn.. Tvn kräver ingenting, du får bara en massa utan att behöva ge tillbaka, och jag lovar att med rätt kanaler så kan man säkert få "njutning" av tvn med, ja som ni ser, jag planerar mitt framtida liv med min tv.

För jag räknar ju direkt inte med att hitta någon med en brasa, (okej, bara jag som fattar det där)  men det är roligt om du är i mitt huvud! =D

Aja godnatt nu då, sex and the city kallar på mig :O

Det gör mig lite orolig

Haha det är störigt att inte veta exakt vilka som läser här, haha, jag vet inte riktigt vad jag kan skriva och inte....
Så vi säger såhär, allt som skrivs om människor blir anonymt, haha om jag skriver t.ex. att jag hatar någon, så säger jag inte vem/vilka..... Allt för att underlätta för mig själv, det kan bli så dålig stämning annars hehe ;)

Jag hatar förresten när det snöar, för idag, så gjorde det mitt hår helt platt, och det blev kommenterat. Hatar när mitt hår är platt. Nej snö hör hemma vid Antarktis, inte här ;)

Förresten, jag tror jag vet vem som anmälde bloggen för förtal, och.... det var ganska patetiskt av dig! =) This is why I don't like you, you know, so pathetic!

Min svenska-novell blir aldrig klar, men det kan väl kanske vara för att jag aldrig skriver något, hehe.
Hmm, man kanske borde sluta skolan? :P haha leva livet i sängen varje dag =)


Förresten, bara så alla vet, för en gångs skull så är jag truly happy =) Fastän det är snö, så imponerande! =)

Hoppsan sa.....

Idag på naturkunskapen så delades vi in i grupper.... om två.... Min grupp blev speciell... Haha, nej men alltså det kommer inte gå om inte han försöker. Jag är definitivt inte redo att får dåligt betyg p.g.a att han inte kan komma förbi en sån liten grej. Nej skärpning, jag tänker inte skriva allt medans han bara hittar fakta, bullshit, då får ju jag göra allt! Det går bara inte, jag är redan stressad som det är, kan inte ta på mig hela den här saken också... Så ifall du ser det (vilket jag hoppas på något sätt att du inte gör) så vänj dig vid att samarbeta, för det kommer kanske hända fler gånger under alla dessa år, och då kan vi inte lösa det på det här sättet.

Annars har dagen rullat på som vanligt. Dataprovet gick väl..... bra. Haha nej men det var nästan pinsamt hur dåligt det gick haha.


Good morning ;)

Idag så börjar jag 10, så passar på att skriva lite nu! Idag så fick jag sova väldigt länge, eller till 8, vilket är länge för en tisdag.
Idag så är det NK, svenska och data,(där jag har prov!)

Jag fick lite panik imorse, såg att det bara var ganska färgglada kläder kvar, och jag hatar typ rosa tröjor, usch :O

Jag är lite småhungrig, kanske borde äta något, hmm, äsch vi tar det strax, måste nämligen svälja hårkontrollstabletten med... Och den smakar alltid innan man sväljer den, och det smakar.... inte gott.

Have a nice day =)

Slapp kväll

Har gjort alla datauppgifter nu, vet inte hur mycket jag kan, men det blir kanske ett starkt g den här gången!
Egentligen så borde jag väl pluggat något mer nu, men orkade helt enkelt inte, men eftersom att Carro ska läsa NK så kanske jag gör det med, hon får ju helt enkelt inte vara mer hästig än mig.
Ser att det snöar ute, det är deprimerande, vill flytta till ett varmt ställe, bort från kylan!

Det är prat om tjejmiddag på fredag, fast hemma hos Fatima och det är väl trevligt. Det enda som stör mig, och det stör mig inte jättemycket, men lite.... är att varje gång vi träffas hemma hos någon annan så måste alla vara med och betala, men jag har aldrig bestämt att folk ska ta med sig typ chips, eller något sånt. Det irriterar mig, att jag ger, men får typ inget tillbaka. Som sagt, det är inte ett jättestort problem, men det gnager lite på mig.....

Aja, nu ska jag plugga lite NK =)


Måndag

Idag när jag kom hem så somnade jag =) haha det var riktigt trevligt, men det gjorde att jag blir tvungen att plugga till mitt excel-prov nu hela kvällen.... Suck.....

Idag hände inget speciellt, bara vår historielärare var på ganska dåligt humör, men det gick inte ut över mig så, jag är nöjd! =D
På samhälleslektionen så skulle vi hitta på en egen kommun, det var en ganska trist uppgift, men vi valde att satsa på skolan, de äldre och kultur, för det är ganska viktigt för människors trivsel.

Jag tror att jag måste skaffa nya påslakan, med knapp i änden, för mitt älskade duntäcke glider ur hela tiden, och ja blir jätteirriterad på sånt, haha.

På onsdag är det utvecklingssamtal! Jippi! Nej jag har ingen aning vad jag ska säga om jag får frågan varför jag valde Frans, och om jag trivs. Varför jag valde skolan var ju för att det var en ganska korkad skola med låga poäng, så jag antog att det skulle gå bra för mig, Och angående trivseln så är det ju inte alls, jag vantrivs ju, men säger man det? Haha, det kommer nog inte bli så, undrar om pappa kommer ta upp det? Hmm tänker hoppas på det.

Ensam är stark.

Undrar hur normalt det är att man mår illa av "ömhetsbetygelser". Jag kan bara inte se sånt längre, det är ÄCKLIGT. Man vet ändå att dem som står och kladdar på varandra kommer göra slut nån gång. Eller så kommer en av dem dö, och då blir den som är kvar ledsen. Kärlek slutar nästan alltid i att någon blir ledsen.
Och hur många gånger kan en människa, som blivit ledsen, göra allt bra igen?

Nej det var lite djupt, men tänkvärt =)

Ha en nääjs söndag nu :)


Söndag

Jag har som vanligt min "bara ligga i sängen"-dag idag.... Kollar alla dåliga komedier på tv.
Samtidigt så håller jag på med Scrubs trivian på Facebook..

Your Total Score:14980 points
Level: Savant (520 points til next level) 
Your Rank: 4085 out of 258445
 Jag är alltså bland de 4000 bästa, imponerande va? Haha.

Jag längtar till sommaren, då jag och Fatima kanske, men bara kanske ska spendera heela lovet i Visby, haha, det kommer ju vara underbart!

Senare så kanske jag är duktig och skriver lite på min novell till svenskan, tror jag måste skriva lite i alla fall, och så MÅSTE jag göra min spanskaläxa, ingen aning vad man ska göra egentligen, men får väl gissa mig fram.

Lördag!

Idag så har det vart fars dag-fest i min släkt, haha, det var väl trevligt.

Sedan gick jag, Virre och Carro på Hairspray, den var helt okej, Zac Efron är ju bara helt otroligt jättesöt, hehe.

Nu så sitter jag hemma och väntar på en sak, haha, får se hur det blir med den saken.... =)

Ha en trevlig kväll

Lycka, det är helg!

Äntligen, som jag längtat. Min dag har vart riktigt otrevlig, men kvällen var trött haha. Imorse på vägen till skolan så gick min väska sönder, axelbandet lossnade helt och hållet. Kommer till skolan, efter en stressig morgon, då är det ingen lektion........ Sen händer nada, och prov, som kan ha gått antingen bra eller dåligt, inte mittemellan dock. Sedan gick jag med min mor, från Gotland, på stan, skulle klaga på min väska och få pengar tillbaka, slutade med ett tillgodokvitto på 700:- och affären hade inte en enda fin väska, sur? Ja extremt, ville ju fan ha en väska. Det är andra gången jag lämnar in en trasig väska, Friis & co. väskor har extremt dålig kvalité. Råder ingen att köpa såna... Sedan så skämde min mor bort mig lite, fick en "snopp"-mössa, två halsband och ett skärp haha. Älskar mössan.

Sedan så åt vi på resturang. Runt 9-tiden så åkte jag hem, eller egentligen till Linnea, där Claudia och Tuva var, vi såg Halloween 8, once again.. Och trött som jag var, så skrattade jag och pratade HELA tiden.

Nu när jag kom hem blev jag sur, för att pappa inte ville ge mig 700 istället för kvittot, alltså en byteshandel, då blev jag på väldigt dåligt humör, tror ni man kan sälja en sån? typ på blocket: finnes ett tillgodokvitto på guldfynd för 699:-, vill ha 699:- för det?

Skulle någon nappa?


Sådär sådär...

Nu har jag läst kapitlet en gång, och läst sammanfattningen en gång, det får faktiskt räcka just nu, läser kanske anteckningarna om ett litet tag bara, men nu förtjänar jag en paus, är riktigt trött, ögonlocken faller nästan ihop av sig självt... Hatar att vara så trött. Jag struntar i spanskan, går det dåligt, ja vad synd då, haha, bryr mig liksom inte.
Än en gång nu så väntar jag på scrubs, börjar om 25minuter, vilket innebär att om jag började kolla anteckningar nu så är jag nog klar tills det börjar.. Hmm, borde jag kanske?

Jag håller ju på att skriver ner ALLT som hänt det här året, så jag inte glömmer bort det, än så länge är jag på februari, har nog ganska mycket kvar... Attans.

Uttråkad

Jag gör ALLT för att inte plugga, så jag gjorde det här istället:

image72
Det är då min gamla klass, och några av mina absoluta favoritmänniskor och lite saker vi gjort ihop, och minnen jag har.
Älskar er lite sådär lagom mycket ;P ♥

Torsdag, snart fredag!

Längtar väldigt mycket tills imorgon, efter skolan, då man är ledig! Idag så ska jag då plugga historia, spanska och kanske engelska, och i helgen så ska jag skriva en novell. Min novell är lite sådär härligt baserad på en sann historia, men samtidigt väldigt påhittad.
Tror den kan bli väldigt bra.

Klockan 5 så kommer min kusin hit, ska hålla koll på honom medans min andra kusin har utvecklingssamtal. 
Sen så ska jag vara ensam ganska länge, för paps ska på Mobilgalan, och ja, haha jag ska vara ensam helt enkelt. 

Idag så jag vet inte, det har vart en sådär halvrolig dag, jag var på jättebra humör fram tills datalektionen då läraren blev jättesur för att vi skrattade...... Suck, hatar när det är emot reglerna att skratta... Det förlänger ju trots allt livet! 

Förresten, för alla som inte visste det, så har jag vad som kallas vinterdepressioner, så jag kommer deppa ihop rejält, oftast märks det inte, vi hoppas att det är så nu med, men det är hemskt, jag är typ allergisk mot vinter.

Godkväll

Sitter och kollar på Fråga Olle, väntar på att Scrubs ska börja.
Ikväll så har jag städat mitt rum (!).

Jag har också gjort tre mattetal, varav 2 var fel, så jag gav upp. Men så blev jag lite lugnare när Melanie inte heller har gjort det, så det känns bra.
Haha sen blev det ju bättre när Fatima har fått ett IG redan, och Nastaran fick det på ett läxförhör, och det gör mig lycklig!
Ska satsa hårdare nångång då jag inte är så sabla skoltrött =)

Och nu tog Fråga Olle slut, ska försöka läsa lite historia i en kvart, hatar nämligen Myggan, så vägrar kolla på det.
Jag kommer ha träningsvärk imorgon, och vi måste gå i massa trappor, det kommer nog gå sådär.

Jag är så dålig :O

Haha skulle ju dels städa mitt rum, plugga matte och historia. Vad kan jag tänkas gjort? Jag har kollat på tv, och nu lyssnar jag på musik, haha vi får se hur det blir med alla mina saker jag MÅSTE göra!


Carro what will you do to me?! :O

How and When will YOU die?

Created by andy and taken 638810 times on Bzoink

Name 
Age 
Birth MonthJanuaryFebruaryMarchAprilMayJuneJulyAugustSeptemberOctoberNovemberDecember
Die onSeptember 18, 2056
Die ofMurder
You will feel painTrue



Create a Quizlet | Search Quizlets | Go to Bzoink


Otroligt skön dag

Som sagt ledig! Vi var och hälsde på i Östra Real, träffade Fatima, Helia, Jakob, ja massa från Rålis, även flera från Fatimas klass, som verkade ganska normala, inte alls sådär som min fördomar är mot Östra, (att alla är överintelligenta). Vi träffade även på en gammal "boyfriends" bästa kompis, väldigt obekvämt, Fatima gick nämligen fram och frågade om han kände mitt "ex", och så kollade dem alla på mig, det var hemskt, han och hans kompis var SÅ sura på mig haha, men men, jag hade en muppig frisyr när dem kände mig så förhoppningsvis så kände han inte igen mig.

Sen runt kvar i två så gick jag och Carro till Friskis för att träna hårt, vilket vi även gjorde! Så stolt, gjorde 40 situps, med 20 kilos vikter pressade på mig, tränade ryggen med 20kilo, alltså ni hör! Jag kommer bli bodybuilder.


Funderar på att vara duktig och städa mitt rum, därefter.... Matte, och läsa historia en gång, har prov på fredag.
Apropå fredag så kommer min mamma hit då, hon bor ju på Gotland, men kommer hit.. som sagt. Så vi ska gå och kolla i affärer, tror inte att jag kommer köpa något dock, har ett litet personlighets test, ska se hur länge jag kan stå emot att köpa upp mina pengar. Jag gissar kanske en vecka, absolut inte mer.

Nej nu hör jag hur rummet kallar på mig!


Onsdag, och jag är ledig!

Idag är det alltså resursdag, så vi är lediga hela dagen. Det firas med ett besök till Östra Real och sedan ett hårt träningspass, nu när jag lärt mig hur man gör från Fatima!

Den här spelas flitigt hemma hos mig just nu, bara för att jag är helt KÄR i Scrubs


Underbar helt enkelt =)

Nu ska jag snart åka och träffa Carro, klockan 12, efter det ska vi åka vidare till Östra, se hur det är där helt enkelt =)

Tv-kväll

Ikväll är det tv-kväll hemma hos mig, hehe, desperate housewives.
Jag känner inte riktigt att jag har något att säga, förutom att nagellacket jag köpte är superbt! Mina naglar känns väldigt starka, och okej, jag har bara haft det i två dagar, men de två dagarna så funkade det väldigt bra =)

Tisdag, och jag är i datasalen

Nu är det bara en lektion kvar. Pratade med Melanie innan och hon sa att jag skulle ha en liten grej kallad: Veckans bästa! Så det tänker jag börja med.

Denna veckans bästa blir:
Gårdagens händelse mellan Josefin och Carl-Fredrik.
För någon månad sen så lånade Josefin ut sin penna till Calle, som han sedan sa att han tappade bort. Men igår så upptäckte vi att han hade lånat ut den till den andra Calle, alltså Calle V. Josefin blev sur som ett åskmoln, och hennes ansikte blev rött som en tomat. Hon går fram och tar tag i Calle och säger "DU! Är inte det där min penna!?" Och Calle är då ganska lång, så Josefin står och tittar uppåt, allt ser hysteriskt kul ut. Calle försvarar sig lite. Josefin får nog, sträcker sig fram och tar pennan. Går därifrån. 
Jag skratta helt sjukt mycket.
 
Fatima har förresten "lovat" att ta med mig om det händer något i helgen, sånt tycker vi om. Jag tjatar just nu på Carro som ska följa med mig till Östra Real imorgon, vi har ju komp.ledigt. Skulle vara kul att se deras skola.

Nu ska jag sitta och vara utråkad, ett litet tag till. Sen ska jag hem och sussa =) Eller något liknande

Promote

Nu ska jag göra extrem reklam för min blogg, haha ska kommentera alla bloggar jag stöter på!

Ikväll har jag pratat med Fatima i någon timma, älskar att prata i telefon, och om det är någon som kan få mig att skratta så är det hon!

Det var även helt okej att jag våldgästade om det skulle hända något i helgen. Funderar på att hälsa på hennes skola på onsdag =) Vi får se hur det blir med det, är ju nämligen ledig heeeela onsdagen, så jag längtar! =)

Måndag

Hejsan Hoppsan, idag så har det vart en dag utan speciellt händelser... Lektioner flöt på, på svenskan ska vi skriva en novell, min kommer nog bli lite "emo" men det kommer nog kännas trovärdigt.

Efter skolan så åkte jag och Carro till stan, köpte en halsduk, nagellack som ska stärka naglarna, det var tydligen en ny sort, hon i affären kom fram till mig och sa att hon hört vad vi sagt och att det här skulle vara jättebra. Det heter snowcrystals fruit acids. Så nu så hoppas vi att det är bra, jag köpte även en ask hårkontroll. Nu ska mina naglar bli långa och fina!

Ikväll ska jag ignorera att göra läxor, och sitta framför tvn! Underbar kväll =)

Ohojhoj

Kom hem klockan 10, på extremt dåligt humör, det har inte riktigt blåst över....

Här är i alla fall bilderna jag pratat så mycket om! =)

image67
Lillebror

image68
Lillasyster


Uttråkad människa

Söndag

Hejsan hoppsan alla glada!
Igår, hahaha herregud, kan man känna sig mer patetisk? Det var ju som sagt fest, helt okej i början, det var typ min morfar, och massa "farbröder" (inte helt alltså, bara ingifta)... Alla är typ gamla förutom mina kusiner som är typ som mig, men vi pratar inte så mycket.... När klockan börjar bli typ 10, så kommer gitarrer och ukuleles fram, och vad spelas och sjungs? Jo Leende guldbruna ögon.... Kände mig så status! Fatima ringde för att berätta att hón var på fest(?) med en kille från min klass. Så vare sig du vill eller inte Fatima, nästa helg följer jag med dig! =)

Idag åker jag hem, ska bli skönt, har gjort spanskaläxan tror jag, och ska göra matten på vägen hem. Engelska-boken är nästan utläst. Det kanske inte blir en så stressig vecka som jag trott, har bara några prov men det är i slutet av veckan. Ja det kanske går.

Näee nu ska jag göra något vettigt! Bilder kommer troligen ikväll =)

P.s. Jag har inte vart inne på msn på flera dagar nu, känns väldigt befriande! Tror jag ska strunta i det nu, vill nån något, smsa eller ring! =)

"Halloween"-fest =)

DSC00358.jpg
Idag är det halloween-fest hos oss. Jag är den enda som spexar till det :) haha mer bloggning imorgon, när jag kommer hem :) puss och kram :)

Fredag, för det är det väl?

Ja, idag har jag bakat bullar, och just nu så "bakar" jag piroger, det är ganska tydligt att jag älskar att baka så fort jag kommer hit, ikväll blir det en kladdkaka, för det finns massa grädde kvar från igår, eftersom jag lagade Carbonara igår... Jag lagar alltså mat, och bakar, låter som en äkta hemmafru! =) haha vet inte om det är så normalt, men jag gillar det... A juste, ikväll ska jag vara lite pinsam och göra spanskaläxan, matteläxan och lite engelska.. Ja jag pluggar på mitt lov, men enbart för att jag vill få bra betyg, så jag kan skratta åt alla som jobbar på Ica eller nåt sånt =)! Usch vad elak jag är, haha. Nej all cred till Ica-arbetarna, men jag tänker aldrig hamna där!


Förresten EMA's igår, haha Amy Winehouse, stackarn hon kunde knappt stå upp och hon mumlade alla orden... Nu ser vi alla vad droger gör med oss! Däremot, jag har inte gillat Tokio Hotel innan, men när jag såg dem igår och vattnet bara forsa ner så blev jag kär! Helt underbart faktiskt... Och ja, jag ska ladda ner Bedwetters när jag kommer hem! Estlands nya stjärnskott! ♥

Nej nu har min deg jäst klart! Måste fixa, Adios

Så igår, Halloween

Ja som sagt det var Halloween igår, första året min lillasyster troligen skulle uppskatta det. Vi skulle självklart ut och "busa" haha, vi klädde ut oss, jag var katt, för jag hade grejerna.... Nicole och Axel var spöken. Axel var så taggad haha, han fick sitta i mitt knä i bilen för vi skulle inte åka så långt, och Nicole höll hårt i sin korg. Vi gick till flera olika hus, lyckades få ihop 60:- och massa godis, lite chips t.o.m. Som ni kanske hör så bor det inte särskilt många barn här, det är bara mina småsyskon, aa och mina kusiner som är typ 16 och 14(? Han kan vara 15) så det är inte så många som visste om att det var Halloween igår... Men det gick ändå, de små var nöjda. =)
Bilder kommer på söndag då jag kommer hem!

Irriterad på världen= inget blogg-inlägg

Jag har kommit fram till att det är dags att jag flyttar hemifrån, inte långt, bara lite lagom långt, så jag får bestämma själv, fixa allt själv helt enkelt! Är ganska trött på att bo där man har massa krav, som inte är satta av sig själv!


Iaf. Jag kom till Gotland igår, min lillasyster blev typ helt galen och jättesur när jag var med min lillebror (härligt att vara älskad =D) Sen sa hon det roligaste jag hört på länge, för jag hade Axel på min rygg, och Nicole tyckte att det var hennes tur, men jag sa nej.. Då gick hon in i vardagsrummet (helt ensam) och sa "Jag älskar ju faktiskt Nina (det är jag alltså) mest!" haha jag skratta larvigt mycket.

Idag så har jag gjort samma sak som jag ALLTID gör här, bakat muffins, det blev banan och blåbär  =) banan blev godast!

Nu ska vi till dagis och hämta dem små, så kanske skriver senare, Eller ajuste, jag måste berätta om igår hehe, aa men senare då! =)

RSS 2.0