Nytt år.

Jag tänkte berätta om mina nyårslöften.

1. Bli lite mer aktiv och träna minst en gång i veckan
2. Bli lite mindre haha.
3. Ta moped-körkortet.
4. Träffa kompisar mer.
5. Bli lite bättre i skolan haha.

Det får räcka, det måste väl vara något som man faktiskt kan göra...

Jag är riktigt trött, vi får se om jag håller mig vaken till midnatt... Usch att vara sjuk på nyår.
Får man vara lite sentimental? Berätta vad jag gjorde förra året haha, men jag gör nog det ikväll innan jag lägger mig och sover =)

Hoppas att alla kommer ha en riktigt trevlig kväll ikväll!


Idag har Lina kört EU-moped för första gången och det gick okej.%2

DSC01900.JPG
Idag har Lina kört EU-moped för första gången och det gick okej. Är lite feg... Men det slutade inte i diket i alla fall! Skriver senare när jag kommer till en dator... Och förresten idag är det nyårsafton!

Dööööööd........

Usch usch, jag sov riktigt dåligt i natt, vaknade kvart i 6, somnade ju runt 2... HATAR att vara förkyld, är hellre magsjuk, för det går oftast över efter en eller två dagar... Nu är man bara allmänt äcklig... Tror jag har feber, men har inte kollat ännu, vågar inte.. :p

Idag så har jag gjort vadå? Jo jag gick och la mig vid 9 sov till 11, det var skönt, SEN så blev jag tvungen att gå ut i skinnjacka (alltså så hade jag alldeles för lite kläder på mig) i typ en timma för att hålla koll på småsyskonen... Det var hemskt, och jag ångrar nu att jag gjorde det.... För nu så är jag sjukare än innan, riktigt omysigt!!!

Men det positiva med att det kom nu är att på torsdag när jag kommer hem till Sthlm så är jag nog frisk och det är trevligt haha, vi ska ju göra om massor då! Så glad =0D

svårt att sova, men glad ändå!

Kunde inte riktigt sova igår, mådde ganska illa... Gör det fortfarande..

Men idag så var jag i Visby och köpte lite saker...

Bl.a. Jeans, nagelborttagning, nagelolja och 2 tee's. Känner mig ganska nöjd faktiskt.. Ska köra stenhårt på att få naglarna starka och långa igen...

OCH anorektisk som jag är så funderar jag på att gå ner tre kilo, det känns som om det är min ideal-vikt, ska sätta den planen i verk så fort jag kommer hem!

Skriver nog senare =D

Sjuk :(

Hej hej, jag har åkt på en förkylning så jag är allmänt tråkig... Inget nytt, bakade muffins... Haha.... =)

Har inte riktigt koll på dagarna.....

Hejsan hoppsan, jag känner mig lite förstörd, för idag när jag vaknade (efter hela 6 timmars sömn!) så upptäcker jag att Roger (min mammas man-konstigt att säga) att han mår illa och att det även förekommer spyor..... INTE trevligt, är livrädd nu att jag blivit smittad... Fast om jag inte har det han har så kommer jag säkerligen bli förkyld så, vet inte vad jag föredrar faktiskt.

Jag är astrött, fast jag sov ganska länge.. Jag kollade ju Gilmore, tänkte bara se ETT avsnitt, slutade med FYRA haha, så jag tror att jag somnade runt tre-halv fyra.... Haha, lyckat..... Men det var så värt det!!!

Låg praktiskt taget och grät, eller så log jag fånigt, älskar den serien, det var ju även den bästa scenen i världshistorien med, och den näst bästa haha. Nej det var vackert, men nu har jag ju bara 4 avsnitt kvar =( vet inte vad jag ska göra resten av tiden här då, men men.

Nej nu ska jag gå och vara lite små-nörd och spela Alfapet! Hejdå =)

Onsdag, den tjugosjätte

Hej hej! Nu var man framme, har öppnat julklappar. Det var mest stolpskott.... Men men, det är tanken som räknas right?

Jag ska snart gå ut i min lilla stuga och kolla på massa avsnitt av Gilmore Girls haha, beroende, bara lite :p


Inget vettigt att skriva,förutom att jag köpte nya favoritskor idag <3 ett par converse... Bilder kommer när jag är i sthlm igen, vill inte lägga in bilder här haha.

Anyways, nu ska jag gå iväg ett litet tag, see ya'll!

Spännande kväll ;)

Jag har i fyra timmar legat och kollat på Gilmore Girls, tredje säsongen, den bästa om ni frågar mig.

Och nu är det dags för Sex and the City i en timma, me like ;)

Jag lever alltså mitt liv efter tv, men det är okej haha. Sånt är bara mänskligt... Plus att jag ska vara borta i 8 dagar, där man typ bor på landet och har kossor som grannar, haha  I know you all like it!

Fast jag tar med mig 8 avsnitt med Gilmore Girls så jag har något att göra på kvällen haha!

Godnatt på er alla så ses vi imorgon kväll! =D


Juldagen

Oj oj, haha, idag har det vart en slapp dag, jag har packat min väska till Gotland, och legat i min säng.
Igår satt jag och pappa och spelade SceneIt, som är en frågesport till Xbox 360. Det var ganska kul faktiskt.

Imorgon så ska jag gå på stan med min farmor, det är hennes lilla julklapp, så jag unnar henne det, för jag vet att hon blir glad av att gå med mig. Hehe, för jag är favoriten ;)

Nej nu ska jag nog gå och duscha =)
Ha en trevlig kväll nu då=)

Ärligt talat.......

Jag är lite ledsamt glad idag faktiskt.... Visst kul med jul, och att få saker är väl kul... Men när man kommer upp i min (otroligt gamla ålder =P) så är magiken borta.. Man vet att tomten inte finns, julklapparna är inte lika roliga som förr. Min önskelista för i år var: Pengar och ett singstar-spel, fick singstar, och pengar såklart, men det var inte så speciellt...

När man var liten så var det massa paket, roliga saker, det var liksom dockor, sims-spel, Pokemon-kort, ja, allt möjligt! Nu måste man önska sig tråkiga saker hela tiden... Nej jag är besviken att jag blivit äldre.
Haha den som ändå kunde se mig när Kalle Anka börjar, jag är som ett litet barn igen med stora ögon (fast jag sett det så länge jag kan minnas) Det är något magiskt över Kalle....

Nej jag kunde nog faktiskt klara mig utan julen från och med nu....

Min "andra" jul blir inte kul den heller, i vanliga fall brukar vi samla hela familjen en gång till då, fast hos min mamma, och så får jag öppna presenter, men nej, i år ska jag öppna i min ensamhet den 26:e.


Nu ska jag sluta klaga, det var trevligt med familjen och allt. Och nästa år ska jag skriva en lång önskelista, istället för pengar haha.

Söndag, och det är 1 dag kvar.

Snart är det jul allihopa!

Nu ska jag invänta 12-slaget genom att kolla på en av mina topp tre filmer: Brokeback Mountain.
Jag får ju nämligen min första klapp då.

Kanske kommer hit lite senare, men ska försöka somna tidigt eftersom jag ska till min farmor klockan 1 imorgon.

Aja, God jul på er om vi inte hörs senare!

Två flugor i en smäll

Jag har ju fått ett nytt beroende av Gilmore Girls, och här demonstrerar jag inte bara my favorite Jess utan också håret jag funderar på att härma haha


Lördag, och det är två dagar kvar

Ja, jag gick ju och la mig ganska sent igår.. Vaknade vid tolv och duschade vid två.. Sen ringde jag Fatima, och vi gick och julhandlade, eller egentligen så köpte hon till sin pappa och Lotta. Sen gick vi hem till henne och kollade på John Tucker Must Die, men en halvtimma in i filmen så slutade det att funka, så vi satte oss vid datorn, och jag sjöng i alla fall otroligt falskt till All I want for Christmas, haha men det var vackert jag lovar. Sen kollade vi en halvtimma till på filmen.. Men så slutade det att fungera igen. Och därefter var det dags för mig att gå för dem skulle hem och fika(?) hos någon =). Så jag gick igenom Västermalmsgallerian och letade benvärmare och leggings men jag orkade inte riktigt, gör det imorgon istället.

Nu ska jag fortsätta kolla på Sweet Home Alabama. Adios

Lillen signing off

En trött Lina som vant sig vid sina knepiga smeknamn, och även accepterat dem, det är hon som skriver nu.

Min pappa kom in nyss för att berätta att Daniel Breitholtz recenserat en av hans låtar, med betyget 4/10, min far är alldeles för stolt haha.

Ikväll så upptäckte jag att de 6 första avsnitten av Scrubs säsong 7 fanns på youtube, så ja, jag har kollat in varenda ett, och det är så vackert <3 Älskar Scrubs.

Imorgon så är det julhandel med Fatima ju, det ska bli kul. Jag kanske missar julpyntningen av granen men det får väl gå, har ju ändå ingen vidare julstämning.

Funderar på att klippa page, lite a´la Alex Bledel efter att hon kommer hem från Washington, (tror jag iaf, osäker på när hon hade det). Men så vill jag ha det, nu hittar jag ingen bild för det, men men, fantisera ihop något =D

Nej godnatt på er alla <3


Fredag och jag är fri!

Idag så var det avslutning, och jag behövde köpa julklappar. Det resulterade i att jag smsar HP och frågar om han vill följa med mig, och det ville han. Så vi gick till BR och kollade på massa leksaker, jag ville nog ha mer än min lillasyster. Men jag köpte i alla fall en lastbil till min lillebror. Efter det så hittade vi Melanie och Stephanie, så dem följer med oss. Köpte världens sötaste tröja till min lillasyster, och muffinsformar till min mamma och till Roger en dassbok haha. Pappa och Ingela tänker jag inte skriva för dem kanske läser, vad vet jag liksom =P

Haha jag vill dela med mig av mitt favoritavsnitt av Gilmore Girls:


Torsdag, 1 dag kvar!

Imorgon är det fredag, vilket betyder att det är 5 terminer kvar innan jag slutar skolan.

Idag så hade jag håltimme fram till 12, värdelöst. Men sen efter det fick vi fika, och tråkig som jag är så höll jag mig till köpta saker haha.
Sen när jag kom hem så städade jag rummet, hittade massa saker från sexan. Blev lite sentimental haha.

Nej nu ska jag kolla på OC, typ världens bästa serie =)

Kreativitet?

image111 image112

Mycket gick fel, och skorstenen var trasig, men efter mycket tjafs så blev det klart, och det kanske inte är ett hur jag vill bo i, men det är ganska fint, eller? Haha =)

Onsdag

Nu är det bara två dagar kvar! Mattelektionen idag var riktigt trög, Nisse-pisse sa inget intressant alls. Vi bestämde att vi skulle ta med fika till skolan imorgon, jag och Melanie bestämde att hon skulle ta med sig Ballerina och jag Singoalla, (ingen fantasi över huvud taget). Vi ska nämligen fika imorgon på samhällslektionen.

Det var förresten jullunch idag, men det vegetariska var vårrullar, så vet inte hur mycket julstämning det var över det.

Nu hade jag planer på att städa i ordning mitt rum och sen bygga pepparkakshus, eller ja, det kanske inte blir så om pappa är hemma, gillar inte när han är det, då får jag inte ro att städa och pyssla som jag vill, eller var jag vill..... Men han ska på möte, men ja, vi får se...

Och nu! Premiär på Nyhetssändningen! (men kom ihåg att det är inspelat med mobilen, och därför ser man inte så bra haha)
 




Tisdag

Ledsen för sen uppdatering, men jag har vart och julhandlat (mat alltså) i stort sett hela dagen, köpte ett pepparkakshus som ska fixas imorgon =)
Fick även en ny foundation och ett nytt puder, de blekaste som finns eftersom jag är väldigt blek.

Jag är otroligt trött idag, men sprang iväg och köpte Mavalas Baghdad, tyvärr tycker jag att den ser ut som mina fingrar, fast lite glansigare.

Idag förövrigt så gick mitt naturkunskapstest, RIKTIGT dåligt haha, jag kunde knappt frågorna om mitt egna ämne hahaha. Så misslyckat.

Nej nu ska jag fokusera på Scrubs, och imorgon så är det premiär för vårt nyhetsprogram! Jippi! Hahahimage110

Plugg=tråkigt

Usch usch, jag har läst hälften av det jag ska läsa, det är ganska segt.... Jag började hålla på med annat, t.ex. så fick jag en mascara att testa, för tidningen "Ljuva Livet" som är en "gammal-människa"-tidning. Det är en Telescopic, jag tror att den ä superbra. Sen gjorde jag ett julkort till min engelskalärare, (det var en läxa), det är en bild på honom med text haha, kändes lagomt ambitiöst =D

Har kollat igenom vårt nyhetsarbete, det är riktigt dåligt haha. Jag vill visa det här, men eftersom att det är en videokamera med band i, och det är jobbigt att föra över till datorn, så jag ska testa lodis-sättet och filma från tvn haha.

Nej usch, nu måste jag plugga! Haha =)

Måndag, 4 dagar kvar!

Den här dagen upptäcktes sedan vara helt onödig, eftersom jag slutade tidigare på spanskan, och jag hade ingen svenska, ingen samhällskunskap... historiaprovet gick okej, siktar inte så högt....


MEN det roligaste som hände idag..... Var att jag fick mitt allra FÖRSTA IG! Ja, i spanskan, men det var tydligen ett dåligt prov för alla så jag tror att hela gruppen skulle göra om det den 11e januari. Samma dag som jag ska ha tvättstugefest haha ;)

Just nu sitter jag och slökollar simpsons samtidigt som jag läser på om Tuberkulos, Malaria, sjukhussjukan och AIDS, imorgon ska jag nämligen ha ett muntligt prov, om just detta, och immunförsvaret.

ska sova inom en timma!

Nu har jag läst klart hela kapitlet i historiaboken, och läst sammanfattningen, vi får se hur det går, kom även på att det var Machiavelli vi skulle kunna massor om. Men imorgon på spanskan så ska jag läsa mina anteckningar, och förhoppningsvis så ska det gå bra imorgon.
Imorgon måste vi dessutom filma färdigt den sista delen i vårt nyhetsprogram, med Malin som expert. Hoppas det går bra, och tar lång tid, så vi inte behöver komma på en nödlösning för att fylla ut de sista minuterna, som med vädret eller nåt... Usch....

Nej om man skulle ta och bege sig =) Syns imorgon ;) <3


Söndag, och jag är läskigt trött

Vaknade för en timma sen, åt lite frukost.... Fick lite ångest för jag har prov imorgon och jag var inte i skolan i fredags. Men som tur är så har jag en Fatima som har samma bok som mig, så den fick jag låna igår, underbart!
Så idag ska jag läsa 30 sidor om Nya tiden... Suck, jag måste hitta massa saker om michelangelo(?) som skulle spela en ganska stor roll på provet....

Jag gjorde ett stort no-no när jag skulle gå och lägga mig igår, jag tvättade inte bort sminket! Haha så idag ser jag ut som en, jag vet inte vad, helt svart under ögonen..... Haha ska gå och tvätta bort det snart =)

Bra dag

Så jag kom hem för typ en halvtimma sen, hoppas er kväll varit lika trevlig som min!

Det hela började med att vi träffades vid "donken",  alltså det var jag, Nastaran, Oscar, Fatima och Mathilda. När dem ätit klart gick vi till bowlingen som hade disco! Där var Niklas och Didrik (som förövrigt skulle gått i samma klass som mig sen sexan, men flyttade till Djursholm istället). Vi spelade ett tag, och några som Fatima känner kom förbi, fattade bara vad en hette, och han hette Sebastian. Jag vann såklart på bowlingen, (go figures, eftersom att jag äger!) och Nastaran kom tvåa med bara två poäng.... Detta hände ju då enbart i min fantasi, och det var egentligen Niklas som vann på vår bana, och den andra var det Fatima.... Jag kom inte ens över hundra. MEN(!) det är bara för att jag har en skruv på mina klot, alltså klotet drar mot vänster, det är bra ibland, men oftast så slutar det bara med att den hamnar i rännan.

Därefter så sa Mathilda hejdå för hon och Aggie skulle träffa en kompis från sin klass och vi andra skulle hem till Fatima för att kolla på Barcelona-Valencia. Men det slutade med att jag låg och kollade igenom Niklas bilder i mobilen, den lilla sötingen, han tar mer ego-bilder än mig haha. Oscars huvud låg ivägen konstant, men det var väl okej, haha. Vi kollade på American Psycho, jag skrattade varje gång någon dog, tror att jag har ett problem?

Fatima är ju förresten riktigt lättskrämd, så Nastaran ställde sig bakom dörren och hoppade fram när Fatima skulle in, sen skulle Oscar göra samma sak på Nastaran men MISSAR att hon kommer in, så han står kvar där när Nastaran kommer in, och hoppar fram långt långt efter hon kommit in. Det var roligt.

Haha jag har fått höra hela kvällen typ att jag är liten och mycket mindre än alla andra, men då blir det bara mer respektingivande när jag kommer med tre stycken killar som alla är ett huvud längre haha.
Och nu på vägen hem (efter att jag skämt ut mig för Niklas, Oscar och Didrik genom att visa att jag inte kan springa) så kommer jag på bussen och vid fridhemsplan så kommer en snubbe på som jag kände förr, det är obehagligt att jag stöter på honom så ofta, vi hade en natt, valborg som man helst inte ska prata om, det var pinsamt och jag gjorde en annan kille ledsen den natten..... Nej men åter till min lilla berättelse, det kom på en tjej med som var lite lullig, haha och när en kille hon pratade med gick av så började hon prata med mig, hon bjöd mig till en bar vid slussen, frågade om jag hade cigg, och var jag brukade hänga och vad jag gjort ikväll haha. Jag svarade och frågade självklart tillbaka, hon hade tydligen vart på WE-festen i Ropsten(?) och det hade vart roligt.

Nu tänker jag visa två bilder, den ena skickade jag över till min mobil från Niklas, den andra tog jag med Niklas mobil efter att jag visat hur man sätter igång blixten. Haha enjoy =)
image108
Han plutar alltid sådär med munnen på bilder <3

image109
Ja, vi är alltid glada, och nej, blixten gjorde inte så stor skillnad.

Sov gott på er, nu ska jag sova så jag kommer in i en normal dygnsrytm, och kanske fundera på att starta ett eget företag som pappa föreslog, inte för att jag skulle göra ett dugg, men det hör inte till! =0)

Lördag och jag är glad =)

Idag är det bowling som står på agendan! Det är Fatima, Oscar, Nastaran, jag, Niklas, Didrik och Mathilda, Virre, Carro och Tessan (fast de sista 4 vet jag inte riktigt för jag har inte pratat med dem, haha.)


Tidigare idag så var jag hos min gammelfarmor, det kändes som om det behövdes, hon sitter typ helt ensam hemma, med en hund, så jag var där i två timmar och hon var jätteglad.

Ikväll i alla fall så ska det vara discobowling, och det tycker vi om, hög musik, dans och dålig sång, det är en typisk kväll i mitt liv! Vi får se om vi hamnar någonstans efteråt, haha, det vet vi liksom inte.

Jag har gjort det dumma misstaget att ta hårspray i mitt hår, nu känns det riktigt omysigt, och lite äckligt... Som en strävhårig tax ungefär...

Nej nu måsta jag ta och röra på mig, kanske kommer bilder hur jag såg ut idag senare =) (för dem som bryr sig, that is)

Fredag

Jag tror jag har ett problem, idag var jag hemma från skolan. Det är mitt största problem just nu, jag är typ inte i skolan.... Jag missar massor... Fast idag så ja, jag mådde lite dåligt idag, illamående och så. Varför jag slutat gå i skolan? För att jag inte trivs, hur kul är det att gå upp på morgonen, (alltså lämna en plats där man är riktigt glad och slipper tänka på annat) och gå till en plats man helt enkelt HATAR. Jag kan faktiskt inte säga exakt vad det är som gör mig så missnöjd, men det är allt, jag ser det som en temporär plats tills något bättre kommer. Och jag har nu bestämt mig att om jag inte trivs bättre nästa termin så byter jag... Jag har verkligen inget att se fram emot längre, förrut så har det varit: slutar skolan, rolig sommar. MEN inget av det här lockar, inget lockar, därför så vill jag inte gå i skolan längre, för jag tjänar inget på det.


Och dessutom, grupparbets-saken som var idag, jag är väldigt ledsen att jag missade det, det var inte meningen att göra så, så förlåt att du fick ta det själv.

Torsdag

Ja, idag är det alltså torsdag, och jag hade ingen lust att gå på matten så jag skippade det, och sen kom jag till engelskan där vi skulle ha rollspel. Jag fick vara mamman från boken, det var ganska svårt, fick ganska många knepiga frågor. Men Josefin verkade tycka jag var duktig ändå =) sen var det samhälle och vi gjorde nada, men det var väl okej. Och därefter var det dags att filma igen, så idag filmade vi så vårt nyhetsinslag är typ 5-6 minuter långt, det innebär att vi har 9 minuter kvar att spela in, och bara ett inslag kvar. Låter som om vi måste fylla på med något värdelöst, haha.

Astrologi

Någon som tänkt på att horoskop kan ha väldigt rätt ibland?

Jag tycker iaf att mitt passa ganska bra, eller okej, kanske inte allt, men lite av det:

Sådan är du som Oxe...
(ca 20/4 - 20/5)
Du tycker bäst om att vara i ditt hem och känner dig tryggast där. Sanning och ärlighet håller du mycket högt.
Skulle någon beskylla dig för att tala osanning reagerar du mycket starkt.
Du är dock som mest väldigt lugn och trygg med en önskan att skapa jämvikt och harmoni runt om dig.
När du finner din livspartner så finns i dina tankar en önskan att det ska vara någon som du kan bilda ett ekonomiskt tryggt
förhållande med. Du kan konsten att charmera den du vill och har därför nästan alltid lätt att få en fin vän vid din sida.
 En vän som du stabilt stöttar och hjälper för att denne ska få större framgångar.
 Du är en person som man litar på. Ger du ett löfte, blir det infriat.
Dock kan du vara tjurigt envis och har någon gjort dig en oförrätt så ska det nog mycket till
 för att du ska kunna glömma den. Du har även anlag för svartsjuka.

Samma sak gäller när det är siffror (ni vet när man tar sitt namn och varje bokstav motsvarar en siffra som a=1 b=2 and so on.) Jag är alltså siffran åtta. Haha nu ska jag väl inte påstå att såna där dagliga horoskop och sånt stämmer, men till såna allmänna så finns det en viss sanning och jag gillar det, för då vet jag att jag inte är så annorlunda från "hur man ska vara" =P

Numerologin iaf, tycker ni ska fatta vad jag menar =):
Siffran Åtta:
Åttor förutspås världsstor framgång, kanske på grund av sin otroliga övertygelse och viljestyrka. Du kan ibland verka kylig trots att du har stor medmänsklighet, vilket förvirrar de nära och kära. Som åtta känner man sig ofta missförstådd. För att nå dina mål går du gärna den långa vägen, bara du slipper att få råd ifrån andra. Tycker du arbetet är intressant kan du jobba hur mycket som helst.

Se upp så att du inte försummar dina närmaste och glömmer att säga vackra ord till dem. Din enorma arbetsvilja och prestationsförmåga kan leda till att du drabbas av så kallad dålig stress. Var rädd om din psykiska hälsa.

För att du ska kunna ha ett fungerande förhållande måste du ha antingen dra ner på arbetet eller ha en mycket förstående partner.

Saturnus regerar ditt liv och de bästa färgerna för dig är mörka färger som svart och mörkblått.

Snälla tro inte att jag är knäpp eller nåt haha =) nu ska jag göra julfint så jag kan pynta klart, jag vägrar nämligen göra matteläxa =)

Onsdag

Idag så hade vi matte och vår mattelärare är kanske inte den smartaste, eller?
Han skulle gå igenom en fråga om två bilar som enligt honom hette Nisse(? Är han lite hung up on himself?) och en volvo, och det var riktigt retard för öööh, ofta man hör om ett bilmärke som heter Nisse........ Haha han är så rar, man fattar helt enkelt inte vad gubben snackar om.

Sedan var det handledartid, dem tog upp allt i veckobladet som typ inte ens handlade om oss haha, varför gör man så? =O
Sen gick jag hem, vi hade NK-lab kvar, men jag orkade inte, så jag gick hem och somnade.... haha klockan 10 funkade inte så bra för mig, så gör ett nytt försök ikväll, ska lägga mig 11, men kanske inte sova. Det får räcka..

Jag och Carro var i en djuraffär idag och jag fick för mig att jag ville ha ett husdjur igen, har ju inte haft ett sen min kanin för ett och ett halvt år sen, måste faktiskt säga att jag saknar henne... Mer karaktär får man ju leta efter, det var ganska roligt för hon var EXTREMT dominant och visste vad hon ville, och det påminde mig om mig själv.
Nej men hon var cool, när vi var på Gotland så slogs hon med hunden, alltså inte seriöst hon bara tjaffsade, så underbar =)

Haha nog om kaninen, snart är det jul! =0D och imorgon så är det Lucia, men jag får inte ett Luciatåg =0( för det är efter vi slutat och jag vill inte vara kvar i skolan mer än nödvändigt.
Så jag ska istället ha en Lucia-frukost med god frukost så imorgon så är det klockan 6 som gäller för uppstigning! Haha kommer säkert inte hända, men vi kan hoppas =0D

Tisdag

Gud, jag är
riktigt trött, somnade 20 i två, inte en trevlig tid att somna, så jag missade min gympa, men jag tar på mig skulden för det, så ja, det är mitt fel och idag funderade jag på att somna 10 haha....

Jag hade ett givande samtal med två killar i klassen idag,
"mjukt bröd" och pyssling... Eller som han kallar sig: Quintin Makelove hahahahahahahahahahahaha, det var så klockrent, så konstigt, men ändå så underbart, så VARJE gång han sa det så skrattade jag så tårarna nästan kom =0D

Ingen data idag heller, det var ju riktigt trevligt. Fast jag skulle filma till nyhetsprogrammet så kom inte hem förrän 5 över 4 =0( Jag har inte kommit hem vid den tiden (från skolan alltså) på jättelänge!
Jag insåg även att det är jul om inte alls lång tid, jag är så glad!

Jag funderar på att isolera mig ett tag, typ inte vara inne på msn alls, haha, det känns lockadnde.

Imorgon ska jag förresten ta hand om min gammelfarmors hund, hon har nämligen ramlat så Molly (hunden då) har inte fått vara ute på ett tag, så jag ska ta ut henne imorgon, och sen tänkte jag ha henne här under eftermiddagen. Kanske inte blir så, ska ringa henne imorgon och kolla om det går, men det tror jag nog.


                                                                                       Molly

Abstinens

Har ni någonsin vart beroende av en sak så mycket att när ni inte kan få den längre så blir man överdrivet stressad?
Jag har det så just nu, jag är ju beroende av andras bloggar, och nu en av dem som jag läst varje dag de senaste månaderna, nu så skriver hon typ en gång i veckan, och jag blir galen haha.

I alla fall så är jag på bättre humör nu, har pratat av med mig Nastaran och så, och mitt grupparbete går väl sådär okej, haha,  nej men för första gången så känns det ganska bra =0)

Måndag, och Lina är ett åskmoln

Hejsan.... Jag är alltså ganska trumpen idag, och jag vet att jag pratar om mig själv i tredje person, men det är sån jag är =0)

Till dem som frågat, så är det Roxanne med Police som jag och Nastaran sjunger.... Jag hoppas alla förstår nu varför jag ska söka till idol? ;D Hoppas ni alla håller tummarna för mig, haha.

Snart ska jag fortsätta med Malaria-projektet. Hoppas att vi hinner eftersom den andra hälften inte ens börjat... Om ni undrar varför jag inte säger namn så är det för att så fort jag säger hans namn, (till de flesta i alla fall) så får jag höra att jag måste släppa det, eller "man hör verkligen att du blivit sårad"... Så jaså, ni hör att jag blivit sårad av att säga ett namn, vet inte hur man hör det men men, så okej, för dem som läser, det är alltså ingen viktig jag jobbar med, det är en i klassen, som vilken annars i min klass. Inget mer med saken.

Igår hade jag ett givande samtal med GH och Oscar ♥ Haha underbara, helt klart.. Vi kom in på att Oscar skulle bli utbytt nu när han flyttar till USA i ett år, jag tror att Johannes (som kommer hem snart! ) eller Oliver, men som tur är för Oscar så kan ingen utav dem mäta sig med honom ;)

Måste förresten berätta om en riktig solstråle i skolan, Melanie, hon lyser ju bara upp allt =D tihi....


Tänkte att dem som kollar här vill se en pinsam sak.


Jag sjunger för jäv*igt

Lyckligt slut

Underbart slut i sjunde himlen!
Och nu kom One tree hill!!! Fan vad bra kväll! Kan spanskan, och bara en massa favoritserier! Jag blir typ tårögd haha. Det enda tråkiga är att jag inte kommer ihåg något av förra OTH avsnittet, men men, det kanske kommer tillbaka.

Och jag måste bara säga, fan vad coolt att Stephen från Laguna Beach är med i OTH, SÅ LYCKLIG! Jag känner mig helt i extas!

Söndag, men ni får höra om lördagen med

Vet ni vad! Idag är det sista avsnittet av sjunde himlen på tv, känns ganska sorgligt faktiskt, haha, (ja, jag är lite av en nörd).
Idag så har vaknade jag, Fatima och Nastaran vid 12-tiden. För igår kväll så kom Oscar, Nastaran, Virre, Carro, Fatima, Mathilda och oväntat nog HP haha. Det var en trevlig kväll, vi sjöng singstar, skrattade åt IVAS-klassen i Thorildsplan, usch vad elaka vi är. Nej men det var en riktigt trevlig kväll, älskar att umgås med alla från min gamla klass. Innan alla kom så var jag och köpte 3liter apelsinjuice och en  tröja, juice är ett måste när Fatima kommer eftersom hon älskar det.

Jag har även pluggat färdigt på min spanska, provet är ju imorgon, och jag har egentligen ingen aning vad som ska vara med, så jag har gjort allt som står i planeringen och det kunde jag, så nu kan jag bara hoppas. Senare (alltså efter sjunde himlen och One tree hill) ska jag påbörja mitt grupparbete som ska vara klart på tisdag, tänkte att om jag skriver klart min del idag så kan vi läsa igenom varandras imorgon och se vad som behövs ändras, så är allt klart!

Förresten, vi såg början på Kvarteret Skatan säsong 2 igår, nu börjar man nästan skämmas när man kan ALLT utantill och skrattar överdrivet mycket innan det roliga ens hänt. Men det är en underbar serie, mycket gott har kommit från att ha "skatan-kvällar". Tihi, men nu är reklamen slut, kanske ska återgå till mitt snyftande över att det är slut med sjunde himlen =0(

Ingen utgång

Haha Fatima hade ont i nacken så det blev inget, istället har jag legat och lyssnat på norrlänningarna som sjungt singstar, det låter hemskt, jag fick bara köra en låt, var för bra =P

Men nu tröttnade jag lite på schlager, iofs så hör jag vart enda ord dem sjunger ändå, eftersom jag sitter i rummet bredvid, men men, här har jag dator iaf....

Jag har en tavla här hemma där jag skriver upp allt jag ska skriva här, men det blir oftast inte så... Men nu tänker jag skriva allt som står där, det är 3 saker...

1.Musikvärlden idag ägs av killar! Det är mest killar vi hör av, och dem är betydlige bättre än tjejerna.

2. Alla som pratat med en snubbe som hette grymme-pettan, haha ni har pratat med en pedofil!

3. Har ni sett avsnitten av Sex and the city, när Carrie blir tillsammans med Aidan för andra gången. Han kommer och kastar sten på hennes fönster och säger att dem ska försöka.. ÄLSKAR den scenen, så vill jag också ha, en som bara kommer och kastar sten på fönstret och säger att han vill ha mig...

Förresten, en kille från min förra klass sa igår att han saknade mig och Fatima, kärlek till honom alltså ♥
Sen är jag väldigt godissugen, men affären stänger om  5 min, och jag måste sätta på mig mina strumpbyxor... och det orkar jag inte =P

HAHA i norrland är det stort med schlager märker jag, dem kan ALLA låtar, bättre än mig dessutom. Väldigt roligt

Hejsan! Det är fredag!!

Jag älskar fredagar, bästa dagen på veckan! Ikväll är jag inte helt hundra vad som händer, kanske skulle med Fatima någonstans, får se hur det blir med det =) Om inte annat så får jag väl "hänga" med fjortonåringarna ikväll haha. Jag tog min andra dusch nyss, haha, kändes skönt, frös nämligen.

Idag så gick det supersegt, mådde jätteilla, så jag missade spanskan men kravlade upp ändå, för naturkunskapen kändes viktigt, men det visade sig att den inte var det....

Nej nu ska jag klä på mig lite, och sminka om mig =0)

Ännu en underbar kväll!

Ikväll så ringde jag Fatima, som föreslog att hon skulle komma hem till mig! Så hon var här till kvart över tio, vi satt vid msn, och kollade på you, me and mr.dupree.... Riktigt underbart =)

Jag ha tyvärr inte gjort spanskaläxan eller läst ut min engelska bok... Nåt utav det kanske jag gör nu, det blir troligtvis engelskan eftersom jag funderar på att "försova" mig på spanskan.... Fast jag kommer nog åka ändå, tyvärr............ =( Deprimerande....

Godnatt på er alla! =0D

Hemma från riksdagen

Ja, nu har man sett det med, Fredrik Reinfeldt var där... Haha det var som en apa i en bur, alla stod och pekade och skrattade, det var lite elakt roligt.
Nej men riksdagen var inte så rolig, jag höll på att somna stående...

Nu ska jag städa mitt rum som jag missade igår, för att jag pratade med Fatima =)
Eller först ska jag kolla på simpsons =0)

Hörs senare =)

Torsdag

God morgon!
Jag är relativt trött efter att har gått och lagt mig halv tre igår, men men, smällar man får ta när man pratar i telefon i nästan 6 timmar =D

Jag pratade med Fatima och det var kul, me loves it =0) Vi planerade massa saker, och så skämtade vi med vårt "ragg" Oscar, och lite med GH, lillen alltså =0)

Idag börjar jag alltså elva, för det är resursdag, och vi ska jobba med vårt nyhetsprojekt =)
Igår kom jag och tänka på hur kul det vart om Niklas från min gamla klass hade börjat i min nya (han sökte nämligen dit, som första... vill jag minnas). Det hade ju vart underbart! Då hade man lätt fått leta efter en bättre klass....

Igår så berättade far min att vi är bjudna till Kina, Johannes bor ju där, och min pappa har jobbat med hans pappa, så nu är vi ditbjudna under nästa år. Jag vill åka på sportlovet, men ja, haha jag vill ju självklart ha med Fatima, annars blir det ju lite awkward, så bra känner man ju inte Johannes haha! Jag skulle klara mig galant i Kina, kan ju redan gott nytt år, och hej eller hur mår du haha, vet inte riktigt vad det betyder..

Nej nu måste jag klä på mig så jag hinner äta med! Syns senare, fast runt halv 6 tiden, för vi ska till Riksdagen, och slutar kvart i 5..... Visst fasen måste städa mitt rum också innan 14-åringarna kommer haha. Hann inte igår, telefonen tog all min tid! =0D


Förresten i vår får ni alla hålla koll på idol-auditions, kanske dyker upp en extremt talanglös överraskning? =)

Raggningsrepliker äger!

Såhär kul kan man ha om man är Fatima och Lina

image106

Man ser typ inget, men hej, det var väldigt kul iaf :p























Jag + fransk manikyr=katastrof!

Jag kan ju bara inte hålla mig på "linjen" det är tragiskt. Det är äckligt fult, men men, det är bara träna träna träna......
Jag funderar på vad jag vill göra i helgen, jag saknar Fatima och dem lite, men ja, jag vet inte vad jag ska göra med andra ord haha..

Imorse så klippte jag upp min foundation, och till min stora förtret så var det massa kvar! Kändes jäkligt lurigt, men ja, såna smällar man får ta. Så idag så hade jag en foundation-kaka i ansiktet, okej så hemskt kanske det inte var, men nästan.

Jag vill ha en ny mobil, eller rättare sagt jag vill ha k850i, men det stod i tidningen idag att den var stor och massa sånt, den fick bara 3 av 5... Så ja, väntar tills jag fyller år, så kanske det finns en bättre då, annars kanske jag tar den ändå. Synd bara att den finns i tråkiga färger, jag menar svart med blått eller svart med grönt.... Med blått kanske, men ändå, låter riktigt tråkigt =(. Jag gillar min röda, men jag vill ha en med bättre kamera.

Jag har kommit på att mitt hår är EXTREMT mjukt, haha, det är riktigt nice att klappa haha =)

Nej nu ska jag sluta vara så konstig. Ciao =0)

Onsdag

Idag så har det gått ganska snabbt, matte-läraren är lika spacey som alltid. Men jag satt kvar i typ en och en halvtimma efter att vi slutat, för Carros grupp skulle ha lab, så jag stannade.... Uppe i en av korridorerna där Melanies kompisar har sina skåp så kom några fram och frågade om dem fick ställa några frågor,  jag sa typ bara "jag? varför?" Och dem svarade med att det var om stilar och att jag hade lite egen stil haha. Jag som trodde jag såg ut som alla andra?

Dem frågade i alla fall vad jag skulle kalla min stil, och jag kom inte på något, så till slut enades vi om att jag ade rock/punk-stil haha, det hade jag då aldrig trott, sen frågade dem vilken stil jag ville ha tillbaka,( här gjorde jag min första tabbe) jag sa att jag ville ha tillbaka 70-talet, för det var fina färger och de utsvängda jeansen är heta. Dem sa typ okej, så kom nästa fråga, "vilken färg vill du ha i vår, som mode" haha (tabbe nr. 2), " ja, jag har ju bara svarta saker, så svart" jättestolt att jag kom på något smart svar, och dem sa typ "du vill ha färgglatt, men hoppas att färgen i vår ska vara svart?" Så himla klantig, men jag ändrade mig snabbt till brunt, för brunt är fint.... Men jag är ju ganska ointresserad när det gäller mode, så ja, man ska ju inte ta mig på så stort allvar.

Sen på vägen hem så köpte jag fransmanikyr-nagellack, ska se om det blir fint haha, nån dag snart ska jag springa till en manikyr på riktigt! Sen köpte jag en liten mascara med, den är typ hälften så stor som vanliga, riktigt söt ♥

Nu ska jag städa rummet, kommer ju besök hit imorgon, Ingelas fjortonåriga lillebror och hans kompis haha, dem ska sova här till lördag innan den åker hem till norrland =0)

Ps. jag funderar på att göra en julig blogg, så snart kanske det kommer ändras här haha =)

Usch.

Haha jag är sååå trött. Vet inte ens varför jag fortfarande är vaken, kanske för att kolla på scrubs, eller för att jag måste plugga lite matte. Hatar att plugga matte, eller jag råkar hata att plugga alls, hatar att behöva ta hem skolarbete.

Förresten, mitt grupparbete om malaria, haha, det kommer gå riktigt dåligt, mest för att jag inte gör något, och att jag aldrig kommer igång haha, jag hatar grupparbeten. Jag är alldeles för envis för att kunna samarbeta =0)

Nu ska jag försöka plugga lite smått, night night

Bilder och filmer som jag lovat!

Vi börjar väl med bilderna för filmerna är inte helt uppladdade ännu =)

     
Han sitter konstigt.   Axel i en hink.           Gran

                                                                      
Jag har gjort något nytt, vad?         En av mina nya tröjor                               Min nya kjol =)
                                                              (Ignorera min mage)

Idag har det varit en lugn dag, vi hade ingen data så jag kom hem tidigare. Är lite allmänt trött idag.

Förresten, alla vet såna där bilder i metro som har en pratbubbla, Josefin har skickat in massa såna idag, och.... en blev publicerad! Vet inte vilken än, men det ser vi imorgon, det är ganska roligt faktiskt, så läs i Metro imorgon, och kolla in den knäckande bubblan.
De senaste två dagarna har jag kommit sent till skolan, så imorgon så ska jag komma i tid. Jag har redan planerat vad jag ska ha på mig, en kjol jag väldigt sällan har, enda problemet är väl att den är lite "dirty" (inte smutsig utan den andra betydelsen). Men den ligger i min graderob, då borde jag ju kunna ha den? Eller?

Ska fundera på det ett tag nu haha =0)


Kom på att jag glömde filmerna:

Här är jag som dansar med min lillasyster:


Här är min lillasyster och "retard"-pojken



Och här är jag på helium, men det jag säger är helt ointressant
Men jag är cp-ful så kolla inte på filmen, lyssna bara.

Låt

Vill bara tipsa om en superb låt, eller jag använder den till att somna till, men om man gillar ballader så är det en perfekt låt för er =D Me loves it anyway, mest för att den är sådär härligt sorglig, och jag är ju lite halvsorglig ;P Haha lite fyndigt faktiskt =0) Nu kom foo fighters istället på min ipod, så ska nog lyssna på den istället..

Men ni får hålla till godo med: Ingrid Michaelson-Keep breathing (låten som spelades i slutet av Grey'sanatomy för dem som undrar) =0)


(Jag har förresten inte lyssnat igenom hela den här filmen, (kan man säga så?) men hoppas att det är hela låten, för det är slutet som är bra haha.)

Nu då, godnatt, så hörs vi imorgon =)

Suckar åt mig själv

Jag har ännu inte lagt upp bilder eller filmer, orkar bara inte... Men förhoppningsvis så kommer allt upp imorgon, förhoppningsvis. Jag orkar bara inte göra det nu, det är så himla långdraget att ladda upp en film.....
Men ikväll har jag suttit framför datorn och tvn... Åt massa goda saker, har hittat mitt nya godis, apelsiner... Otroligt gott ♥

På torsdag kanske vi ska ha besök här hemma, det är Ingelas 14-åriga lillebror och hans kompis, men dem åker hem på lördag. I helgen tänker jag försöka julpynta lite i mitt rum. Och sen i början på januari så ska jag få ett störra rum! Lycka =) Större säng, allt blir liksom bättre.. och jag ska få inreda själv, och eftersom jag älskar brunt i rum så kommer allt gå i bruna toner... Jag är så glad.

Jag tror att jag kommer få måla om hos mamma med, hon frågade mig vad jag gillade för färger i ett rum... Jag bor ju nämligen i en liten stuga bredvid huset, älskar den lilla stugan, så mysig, massa knäppa minnen därifrån. I alla fall där är det just nu en massa saker som hör hemma på vinden eller verandan inte i mitt rum, så jag hoppas att vi kan flytta bort allt sånt och sen flytta in alla mina saker, det enda jag har nu är en säng haha, men jag har massa lampor, fläktar, kläder, böcker ja, massa saker helt enkelt som jag skulle vilja ha in. Just nu står det i mitt gamla rum, som min lillasyster har med. Haha, ja, det är lite körigt.

Nu ska jag uppdatera mig i andra bloggar (för jag har inget vettigare för mig) =)

Godnatt

Måndag, skriver jag inte det väldigt ofta?

Jag har otroligt ont i fötterna nu. Har vart på stan och köpt lite saker, en kjol, två t-shirts och en kofta haha, bara nödvändiga saker.. Jag hade tur som hittade något alls, eftersom jag ALDRIG hittar kläder.
Kanske fotar senare och visar, och alla bilder jag pratat så mycket om kommer senare, efter att jag ätit middag.

Idag fick vi tillbaka våra noveller, vg+ =0) Jag har typ 7 fel, alla på grund av att jag är sämst när det gäller "de" och "dem". Men jag tycker det gick ganska bra ändå, eller?

Vi började ju även på vårt nyhetsprojekt som ska vara klart nästa vecka. Min grupp ska vara SVT-nyheterna. Ska bli rätt kul. Haha jag fick höra att jag var fördomsfull idag, men det var ganska larvigt. Vi har som en av nyheterna om den här nallen i Sudan som fått namnet Muhammed, och då ville vi ha en "arg muslim" som berättade varför alla vart så sura och lite så, och då menade vi tydligen att ALLA muslimer är arga, larvigt, alla visste ju att vi pratade om den nyheten.... Helt onödig kommentar av den som sa det......

Nej nu ska jag nog vila mig framför simpsons ett tag =)


Första advent.

Ja, idag har jag vart på extremt dåligt humör, blev väckt alldeles för tidigt.. Hela dagen förstörd. Ja iaf, vi var i Visby, det var kallt och vi träffade på massa irriterande människor, som dem känner, mamma och Roger alltså.

Igår så funkade inte blogg. se för mig, därför det inte blev ett inlägg på kvällen, men jag skrev ett haha, nu tror jag inte jag ska publicera det.

Förresten, alla bilder och filmer får ni se imorgon för jag har ingen lust eller ork att fixa det nu.

Borde kanske äta middag, men nej, skitsamma.... Ha en trevlig kväll ;) =0)

Lördag

Haha idag så var vi ju på Nicoles dansavslutning, jag fick dansa "hopsa-polka" och jag dansar inte bra haha...
Min lillasyster skulle bjuda upp en, hon bjöd upp en kille som en "vis" människa en gång kallat retard, jag kom på det när jag såg honom dansa, för han dansar verkligen som ett retard, men då vart jag sur för att han var ju liten och då kan man ju inte säga så, men han är nog retarded, haha!

Jag  har förresten filmer när jag dansar och på den lilla retard-pojken =) men dem kommer imorgon, eftersom det inte är min dator =)

Hmm om man skulle baka något, kanske brownies, för att göra något annat än muffins =P

RSS 2.0